läs mig

 

 

2022år.o1januariLördag.01dag

 

manusMaximusIIavIII

10 av 10

 

…gaphalsar… nollor och vad mer tänk och säg det på din dialekt eller språk!

citationer

1.       Du och Dem alla ha ett skelett i garderob

2.     GLOBALISERING? Så gör dig hörd att lägga ned svenska gränser eller packa upp och försvinn!

3.     Här ni få en tankeställare… motverka… våldsamma sammandrabbningar…

4.     Första steg… Andra steg…

5.     Tredje steg… äkta ideologier socialister, kommunister, anarkister, kapitalister och alltså liberaler MÅSTE dessa enas i en enda koalition…

 

NI gaphalsar från kyrka, vänster, gröna, center, moderaterna och vad mer s.k. svenska NI som önska vara en hjälp hand, visa då och var första i kö för att ta emot med allt ansvar som man skall dessa för ”HEN” via t.ex. ADOPTIONER eller bara GÄSTA DOM HOS ER… utan tjafs om si och så!  Du och Dem alla ha ett skelett i garderob Notera följande beteende mönster som exkluderar de få riktig dugliga arbetssökande, faktum är att dessa illegala eller s.k. Q flyttningar bär med sig en komplicerade personlighet med psykiska och fysiska svårigheter till anpassning och integration dessutom är bevisad att i stor skara av dessa är rena importerade våldmaskiner! Repeterarar att attribut som knyts till kultur, politik och religion är käpp i hjulen. Alltså, sociologisk och psykologiska skillnader mellan de själva som individer, som grupper innebär omöjligt radikala person förändring!  Det tar minst två för att bearbeta realitet att vara geografisk i en ny plats och för vuxna deras grundbeteende OMÖJLIGT att det skulle försvinna!  Ordet koloni är det främmande? Svenskarna gjorde det samma när de legalt immigrerade i USA. Prova du själv mentalt att tänka om du blir som laglig eller olaglig flyttning om skulle det vara möjligt för dig att lämna din kultur bakom dig? Irriterande nog och farligt att vår ansvariga som enar sig till s.k. mänskligt solidaritet om de vet vem de har att göra med dessa okända, ven bär med sig? Finns mördare? Tjuvar? Perversa? Tokiga osv.? Vi kan tycka att de goda finns kvar i deras land och kämpa precis som andra gör som t.ex. kurder, dels afrikaner och i högsta grad de patrioter!

ALTERNATIV om verkligen vill man vara med för att gör det bra för dessa dels behövande som underhålls med skattemedel (allas pengar och därför har jag rätt att uttalar mig om det), då man skall tar åtgärder som "internering x tid" för kunna veta om de bär sjukdomar, smittsamma livsfarliga sjukdomare, bearbeta traumatiseringar, kolla IQ och sedan orienterar till studier efter kunna behärska svenska spraket, arbete med prejudikat "SVENSKARNA FÖRST!" Vi har kunnat bevisa att det är farligt släppa in i landet vem som hels och hur som helst! Ta ett jobb t.ex. hos äldre som personlig assistans och kan inte kommunicerar, medicinerar etc.! Få gratis utbildningar som t.ex. körkort medan svenskarna skall betalar dyrt en sådan tillstånd! Osv. med det och annat! Nu räcker, vi har fått nog! ERA SVENSKA JÄVLARNA SOM TILLÅTER SÅDANA FELAKTIGHETER NI SKULLE STRAFFAS HÅRT SOM DESSA "INVASIVA"! Ni skulle sparkas ut med dessa arter ur landet för att lär er läxan! Vi är inte lång från realitet angående flyttningar som du själv kan blir när som helst om våra tokiga politiker ställer till med våra grannländer och krig blir faktum! Tror du då att t.ex. muslimska länder ta emot dig och ställer upp som ni korkade gör med dessa olagliga?

För att hålla Sverige homogen, enig och stark, ha en framtid och bevara identitet krävs mod och erkänna att man är lika i grund som alla andra som är född på samma plats, kallas identitet oavsett de svikare som alltid finns over allt! DU lever i ett land med århundrade traditioner!

Vill du leva i ett multikulturellt samhälle med alla kända konflikter som innebär? Då stödjer du världssamfund FN, NATO, lobbyister av världs kapitalism  och & Company. GLOBALISERING? Så gör dig hörd och SKRIK följande "lägga ned svenska gränser"! Om du inte våga erkänna att du är svensk förrädare, ber om förlåtelse för det och lova att omprogrammerar dig för att vara normalt lika dina bröder och syskon, dä är best för dig att du packa och försvinner! Man bruka säga så när realitet blir grymt!

Jag försäkra dig sanning av det som jag skriver, för jag själv är från södra Europa att svårigheter till anpassning blev möjligt med s.k. mildaromständigheter som relationer, lagom takt att snabba språket viken underlättades av mina latinska grunder traajadesisska, italienska, franska, spanska, interlingua och med svenska den sjätte som en kompott behärskar jag på olika sätt, vidare anpassning i lugnare tempo och jobb som gör att vi känner mig och andra européer med mig  hemma. Men lika trivs vi i vår mentalgetto som relateras till ålder. Till exempel fråga till vem som helst som lever i ungdomsstadium nr. två som är medborgare t.ex. över 70 dagar? Väckor? Månader? År jag hahaha! Att, när man blir gamla hamnar vi människor i en nyföd barndom då menar jag att hjärna splittras och t.ex. se saker en del tydliga, en del tror vi att det försvinner från den primära medvetet eller på annat sätt och det känns som vi skulle födas igen, vi blir lite barn igen, vi är än på sadel och galoppera eller trava med dig och er i livet, vi lär oss igen nya rön och tom. som bara vi och inte du som är ung än att vi få en återblick med upplevelse som kastar oss långt bakom i barndom och dvs. språket. Språket som vi har burit med oss från födelse men främmande t.ex. i Sverige, det återupplevs... Vi som är född i andra länder i Europa vi återlever barndomen och lika för de som är född i Sverige är det samma skiva, samma dimension. Skillnad mellan ungdomsår är att när man är små verka som tiden står stilla och tids hastighet går fortare och fortare med ålder som går så pass att vi få baksmällan t.ex. som sagt med språket, hör här följande mening ”ja, ja jag förstår” på svenska och på italienska ”si, si certo che capisco” men på traajadesiska det låter så ”He he, kä me kapehe töt…”! Traajadesiska är främmande för svenskar och på italienare fast området där jag föddes ligger i Lombardiet i norra Italien. Alltså, tänk dig alla dessa invandrare som har invaderat EU inte ens ha Europeiska rötter dvs. vi är olika tom. utseendemässig, kulturell och det medför anpassning svårighet. Apropå anpassning och dess svårigheter är i olika avseende vetenskapligt bevisad https://www.svtplay.se/genre/vetenskap

Här ni få en tankeställare gällande politik som motverka radikala och ibland kan det vara våldsamma sammandrabbningar som bara skapar hot, hat, hämnd och vidare virvel av våld.

 

DET ÄR POLITISK VAL! Ja, idag genom valet är majoritet som ta över makten. Principen av min proposition är att varje slut period av t.ex. 4-5 år av politisk makt är nästa politiska parti eller rörelse som ta över de nya 4-5 år av rikspolitisk makt! Alltså, i tur och ordning ALLA politiska ideologier som grund skiljer från varandra ta över beslutfattade ställning. Detta ickevåld procedur kommer ifrån min snilleblixt eller djup tänkt eller vad…?

MEN, vad händer då och vad menas om IDEOLOGIER då jag här inte inte nämner partiet?

Första steg är mening att avvärja konkurrens bland olika fraktioner, partier som grundar sig på samma ideologi, annars ett sådant projekt kan utkastas pga. t.ex. alla vill vara först i kö och inte väntar 20-30 år före att själva bestämma ett social och ekonomisk riktning som de tänker sig vara bäst för!

Andra steg då är att se närmare vad är Fondament av Stats och icke stats politik. För att förkorta sammanhang och för att vara tydlig se vi följande länk http://www.vi-pr.com/akta_fyra_politiska_ideologier.htm  http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm här du väjer olika upplysande läsningar  http://www.vi-pr.com/ideologier_medvetande.htm och mer på http://www.vi-pr.com/

Tredje steg är att alla politiska partier eller rörelse som deklarerat att de är sodan som de äkta ideologierna alltså socialister, kommunister, anarkister, kapitalister och liberaler. Olika partier med samma riktning som t.ex. kapitalism i olika facettering som moderaterna, center, osv. ställs sig i moders partiet LIBERALERNA. Andra som inte tydlig relateras till sociala och ekonomiska sammanhang som de gröna, kristna osv. skall försvinna eller integrerar sig med höger eller vänster block. När ideologisk har politik fått form med nämda socialister, kommunister anarkister och liberaler då MÅSTE enas i en enda koalition som turas om vid makten t.ex. 4 år var i sträck utan motståndare eller opposition. Har man otur kan man vänta sin tur bara 16 år för sedan kunna driva sin sanning!

Vad tycker du? Vill du vara med icke våld politik?  Du måste först vinna din okunskap i fråga…

 

 

11

VÅLD MOT KVINNOR

citationer

1.    Jämlikhet

2.   Myndigheter är ansvariga för konflikter som inte får lösas!

3.   KRAV och RÄTT till beväpning

4.  VÅLD BEGÅS AV STATEN

5.   KOMPLEMENT LÖSNING… besök av lokala t.ex. kvarter kommittéer

6.  TVÅNG till personlig och gemensam bearbetning före eller under s.k. betänketid  och efter skilsmässa…

7.   föräldrar äger sina barn till 25 års…

8.  LÖSNING är mitt lag förslag om automatisk gemensamma vårdnad för barn…

9 ABSOLUTA RESOLUTION

10.  Vapen II av II

11. TIPS! Bra att veta… ” JAG ÄR BEVÄPNAD! ...

12.  Vad vill våra politiska makthavare? AVVÄPNA FOLKET - VAPEN GÖR RÄTTVISA! – RÄTTVISAN SOM GRUNDAS PÅ BEVISNINGAR…

 

 

Våld mot kvinnor och våra äldre, våld mot barn och män!

 

Jämlikhet

 

Med hjälmlikhet har vi vägen till fred mellan motsatta kön?

Hannarna i djurliv i princip är färgarna och är större och stärkare än hona. I människor är kvinna som hona som glänser i olika avseende för att attrahera maskulin kön och om inte räcker stilen använder kvinnan s.k. enkel smarthet se t.ex. urgammal skrift i bibel ADAM och EVA. 

I min generation vi fick veta att det är mannen som har ansvar för att skydda familj i olika avseende. Historien bevisar att män pga. i princip den fysiska överlägsenhet det är de som dog som flugor i milliontal i alla krig. I jämlikhetens namn vi kan säga att historia bevittna att har funnits också kvinnor som var duktig ledare och krigare se på de mytologiska AMASONERNA, Janne d’ Arc i Frankrike, under spanska inbördeskrig anarkistiska kvinnor 1936, kurdisk brigad av kvinnor mot IS i norra Syrien, kvinnor i det militära i hela världen idag av tusental i de olika positionerna. Kvinnan har också den renommerade moder instinkt när det gäller. 

Olikhet.

Idag via Internets media se vi massor av trailer, dokumentär bland olika vetenskapliga studier på olika djurarter med deras unika fasoner som skiljer olika beteende och utseende mellan kön med tillägg av t.ex. Darwins princip där den starkare överlever har vi delvis svar om olika naturliga roller och med det på sitt sätt nått jämlikhet och icke våld.

Men, människor söm bär s.k. intelligens, det skulle vara så att i en räddnings situation följer man kronologisk och alltså med evidens och logiken som är del av en selektiv samlevnadsfråga genom prioritering om vem är rätt eller nödvändig att göra som t.ex. rädda först sin familj, släkten i andra hand, kompisar blir de tredje och bekanta de fjärde, vidare i skara reagerar vi efter uppfostran, efter egna uppfattningar och gallra man vidare bland äldre, barn, unga, lika sinnliga vuxna, de handikappade eller sjuka osv. En sådan tanke och beteende verkar vara parallellt till en djurisk instinkt och så skulle kunna följa, men så är inte till 100 % fakta för vår irrationell beteende då KAOS uppstår och den naturlig selektivitet splittrads så händer att våra beslut blir annat än skulle vara. Fråga i den här meningen som gäller ”stunden (KAOS)” som styr reaktion vid överlevnads frågor är lika bland alla djur och hos människor är tydlig pga. vi uppmärksamma händelserna genom intelligens.  Ovan beskrivning av i första spalt ”Roller” består olikheterna som är grundskillnad mellan instinkt och intelligens men i överlevnadssituationer kan vi människor och djur agera lika och alltså är vi jämställda. HÄR HAR VI EN AV KÄRNPUNKT DÅ JAG DEFINIERA INDIVIDUELL FRIHET VID REAKTION AV ICKE tänkande som gör oss icke våldsamma och ”jämlika” Det som kan betraktas andra kärnpunkt av individuellfrihet är faktum att vi människor skapar LAGAR och därtill framkommer kryphåll (gömma sig bakom lögner eller ogenomtänkta lag) som kapar orättvisor och då får brista jämlikhet. SVAR är att vi människor har s.k. lagar skapade efter egna egoistiska intressen och där har vi kärna till våld se en bra ledtråd om min ideologisk far Max Stirner http://www.vi-pr.com/bilder_litteratur.htm

                 Lag

Lag som inte grundas på bevis är vägen till konflikter och dessa kan styras av intressen som utnyttjas oavsett social inställning av båda kön och då hamnar vi till ett annat knyt att lösa sk. http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm.

Se vidare allvarliga fällor som fångar mest manlige kön men som lika används i olika nyanser av män som få makten. Idag finn en stor mängd av män som oskyldig döms till våldtäkter, misshandel och andra definitioner i den mening, döms under rubrik omständigheter och inte av bevis. Lika väll finns också händelse där kvinna är hotad på riktig men nonchaleras och är bevisad att många av dessa kvinnor miste tom. livet!

I dagens läge angående yrke som gör skillnaden om vad mer ena eller den andra kön är i majoritet har vi t.ex. som idag är överrepresenterad av kvinnor är t.ex. socialförvaltning där omhändertas barn och familjerna går i spillror, milliontal barn som har farit illa pga. maktmissbruk, icke kompetenta arbetare det se t.ex. följande exempel http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm.

I företagsledning är ofta en manlig som är överrepresenterad.

I domstolar som inte ha en lösning till lögner i domstolförhandlingar (under år 1999-2000 skapade jag en debatt omkring det efter min begära till TV-4 men i den kort avslutning mellan en psykolog och Sven Erik Alhmen att det går inte upptäcka lögner) så fortsätter idag LÖGNERNA styra i domstolarna med orättvisor därtill och är därför mitt höga krav av bevisning anser nödvändig för balanserar rätt i domar samt som här menar jag om jämställdhet.

Se vidare andra sneda och allvarliga procedurer t.ex. äldreomsorg som tas hand av invandrare som inte kan svenska språket och svårighet för äldre att gör sig förstådd med allvarliga brister som leder till döden t.ex. fel medicinering osv. och där ingen kan dömas för. Ojämnställd? Javisst när det gäller prioritering vid kvalitet och säkerhets frågor och inte pga. politiska poänger som vilar på konkurrens vid olika partiet angående sk. integrations frågor osv. Det är fel att äldre som har bidragit med kunskap, arbete och skatt inte få den rätta omsorg som kan gör ålderdom bekvämligt. Jaha! Det kan vara så att våra politiker oavsett färg avsy sina medborgare för inte kan bidrar mer? Avskyr kollektivism? Avskyr vällfärd? Avskyr kommunism (arbeta x timmar och ta efter behov)?  

Alltså, se vi här RELATIONERNA som knyter jämställdhet och ojämställdhet på ett och annat vis håller oss omedvetna och fånge i KAS (se vidare i länk) http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm

Är det politikernas ansvar som är den rödtråd att följa eller den långsamma mänskliga evolutionen? Jag slår fast beslut med hjälp av Tors hammare att politikerna har allt ansvar pga. vi människor är så pass utvecklade att samvete väger tungt samt att praktiska begränsningar som kräver fysiskt styrka bl.a. där manlige kön är överrepresenterad på en naturlig sätt är förbi, det är alltså uteslutet påstår annat! Med det menar jag att ett jämlikt samhälle är möjligt redan nu! POLITIKERNA ÄR ANSVARIGA FÖR ALLT ONT SOM VI MEDBORGARE och ”landsbesökare” drabbas av!

Kan vara så att om yrke som är anpassade till båda kön skulle utövas av båda män och kvinnor i jämlika proportioner skulle det vara RÄTTVISANS lösning?

Våld mot…

Våld av män mot kvinnor är ofta fysiskt och män som ta till våldet går sin egen fälla!

Våld mot barn och våra äldre är ofta både fysisk och psykisk.

Våld mot män är ofta psykisk avgjort av kvinnor.

IDAG LAGEN SKYDDAR INGEN, BARA STRAFFAR och oftare än män som faller för kvinnas lögner eller evidens!

Fråga är inte tydlig men siffrorna av kvinnor som faller offer för våldsmän och brister med livet talar sitt t.ex. att maskulin kön är av en genetisk primitiv krigare. MÄN ÄR DEN SOM BÄR FRÖ TILL LIVET NÄR SEXUELL AKTEN SKER MEN DET ÄR INTE KRAV FÖR ÄGANDE! Män våld mott kvinnor är också en fråga om fortplantning som i grunden är undermedvetet (inte medvetet) konkurrens mellan män. Andra orsaker är lagar som vi människor har hittat på men som har ingenting med natur beteende att göra som t.ex. skilsmässor och vårdnad om barn, det t.ex. skulle lösas med en jämlikhets lag som följer http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm Allvarliga tragedier sker pga. ojämlikhet i fråga. Det är en politisk, justitiemord och STATEN kan inte fly från ANSVAR för min sanning som delas av många de som har upplevt kvinnornas eller mödrarnas kidnappning av gemensamma barn är bevis av politikernas okunskap och ansvar! Jag skriver för dagens tids. Man äger inte sina barn i den meningen att en av föräldrar ha barnet och inte den andra. Vi kan säga att barn äger sina föräldrar till hen i stor sätt klara sig… samtidigt är min syn och föreslår att blir lag föräldrar äger sina barn tills dessa fyller mognadskrav när de fyller 25 år!  Då efter 25 år kan de barnen bestämma själv för deras liv. I en av min tidigare analys förslag det är också då i den ålder som staten skall fråga om hen vill vara medborgare i den länd den är född!” Här är också fråga om medborgarskap för invandrare som är under 25 år är att hen bör inte blir medborgare före personlig mognad.

Paret.

När man gifter sig formulering som svetsa paret tillsammans är att kontrakten lyder som följer Man är gift livet ut tills döden skiljer oss åt!” Gifta par som av olika omständigheter bestämt sig för SKILSMÄSSA MOT DEN ANDRAS VILJA, väljer egoism istället än förnuft. Mitt räddningsförslag kräver att vara med att bearbeta relation osv. det skulle vara integrerad i dagens s.k. BETÄNKETID då barn figurerar som ligger på 6 månader efter skilsmässa ansökan och vidare bearbetning ett år till efter separation!   Inte nog med det, i andra av mina skrivelser påpekar jag nödvändigheter av en tids förlovning inte mindre en ett år (typ gamla seder beprövade och alltid aktuella.) Dessa procedurer är steg för att motverka provokation som är grunden till vansinnig våld! Myndigheter som är politiska representanter, ansvarar för konflikter som inte kan lösas!  OBS! En ojämlik lag som gäller idag är att ett par som är sambo och få barn, vid separation vårdnad till barn går automatisk till kvinna…!

Idag än sådant giftermål KONTRAKT av socialöverenskommelse frivillig men känner vi till konsekvenserna om ett sjukt samhälle med traumatiserade barn och föräldrar där våld oundviklig uppstår i högsta grad när det handlar om små barn i den ålder som inte begriper beslutet. Här igen är politikerna ansvariga till slapphet, använder sig av frivillighet princip utan genomtänkte konsekvenserna och dvs. att dess ignorans eller politisk styre SKAPAR KONFLIKTER som sen kan lösas via domstolar där vinnare inom konkurrens princip går till godo i en konfliktfull vårdnadsfråga för föräldrarna som har en bättre renommerad social och ekonomisks ställning. I samhällets grund då lever de mest ekonomiska utsatta par där kvinnor som känner till kryp håll= LÖGNER” utnyttjar det via t.ex. krav för besökförbud, anklagelse för misshandel eller våldtäkt! Utan bevisad motivation av hotelse, händelse och intrång blir sannolik mannen fälld och OSKYLDIG DÖMD!       

Varför hårdare krav?

Ja, har du aldrig hört av att vi är olika? Jag menar att inte alla är väll bergart i skallen för det är lättare att göra barn, alla söker orgasm som belöning, men sen då när graviditet är på plats? LÖSNING är mitt lag förslag om automatisk gemensamma vårdnad för barn http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm och KOMPLEMENT LÖSNING som kan upptäcker problematik och arbeta för lösning är besök av lokala t.ex. kvarter kommittéer som livas med kuratorer, problemlösare, psykologer, erfarna medborgare osv. som möter sina medborgare ALLA i alla åldrar till livet slut, till man har stupat (!) Lokala hälsokommittéer det handlar alltså om mental och fysisk hälsa bland medborgare i samhället och folk! Se vidare på http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm och leta efter REF reflektorerna.

Staten

VÅLD BEGÅS AV STATEN, Staten är vi alla skattepliktiga och betalare. Staten genom att använd sig av sina underordnade poliser, kronofogen, socialmyndigheter, vård, militära, partiväljare osv. är maskineriet som styrs av människor och pga. att vi alla är mindre eller mer mentalinstabila  som varelse på denna jorden ÄR DÄRFÖR VIKTIG HA EN OPARTISK APPARAT TYP ROBOTISERING SOM GRANSKAR KATALOGISERAD SYSTEMFEL eller idag redan nu omvärderar ”TJÄNSTEMANNAANSVAR- Ett kort, men korrekt svar på din fråga, är att tjänstemannaansvaret togs bort den 1 januari 1976. Det går givetvis fortfarande att ställa anställda på myndigheter till svars för tjänstefel genom brottsbalkens 20 kapitel, men regleringen har i flera avseenden ansetts misslyckad i att uppfylla sitt syfte. Källa : https://www.facebook.com/search/top/?q=eu-familia.%20eu så att ett sådant lag skulle t.ex. bromsar våldet som har skapat av tredje part= myndigheters maktmissbruk, eller rätta till sneda situationer.  Det är en steg till för en mer jämlik samlevnad och icke våld bland paret och samlevnadsskiftet.

 

12

SPRÅKET och ordet.

Man bruka säga att ordet är mer är farliga än svärd! Jag har inte kunnat riktig förstå, men, hen har kommit på det och veta hur farlig ordet innehåller är fös OSS, det tränger sig i vår hjärna som sedan styr känslor och vidare styr beteende.

Varför är det förbjud att vara naken vad som hälst i samhället? Det säjs via s.k. lag att det är för du kan vara stötande. Det kan handlar säger jag för t.ex. de som är religiösa, de handikappade, äldre, sjuka. Där t.ex. en del sjuka som kan få eller har förändringar i kroppen som gör en annorlunda. MEN kan det vara också så att de som är klädda ÄR STÖTANDE för dem som vill vara nakna… har man tänk på det? Sen finns andra orsaker t.ex. de som vill tjäna pengar på kläder som företag av olika slag som modebranscher, välfärd på andras bekostnad osv.

Idag på 2000 talet, kan vara aktuell att leva nakna så lång det går på dagen och natt när väder tillåter. Det är en god järnring att få slita ut som slavar fattiga människor och barn i andra länder, människor som utnyttjas av kapitalist girighet samt kokkobello svensson som inte tänker längre än sina behov som är kortare än sin näsa (kan inte tänka klart)! DÅ blir arbetslösa ute i världen? Problemet skall lösa själva folket i egen nation som agerar mot förtryck och så gäller kontinent till kontinent. Vi behöver inte går at supa efter problem som andra gör eller förtrycka de med militär invasion som en del kända supermakter har gjort och gör inte som de säger befria men för tar ifrån de! 

 

Vidare kommentar och sanning som jag vill med dessa ord skänka till DIG. FULL och VACKERT! Vadå? Dessa ord används för att styra oss till att utöver konsumera också för degraderar en i sin avseende. Många människor pg. att de tro att de är fula kan i sitt liv hamna under mobbnings tortyr och konsekvenserna kan vara allvarliga att utöver behov av olika psykiska förutsättningar som sedan skapar fysiska sjukdomar och människor tom. ledas till förtids död via medicinering som inte behövs, eller självmord!

Dessa ord som jag redan har skrivit i andra av mina analyser skulle inte finnas i vår vokabulär!

Man skall se i människor värden som vi ser i en hammare eller en sten som utan det du inte kan slå på en spik för att bygga en bostad eller krossa torkad maten i en mortel osv. Se värden i en ekologisk mat och rent källvatten, frisk luft osv. DET är det som är som skulle vara och inte tänka med föruppfattade meningar av destruktiva våldsamma inslag.

MENTALSJUK
En mening som ser ut som följer: en behövande som lider av en psykisk orsak i den meningen lindrade eller normala proportioner som t.ex. Adhd, depressioner, missbruk osv. Det handlar att deltagare få veta olika skillnaden bland oss alla människor av olika kategorier så att ordet ”pluralism” planerar vetande av insats. Alltså, förstår också att de ”normala” som räknas i majoritet kan i ögon på en annorlunda kan ses med allt rätt på samma sätt att de normala se de annorlunda.
Förstår att det inte handlar om diskriminering för man är annorlunda och sk. i minoritet ställning eller tom. ensam i det. Det handlar för deltagande få kunskaper av deras skillnad så att alla vi olika till varandra hantera samlevnad med lika värd. Se på film X-men och i längre mening som knyter oss till grupp hat och rasism samt förtryck av andra kulturer se vi på AVATAR. Dessa berättelser symboliserar OLIKHET som vi måste hantera för att kunna leva ett harmoniskt liv. Det är tom. så att många av utsatta barn utöver den naturliga inre problematik har bevisad vara ledande i våran liv till s.k. normala eller lika som massa, flocken, gruppen osv., det från en stabil familjerelation till politik, från vetenskap till att kunna hantera allvarliga händelse och erkännas som hjälte! VI ÄR LIKA VÄRDA oavsett skillnaden! MEN det finns en MEN.

 MEN
Där naturen har satt gränser som skall respekteras om inte så vi väljer diskriminering och kriminalitet av olika slag som t.ex. homosexualitet som ägande faktor, se vidare. De olika varianter av sexuellorgasm är helt naturlig, en naturlig normalt belöning som har räddat vår ras mot olika livet omständigheter och det är tack till fortplantning förmåga. En person föds med läggning typ homosexualitet är konsekvenserna att han, hon, de INTE SKALL FÖDA så är det som gäller! Jag har skrivit om denna problematik i andra sammanhang, men repeterar. Människor kan leva sina naturliga egenskaper och känslor, en man träffar en kvinna och föder barn tillsammans, en man som lieras med samma kön de kan inte föda och är det som gäller. Finns tom. par av motsats kön som inte kan föda oavsett försök och jag var en av dessa! I överenskommelse skilde vi åt och efter tre månader födde hon barn med en annan relation och jag det samma med en annan kvinna! Kan hända också så att små barn som blir ensamma av olika orsak kan tas hand av familjernas farbröder (bruka man säga) eller adopteras. En naturlig händelse som går i linje med SOLIDARITET och rättighet till livet frukter. ADOPTION som KÖPS istället är en medvetet vall och här har vi en annan ONATURLIG omständighet. Adoption vare sig som ör köpt, stiftat av lagar eller tom. naturliga följande eller ej släktträdet går mot natur när homosexuella par eller av ensamma individer och fråga är varför? Finns ensamhet som i sig är en frustrerande situation för de normala men i princip ofarlig, men finns den farligaste som är sexuell lust för belöning, en drivkraft som är lika hos heterosexuella, homosexuella och ensam vargar (som man bruka säga)! Skillnaden från en man som plötslig blir far av en pojke eller en kvinna av en flicka, är att vuxen subjekten är inte som homosexuella vetande att samma kön är mål till ans eller deras sex belöning. Allt kan hända men självkontroll skulle det vara att farbror eller moster av heterosexuella genetiskt ursprung har en annan grund inställning till när båda dessa drar sig till den andra kön för att bilda den familj.  Inte heller skall adoption godtas för par som beprövas normala med som den kemiska processen säger NEJ för det, är känd att efter adoptionen ofta kan födas biologiska barn och det är önskvärd istället att går till terapi (som man bruka säga) som kan ta fri den psykiska blockering hos henne som beprövat ofta är. Samma problematik för eller emot natur är s.k. provbefruktning med ägg eller spermadonator och allt påhitt som bara vi människor kan och går mot natur!

De som nu efter läsning inte är överens eller tom. hatar oss som tänker logisk de ha existentialistiska problem att lösa… De kan kontakta mig eller andra deltagare för lösning till mental problematik och kognitiv kunskap inom kommunikation. Min lösning kvarstå att homogen samhället skall upprättas så slipper vi olika missförstår, och konflikter http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm  

Nu t.ex. skänker jag dig en gåva. En gåva? Ja, en gåva för jag är inte tvingad att skriva följande aforism men jag gör det och det är gratis OBS! Ordet gratis inte heller skulle finnas i en naturlig harmonisk samlevnad. AFORISM av dubbel sats med tre avslutningar att tänka på med mening att stärker realitet kring dig och stödja din självförtroende, fråga är som följer: ”Gör man sig gammal blir man det och där du kan förändrar gör sig som du är!” Vidare en ”relation” som skapar tanar är: 1-2-3=6! SEX vadå? Lägg i det vad fantasi skapar t.ex. räknar möjlighet och gör…? Vadå? Och har du märkt att ordet ”tre” är azur som numer och allt ta oss tillbaka till ordet avslutningar! Hela är en mental lek som stimulerar relationsförmåga. Vad tänker du nu? Har du fått en +? Ja, säkert!

LEK VIDARE med egna undersökning om ord eller meningar som är sanningar och är som skall vara.

 

13

Att VARA en LEDARE för ICKE VÅLD och för en SOCIALREVOLUTION

 

Alla kan vara ledare om så de vill. NOTERA skillnaden mellan ÖNSKA eller VILL: är att önska tillhör av olika omständighet för dem som är handikappade eller sjuka, medan för de friska väger feghet, intressen föredrags gentemot syftet - orsak (mål). Så, vid LVU (Lag om Vårdnad om Unga) problematik m.m. frustrationer som drabbar en, av dem som orkar mest är att skriva, skapa nätverk, organiserar och protesterar!

Historien har visat oss att man skall ha LEDARE och dessa är de som är redo att offra sig.

Angående LVU och andra sociala problematik är just den person som med vilja gör s.k. DIREKTAKTION! En direkt aktion som inte är genomtänkt är som jag menar med män våld mot dem svaga (kvinnor, barn sjuka och äldre) att man går i egen fälla!

Det är absolut bra höja röster där är tillåtit eller inte, men, som jag sade vid protestaktionmynt torget i Stockholm 2014 att protest skall göras framför regeringsbyggnad och som vidare föreslog genom en mer genomtäkt lagligt aktion, gör vidare det via en permanent uppvisning som kan kräva dagar, väckor, månader eller år genom att turas om att uppehålla sig med boende och försörjning kring regeringsbyggnad. Om inte annat skulle hjälpa till för lagförändringar i rättvisans mening kan vi tom. använda sig efter TIDSFRIST en mer drastiskt åtgärder genom utvidga protest inne i regeringsbyggnad!

Nu är tiderna som vi lever i mer demokratisk inriktning, våra politiker lyssnar och ibland med tiden via långsamma reformer gör man som väljare bad till eller protesterade för. Jag vet bara att lag förslag och protest våg som inte smäller till så att ansvariga vaknar till sanning är precis en form av RYSK RULETT i första hand och med slutsats av Richard Darwins vetenskapliga analys att den starkaste överlever, förenas dessa med en dels lyckades DIREKTAKTIONER som historien leder oss till och dvs. den ABSOLUTA RESOLUTION genom KONFRONTATION då t.ex. David herde pojke som slogs och fällde jätten 3 m lång stora krigare filisté GOLIAT som vi kan läsa i Samuels boken 17: 1-54! Franka revolution som gav Napoleon makten osv. Det lockar och bevisar oss att en SOCIALREVOLUTION som innefattar olika radikala alternativ är vägen att står för! FÖRSTA STEG för når medvetet och stärker vår självförtroende som säger till oss ”JAVISST ATT JAG KAN, JAG ÄLSKAR MINA BARN osv. (s.k. motivation)!” ANDRA STEG i denna motivation är att avvärja naivitet av spontanism (spontanism är opportunistisk och kan leda mot oss) men en genomtänkt aktion som kräver strategi och taktik samt då kan finnas plats för slumpen (spontanism) som går att använda sig av i rätta eller nödvärn tillfället, det är allt att föredrar mott resignation, resignation som gör oss sjuka med tid… Det är så som ett krig går att vinna mott alla odds och mott alla odds i detta sammanhang då figurerar den ABSOLUTA RESOLUTION betyder ALLA MEDEL. 

 Jag ha dessa kunskaper och erfarenhet, så, för att undvika självmord beteende som driver oss till vansinne, för att undvika att lida pga. oprovocerade anfall, fattas bara att de modiga och ledare enas och som vi bruka säga i Sverige och är världens känd veta att ”enade eller förenade vi står och dvs. också i första hand att när vi är fler är vi starkare! Se vidare inblick för min del t.ex. lag förslag http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm som än vila i sömn på regeringskansliet! https://www.youtube.com/watch?v=aEcYVvdyiQM en av olika protest framför soc. och domstolen i Haparanda. https://www.youtube.com/watch?v=Ip9IbR0zPG8 bevis av falska anklagelser…

Före detta international revolutionär och italiensk alpjägare samt officer i närstrid i den ”ökända (elit)” och se min ansöka i följande länk http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm slut på länken.

 

14 

Vapen II av II

 

citationer

1.       ansökan kosta 950 kr. … brev till Luleå polisen VAPEN ärende

2.     MÅSTE JAG DÅ säga till… ”Vänta”… ”jag skall till vapenförråd”…

3.     TIPS! Bra att veta… skaffa… ett emblem… där står ”JAG ÄR BEVÄPNAD!

4.     VAPEN GÖR RÄTTVISA! Lagen är annat än rättvisa…

5.     … rättvise patos… barrikader väntar på oss!

6.     MENING ÄR ALDRIG ATT SKADA…

Här med vi ta t.ex. utöver system är faktum att felaktiga lagar, okunskap och illvillighet gör att människor hamna bland stolarna och behandlas fråga och konsekvenserna därtill orättvist! En blick över REFORMISM system som råder i vårt land då allt går i långsamt takt från Riksdagen till Regering och s.k. lagarkraft som betyder att det gäller från nu!

Avskaffa formulering synnerliga skäl i vapenlagstiftningen!
I vapenlagen förekommer sedan 1934 begreppet synnerliga skäl vid bedömningen av tillstånd för vapeninnehav. I de allra flesta juridiska sammanhang utgör formuleringen en mycket stark begränsning av möjligheterna att få tillstånd. I förarbetena till just vapenlagen samt i själva lagtexten framgår dock att det inte är så begreppet ska tolkas i detta sammanhang, utan i stället som ett sätt att kräva dels en viss uppnådd ålder hos den sökande, dels en uppnådd skjutskicklighet. Tyvärr har detta, trots flera klargöranden från lagstiftaren kommit att tolkas på ett mer restriktivt sätt. Detta är olyckligt och gör det svårare för enskilda skyttar att få tillstånd än vad lagstiftaren har avsett. Därför bör begreppet synnerliga skäl utmönstras ur den svenska vapenlagstiftningen och ersättas med en tydligare uppräkning av vilka krav som ska ställas. Detta bör riksdagen ge regeringen tillkänna
. ”

NY gäller NATIONELL FÖRTRYCK, ansvarige är våra politiker! VI BEHÖVER FRI VAPEN LAG som finns i USA OCH I MÅNGA ANDRA LÄNDER! Ett sådant lag kan delvis stoppas en mängd illegal vapen och vid brott prickas ägaren till vapen och är dels ansvarig till skada eller dådet!

 

Min fråga för pistol tillstånd var en Berätta 22 Lång Rifle… som vi kan se t.ex. på denna video bland många andra https://www.youtube.com/watch?v=rSK1GMygp5k

Notera att behandling för ansökan kosta 950 kr.

Här är vidare brev till Luleå polisen VAPEN ärende

 

15

Privat DOKUMENTATION

Polismyndigheten, Vapen                             

Box 50135

973 24 Luleå

 

Tor Svärdtorp pr. Nr. 481205-1359 Hellgrensgatan 4A, 961 34 Boden, e-post tor.svardtorp@gmail.com tel. 073-067836                      22021-06-12 Boden

 

Hej i anledning av min ansökan för ”behov av skjutvapen” se

Diarenr. A224.523/2021

 

I, Jag förvarar lätt kalibervapen pistol i en inlåst låda.

II, Säkerhetsskåp klassning är inte förenad med snabba ryck för att kunna skydda sig i hemmet mot anfall.

III, i brevet nämns om olika arbetsanställningar och tillstånd.

Härmed anser jag prickad i underläge som medborgare, då referaten i brevet har inget att göra med min sociala position då jag är pensionerad, därför känns det som man ÅLDERDISKRIMINERAS och för andra mognads årgångar som söker sig till eget skydd DISKRIMINERAS lika pga. krångligheter som drabbar skattebetalarna. Men tack och lov 2019 debatterades i riksdagen med propositioner bl.a. motverka illegalt vapenflöde.

 

ORSAKER

Orsaker av självförsvars behov är faktum att jag driver en s.k. hemsida som innefattar en del medarbetare http://www.vi-pr.com i vilken det förekommer en del information gällande muslimer och deras sätt att begå grova våldsdåd under deras IS och i sin helhet muslimernas tankesmedja, se följande http://www.vi-pr.com/internationell.htm

 

EGNA KUNSKAPER

Jag själv är idag pensionerad men har jobbat som väktare, ordningsvakt, hundförare, personskydd IBA (international Bodyguard) med Special Air Service eller SAS är ett brittiskt specialförband, tränare var officer Jimmy Shorts (London). Två militär utbildningar ”Italiensk alpjägare – lätt artilleri” och ”OKÄND” ser vidare på http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm mina arbetsansökan hos socialförvaltning, polisen och närstridsinstruktör för I 19 i Boden 2011-02-15

 

Anser att behov av skydd är befogad.

 

Tack på förhand Tor Svärdtorp

 

 

Vad menas med det?

Ja, jag är en medborgare som intyga sin status som ostraffad, betalat skatt i minst 40 år lever på en fattig pension och lite förvirrat hahaha!

Jag är en krympling 100 årig som kan knappas ta mig fram i barnstolen, OBS! Menar jag rullstol eller kryckor.

Jag är en stackars som halta sig framme.

Men, så är det… bruka man säga. Min upplevelse eller öde som andra har bestämt skall det vara över mitt huvud att utöver onödig konsumism och bräcklig säkerhet som t.ex. alla säkerhetsåtgärder om dörrförstärkning, kameror kopplade till säkerhetstjänsten osv. skall jag mig går ner i knän och böjar min värdighet framför BOVENS rätt till intrång i mitt liv genom t.ex. komma i bostaden via ett öppet fönster eller balkongdörr, via trädgård, branddörr eller med sofistikerad teknik och sen under hotet skada mig allvarlig eller få mig brista livet? Sen då? Media stora rubriker framför att boven klara sig i domstolen fast fans del bevis att hen var på brottsplatsen men som helt enkel förnekar brottet! Vägarna till lögner och ”… min vän hade också en vän”, eller själva lagens förrättare själv uppleva hot (dagens kända värkligheter 2000 talets som råder efter ständig döds skjutningar) ger måna svar till min rätt att äga och bära ett vapen som kan RÄDDAR MIG PÅ RÄTTA STUNDEN! Burlesk kan man tillägga att också om man är i sina bästa år, frisk och tränad men omständigheter tvingar mig böjar min stolthet framför vapen eller gruppens hot och säga ”Vänta” min herr, min dam mina ungdomar, före detta, förtroende person, berusade av missbruk eller luxsökare, landsförrädare osv. jag skall till vapenförråd” och hämta min lilla skräms pisstol… är du överens? Så sen kan vi slåss om vilken skall överleva konfrontation!

Detsamma gäller när jag är ute och på en hälsopromenad, på väg hem efter har handlad, var ute sent på kväll och springa, när jag är ute med min promenadlimpa (taxen) och på väg ser jag en grupp av människor som verka skumma typer men inte kan ändra min ritning osv. Eller, skall jag be boven vänt att jag eller vi kallar på polisen?

Rädsla eller ansvar är inte fråga! Principen är att som människan skall respekteras och inte utsättas till våldtäkt, till misshandel, till rån och vad mer. Här handlar om RÄTT TILL EGET LIV VIA RÄTTEN TILL SJÄLVFÖRSVAR och med det bära utrustning som också innebära VAPEN! Fråga är också om varför skall finnas situationer som begränsar min rörelse frihet?

Dessutom står i lagen att är det bara polisen som har rätt att lägga händerna på andra medborgare (polis -13) oavsett att det handlar om en berusad, det är en bov, en som protesterar för vad anser har rätt till att protesterar, eller andra orsak. Efter allvarliga händelse som lyder under orden ”häktning” och anser vara ett brott skall utträdas av åklagare! BROTTET! Vadå? Menar ni att vi skall utnyttjas som försökskanin genom att utsättas för fysiskt våld som sedan underhåller hela rätts infrastruktur från polisen, åklagare, domare, advokater, kriminalvård m.fl.? Utnyttjas av försäkringsbolag som vidare har rötter i andra intressebolag som t.ex. banker, dessa dessutom som reda lever på våran tvingade räntor som aldrig delas och betalas tillbaka till bankkonto ägare, dessa ansvariga som inte ens säger tack för lånade pengar som de investerar utan vår tillstånd?  I så fall om man förbjuder fri vapenhandel är bevis att makthavare (politiker och myndigheter) bildar en överklass genom att stifta lagar och upprätta ordning som förbjuder frihet att försvara sig NÄR BROTTET SKER! Glöm inte att min svett och blod har runnit från min första arbetsdag till idag som pensionerad ÄN betalar med skatt er lön och bekvämlighet samt rättigheter som själva har skapat för eget vällbefinnandet, och fast våra roller är att jag är offer och du en diktator jag önskar att du fattar denna form av förtyck att förbjuda fritt att äga och använda vapen t.ex. mot övergrepp är orsak bl.a. som vi kan definierar en form av inbördeskrig där den förtryckta höjer röst men tystnads ner med alla medel! ÄR DETTA VÅLD NÖDVÄNDIG? NEJ och nej är min och vårt svar!

TIPS! Bra att veta om lag förändras i favör till medborgare att i samma veva man är beväpnad eller ej, kan intresserade OFFER som är också DU… mitt förslag är att skaffa en tröja, en jacka, ett emblem som kan klistras eller sy på kläder, hänga  på cykel,  rullator, inne i bilen osv. där står ”JAG ÄR BEVÄPNAD!  I emblemen kan tillägga bilder t.ex. en pistol eller en stilett!” Om du har en pistol oavsett om du är handikappad eller sjuk, gammat och gaggig och inte om du kan vara blind och inte heller hör men, har du en pistol i hand kan du väll trycka! OBS! Kom ihåg en sak som jag bruka i mina undervisningar säga att "om du kan inte hantera ditt vapen det kan blir din angripares framgång!

Angående hantering av vapen t.ex. gällande skott om det handlar om, i en strid avlossa alltid två skott ”det lärde mig på livvakt skolan IBA= International Budy guard.

Du få veta också att om du själv är träffad av en skott av en hastighet som skapar en vikt t.ex. på 450 kg vid inpackat blir ingen smärta när livsviktiga delar träffas och det t.ex. pga. gärna hinner inte att fattar intrång så är precis när du somnar utan bekymmer!

Kunskap för din angripare att blir träffad på en sådan vikt är för en del av dessa AVSKRÄCKANDE.

 

Vi går vidare med resonemang och bevis samt KRAV och RÄTT till beväpning. Svenska lagar om vapenhantering är min sagt GALET och EU som idag styrs med det är värst! Som kanske ni vet att jag är inte ensam i EU som kräver fri vapen handel.

FRÅGA är om vad vill våra politiker och makthavare? AVVÄPNA FOLKET i tiden, i förväg för att undvika att historien upprepas då historia bevisat att VAPEN GÖR RÄTTVISA! OBS! Alla folk revolter eller revolution är inte gjorda bara med hjälp av motivation, självförsvar vetande eller stöd av skjutvapen. Det finns vikt i kroppens styrka när man brottas eller kunskap i närstrid. Finns föremål som går att använda som kan vara en pinne, en stekpanna, en sten. Finns s.k. vita vapen som knivar, spjut. Modernare teknik av laserstålar och intensiv ljus osv.  Så, förbjuda en skjutvapen och inte människor tankar, kunskap och agerande är bevis att vår samlevnad är styrda av några som bestämmer på massan som är majoritet, det ÄR INTE ANNAT ÄN LURENDREJERI som underhåller konsumism som underhåller industri eller ekonomiska produktion som i ett fritt samhälle skulle inte behövas! Med en variant av en balanserad fritt samhället som sägs grundas på lagar skulle då grundas t.ex. på medvetande att ”rättvisa står inte alltid i lagboken” för är det så att det som är rätt skall grundas på bevis och det är det som är sanning men om det är så att offer till en omotiverad handling som själv inte har provocerad är att sanningen uppstår i den stund vid offers naturlig agerande i självförsvar oavsett medel, det är alltså själva STUNDEN MELLAN ANGRIPARE och OFFER! Det är det som gäller som bedömning som inte behövas styrka med annat än att konstatera FAKTA som bevisar offers rätt agerande!

Dagens lag som inte syfta för anpassar lagar till naturlig beteende t.ex. självförsvar, rätt till naturism, rätt till jämlikhet bland kön osv. förvandlas lagen till ett vapen som hotar och våldtar människor naturliga rättigheter samt sprider sig vidare till ekonomiska intressen och personliga maktbehov så att det hela blir som en fångenskap som stänger in mentalt och fysisk tom. statens förespråkare och försvarare.

Vänta, vänta... läs vidare för det finns en detaljer som styrka lagens hantering och paradoxen när t.ex. när en bov tränger sig i din bostad och vid omständigheter blir boven skadad DU BLIR DÖMD för det!  Samt få man veta att styckmördare avslöjas när han sysslade med offer huvud, han kan inte bevisar att det handlar t.ex. om en fälla av någon som han var i konflikten med, hans försvar är bara förnekelse så med det frias han… Dessutom har det bevisad att efter frigivning den före detta mordanklagade faller igen i brottslighet av allvarliga grader. Så funderar man vad lagen är för…? 

SVAR

Lagen görs av politiker som utnyttjar position för skydda sina rädslor då dessa politiker och tjänsteman inte ens blir straffade om de är ansvariga till skador, människor dör pga. deras felaktighet, okunskap eller elakhet. De klara sig pga. använder sig av brännmärkta definitioner som ”integritet, stänga dörrar, möte i ett privat rum, hemligstämplad, riks säkerhet osv. som vi eller ni idioter skall svälja vill eller ej! Dessa tokiga som styr på det viset och det görs idag i alla möjliga kända och okända sammanhang, styrs själva av deras okunnighet, ignorans typ debilitet, stupiditet, eller värst av allt av maktgirig illvillighet…

NU RÄCKER DET!

 UPP TILL KAMP kamrater och bröder (systrar) med, kusin och barn! Upp till kamp med ära och syskon band, stolta med vår svenska identitet, DU som har i dig s.k. rättvise patos barrikader väntar på oss! Idag vill jag ha möjligheter att försvara mig, vara en legaliserad mördare för tiden har get mig rätt att försvar mig med egen fysiskt styrka om jag kan eller gör det på annat sätt anpassat i tid som t.ex. med granat, kanonen, skjutvapen, slangbella, sten, fälla eller svärd! MENING ÄR ALDRIG ATT SKADA ELLER DÖDA ANDRA MEDMÄNNISKOR men skrämma eller avlossa i försvar syftet är min rätt! Läs i mina skrifter på www.vi-pr.com.

Moderator kallar jag mitt samvete som tränger sig in och ut från mig för kommentera och vidare kritisera mig själv gällande följande meningar. Idag fick vi läsa på media NSD gårdagens nyheter via SVT lokala media att en 20 årig ung flicka blev påkörd av en 70 årige och hennes liv brast. När jag borde i jämtland fick jag veta att en manna med sina barn i barnvagn blev påkörd av en bilist kanske var i dalarna, och hennes liv brast, det var då cirka 20 år tidigare men inte glömt och än upprör mig. MORD det handlar om ILSKE är jag ny! Räknar hur många liv blev mejade när från den dag uppfanns bilen till idag och kommer framöver att ske med ditt liv eller din kära insats? EN privat bil skall räknas som VAPEN och oavsett att du kan för en olyckshändelse få med din bil brista andra liv skall det räknas som en ”vapenbrott” och du eller ni skall dömas till FÄNGELSE STRAFF! Det är mitt politiska förslag! Tänk dig när en sådant lag kommer i kraft skulle besinna många oansvariga förare oavsett ålder och deras sällskap! Ingen i bilindustri skulle vara bekymrat att blir arbetslöst, istället kan vi se förändringar vid estetiska och ekonomiska produktion som insats! Unga eller missbrukare bus liv ta slut! Men, varför är en privat fordon en vapen? Just det Tor, det är för är PRIVAT! Kollektiv trafik som blev inblandade till allvarliga olyckor är en ”KOLLEKTIV dvs. alla deltagare från bygget till användare som styr eller åker med godkänner ansvaret att en sådant hjälp medel? Ja, här har vi ett frågetäcke och tankeställare kan var om en folkomröstning vara nödvändig för folkets rätt!

En dag kommer alla dessa privata och kollektiva transporter troligen automatisk ledda där människor är fysisk inte iblandade och personlig ansvar försvinner, men den tiden är inte så nära och som jag redan drygt 400 sedan i en politisk affiche som jag publicerade i Nancy i Frankrike av en STA (Sistem transitiv Anarchist” då redan fråga var aktuell för min samvete att hippodromer skulle inrättas där människor PRIVAT (risk för eget liv) kan busa, köra osv. och kompenserar hastighets behov som finns i oss!

LEVA LIVET är ditt rätt!

 

 16

LEDARE

citationer

1.      jag anser vara en god ledare

2.     Lösning. Vi börjar från roten till samlevnad.

3.     ”I skilsmässa är gemensamvårdnad som gäller för barn och dvs. barn har rätt till båda föräldrar automatisk.

4.     människor behov och beteende… SEX.

5.     FÄNGELSE ÄR INTE HELLER EN LÖSNING!

 

Jag vet inte än om jag ha mer gener som kvinna eller män, men jag leve i min naturliga roll som man! Som far! Min naturliga JAG sitter delvis vid min mognad av dryg 9 månade i min mor magen, föddes i Traajat flyttade mot min vilja i Brescia då huvudstaden i Lombardiet norra Italien när jag var 17. Där mognade jag till jag var 25 när sedan emigrerade jag till broders land Frankrike. Som mogen man reste jag i kontinent gamla Europa och lärde mig vidare. Utan pretentioner anser jag vara en god ledare så som många andra som jag som ha eller ägs av stark självförtroende, kunskap och erfarenhet som grundas på egen stark vilja trots allt. Med torts allt menar jag att djungel av kaos och galenskap som prägla våra moderna och arkaiska samhälle där människor är förföljda, fängslade, torterade, nonchalerade och dödade, jag än lever här med er och spelar som ni varje dag rysk roulett! Se på Giordano Bruno https://www.youtube.com/watch?v=OdgwYvxpQSA och se hur stater och kyrkans makt agerar mot högt tänkande (på italienska), vidare på engelska https://www.youtube.com/watch?v=7bw723HqkHY Giordano Bruno, Galileo Galilei m.fl. som Luther osv.  Tiden har inte förändrad nagånting!

Dagens våld är stöd av de passiva massorna som säljer sin själ till demoniska medmänniskor (?) som med sofistikerade grepp av dagens vällstånd via s.k. representativ demokrati, diktatur, makthavarna rädslor och egoism. Svaga och normala människor som konkurrera varandra av de som mer ha i muskler än i gärna. Andra som vidare bestämmer över andra har mer materiella resurser eller mer i plånboken, mer än jag själv ha dessa som konkurrera i en kapplöpning som heter förtidsdöd! Jag som andra offer vi upplever förtidsdöd inte via konkurrens men pga. vanmakt. Vi bröder och systrar, syskon proletärer och fattiga skall värna om varandra, skydda och stödja oss som din rätta familj och framtid, vi de goda. Kom ihåg att när vi är borta då är det försänt för er överlevnad.

FÖR DIG som allt vill ha men inte är tillämpad vare sig för att ha, att vara eller att finnas, skänker jag dig en kristen sång som säger ”när du går över floden går du ensam och lämnas allt”! DÅ SOM NU säger jag som arg förtryckt människan att du KAN TA DIN RIKEDOM som styrs av din EGOISM, DIN MAKT som väger som luft som kommer från din rumpa och din rap från din munnen efter du har mättad av din sadism, STOPPA DIN GIRIGHET OCH ALLT DIN GALENSKAP NÅGONSTANS där solen inte når, platsen heter  RÖVEN! Obs! den plats är inte menad vara som "En liten plats på orten Njutånger i Hälsingland som heter Röven. (Rövberget ligger i närheten) / Hälsingetös!) så går att läsa på Internet. HAHAHA!

Lösning

Vi börjar från roten till samlevnad. En familj skall skyddas. Nära våld som menas händer oftare vid släkt… finns en lag förslag som jag har gjort och som skulle avvärja en stor del av orsaker till våld när paret med barn upptäcker att inte går att leva tillsammans http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm Vårdnadstvist är svaret ”I skilsmässa är automatisk gemensamvårdnad som gäller, för barn, och dvs. barn har rätt till båda föräldrar . Är en förälder en fara för barn så skall det bevisas och sedan åtgärdas på det sätt att förälder kommer tillskott efter anpassningsförmåga med egen personlighet problematik, relationsproblematik, personutveckling. Barnen ha alltid rätt till sin biologiske förälder.

Idag om jag kommer ihåg rätt från januari-februari 2019 uppfylls svensk lav av den mänskliga och barnsrättigheter, men har redan visat är det är klen och följs inte! Nyligen igår 2021-06-30 fick jag uppleva nederlag för den femte gången efter min vårdnadsfråga om vårdnad, umgänge eller kontakt men mina barn. Den 10 augusti 2010 i 11 år placerade barn under LVU se vidare Haparandafallet på nätet http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm och se vidare mitt lagförslag som tog form 1999! Fråga är VARFÖR använder inte makt på rätta sätt? Varför vi vanliga och snälla folk skall straffas gång på gång och varför oskyldiga barn skall betalar nota?  VI, Svaga, sjuka, handikappade, barn, kvinnor och äldre, föräldrar, proletärer drabbas ständig av orättvisor?  Varför ett så ONDA väsen härjar inte bara i Härjedalen men i hela Sverige, hela Europa och i hela världen? Skulle räcka om jag tillägger följande länk http://www.vi-pr.com/kommunikationsproblematiken.htm? Jag tvivla så klart och priset som dessa galna vampirer som kalla MYNDIGheter och POLitiker skall de inte straffas för deras råa våld?  En skott som ovan jag beskrev vid paragrafen ”rätt att bära vapen” man dör ögonblig utan smärta. Kan vara mer rättvis att betalar tillbaka med en rostig kniv som verkligen gör ont när dessa vampirer och kannibaler träffar dessa våldsamma monster? Ja, du kan vara en moster men snäll... gullig troll, och om inte klara vi själva att försvar oss av mot era lögner och händelse då kommer vi ta hjälp av liemannen! LOVAR JAG! Skämt och ilska av sida, här är mitt lagförslag som kan god reformerar, anpassa och rädda många familjer och gör en bättre samhället att leva i utan onöjd våld! http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm Tyvärr förslaget för familjen ligger i regeringskansli senast var från 2021 och skickade till olika ministrar osv. men ingen bry sig om samt andra förslag är helt obesvarade! 

Andra våldsamma faktorer som är en del av vårt depraverade samhälle är provokation, svartsjuka, stress osv. och jag ser lösning inte annat än med lokala hälsokommittéer ovannämnda REF (reflektorerna). Repeterar att kommittéer som rutinmässig varje invånare besöker för att få en blick av hans eget liv, samlevnad, mående med råd därtill för en god framtid. DET HANDLAR INTE OM PERSONBEVAKNING ELLER ANNAT DUMHET SOM KRITIKER KAN STÄLLA TILL MED FALSKA NYHETER. Mina idéer är som en surrealistisk medaljong som bara ha en sida den GODA.

 

17

SEX

Se vi en het sida som medaljong speglar och lyser och som ger livet, nämligen SEX.

Varför skall man tro att sex är skam? En förbjud? Sex är del av oss från födelse till döden. Allt som vi människor gör från att inte tänka, när vi tänker, arbeta, inspirera, fyller vår energi, undermedvetet lever i fortplantnings drift.

Det kan verka orealistiskt om jag skriver att sex våld är som ett vapen på samma premisser som man använder sig av mänsklig beteende som verka vara den rätta att göra som t.ex. man gör det vid tillstånd av generositet som filantropi, medvetet eller ej finns då beskyddarkänslor samt ägande, respektfullhet, ödmjukhet eller pretentiös narcissistisk drag och egoism. Så, när vi gör bra saker är också våld för är just det “SEXUELDRIFT” som påverkar. Repertoar är lång. Syftet är belöning i vårt gärna som vi underhåller, det gör att det väcks samt släcks efteråt son det är en del av vår “EGO”. Det handlat om stimuli som är en reaktion av natur grundpelare att “orsak gör effekt”.

Det handlar om orgasm som är del av belöning som underhåller menig med fortplantning som i sig är en psykisk fokuserings ställning som flyttas vid olika mål som t.ex. känslan att det är orgasm som är den högsta mening men då är vi vilseledda. Sanning är, att utan fortplantnings mål ristad i vår gärna medges eutanasi. Dvs. att som vi människor hanterar och påverkas av en sådant konsekvens förvandlar vi oss själva till offer som i sin extremt agerande ta oss t.ex. till självmord eller tanke att inte vill föda nya barn och om så skulle vara med den sista definition att hela mänskligheten påverkas av det, resultat är att vi alla kommer att försvinna! Sex och beteende går inte att stoppa för det är det ”DRIFTEN” som en del i den eviga åtta! Se du mer i min analys på italienska “Al centro della vita (Livet centrum) ”.

 

Ja, om banens rättigheter ja.

SOM LEDARE

Jag har kämpat decennier med torgmanifestation mot våld, konkret som aktivist i fem år i rad den 30 maj Veras (sanningens) men media som var bjuden var mer intressant att uppmärksamma skräp. Jag känner att genom mina manifestationer gjorde och gör jag en bra gärning som skapar en tankeställare för folket och inte minst för mina barn när de vet om det.

Som ledare tänker jag på dig när du granska mig om min agerande. Tänker att du med din granskning, din kritik oavsett slutsatsen att du skapa möjlighet för mig att förstå om vad som är vad och att du också förvandlas till ett mål för fråga och svar om varför du gör som du gör?! Dialogen ger styrka till varandra. Far och barn oavsett naturs ledaregenskaper eller ledarpost är med DIALOGEN, ICKE VÅLD är KOMMUNIKATION som bryts ”PROBLEMATIK”. 

En sak jag vet och det viste redan när jag var bara en gosse ATT jag är en god människa och skänker mitt livs styrka till andra och nu till dig.

Mitt livs ande har följt mig alltid och det är mina farsfäders känslor som inte går att släcka, jag har alltid skyddat kvinnor, barn och äldre samt minoritet och olikhet. En sådan ställning och beteende har jag märkt i en av mina biologiska barn när han var bara 4 år under vår samlevnad i Seskarö (Haparanda) kort före familjetragedi som drabbat och skiljd oss; han kommer att få veta och det är en MÅSTE, en detalj i hans bearbetning mot trauma.

 

RÄDSLOR, träskalle!

DU som inte lyssnar, du som alltid fly dina rädslor (RÄDSLOR LEDS BARA AV ONDA) du som lever i det negativa mörkret idag gör DU mig besviken men fast jag är ilske är jag ändå fullt med kärlek som famna dig, för du aldrig någonsin kommer sist i kön i mitt liv OCH för dig oavsett att just du är den som med sofistikerade sätt skadat mig och mina barn och mina kära... jag kommer aldrig att förlåta dig inte ens efter vår död, för (i döden) kommer jag att fortsätta jaga dig och du kommer gång på gång att dränkas om och om igen i evighet… du kommer att uppleva dina rädslor mitt i ditt helvete flammor.

 

Jag älskar eld, för det är ljus i mörkret och ger varme i kyla = livet. Jag älskar också vatten, för det är livets källa. Älskar vinden för det är dynamiken och luften är våra lungor. Älska hjord för utan det finns inte frågor och svar.  Dessa elementer är vi själva, dessa elementer skapar kunskap och erfarenhet dvs. intelligens som i sin tur om inte jagas av lögner och egoism finns inte heller konkurrens och då vi kan leva ett ljuvligt liv.

OBS! När dessa LIV inte länge balanserar med varandra, när dialogen upphör framträder konflikter och rädslor styr oss till en förtidsdöd och kan vara så att det kända och okända universum drängs vidare?

DU kan tänka över saker och ting, du har en tid inför dig, du har en tid för det... TID som här jag signera men några prick och skänker till dig en tankeställare att GÖR RÄTT FÖR DIG jag är alltid öppet till dialog... var inte rädd och Kom Till Mig... det löser sig, trädskalle!

 

Se följande för dig och dina barn, våra generationer.

Gratis, gratis och gratis, mera gratis och gratis samhället: http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm

 

18

FRIHETSBERÖVNING

FÄNGELSE ÄR INTE HELLER EN LÖSNING! Istället skall man skapa lokala byar delade i olika nivåer ungefär som dagliga fängelse typ kallas 4. Utveckling skulle vara så att i den nya koncept att de som skicas i den plats där skyldiga och de okända oskyldiga än kan vara aktiva med arbete och ”kreation”, assistans med beteende, terapi osv. ha relation och leva med deras familj. På det viset förebygger våld genom att obligatorisk vara med de aktiviteter som kollektiv kräver för egen överlevnad. Vara med typ bearbetningssamtal eller vad behövs för uppnår egen vällbefinnande och uttvecklar anpassningsförmåga för allas säkerhet. Platsen som kalla internat, koncentrationsläge, fängelse eller anstalt skall bort och istället kallar platsen t.ex. "ANDRA CHANS", eller som själv skulle föreslår vara en anonym plats.

Alltså området skall vara som en by, en federation med alla möjligheter till återhämtning ekonomisk och social där för de som vill bosätter sig permanent också finns den möjlighet som med tid kan förvandlas som en ny fungerande samhället!

Utanför den utopiska men mänsklig bilden realiteten för olika praktiska mening kan vara så att området kan vara isolerad och hårdbevakad av ”speciella styrkor” som kommer utifrån (…) att under kort tids uppehåll varken vet eller anar vad de finns och varför till en sådan tjänst men att strikt lyda är mening! Platsen dessutom skulle vara inifrån dels strukturell och samhällig, beteendemässig anpassade till olika återhämtnings syfte.

 19

GENETISKA ARVET

SKILLNADER

citationer

1.      individuell frihet

2.     berättelse som följer.

3.     Alla ni passiva är ansvariga…

4.     Men som vanligt Staten straffade och straffar de revoltörer och revolutionär anarkister

5.     Ådalen

6.     Att vi invaderas av ILLEGALA och Q flyttningar

7.     hjälp till tredjevärden

8.     Korruption är enorm och det ända lösning skulle vara ordagrann OCKUPATION av dessa svaga ledda länder!

9.     Andra fredliga lösningar existerar inte! RESULTAT?  Blir en fjärde världskrig

 

Skillnader?

Ignorans (att inte veta) gör oss människor lika som grisarna, korna och andra flock djur som går på slakt! Också när instinktiv känner vi att vi tillhör en flock som gatorhundar och då biter vi lika som dessa desperata som blir farliga för varandra. Vi är förvirrade, osäkra, rädda pga. trauma att ha förlorad en vana, inte ha en ledare, känner vi inte igen vår plats vare sig som djur eller människa.  

Vi alla flock djur knutna till instinkt eller intelligens, det verka som vi beter lika när vi hamna i samma förvirrat tillstånd; vi stångar eller bits, revolterar, skrika och protesterar eller som judarna under sista världskrig och många andra etniska grupper, slavade, blev martyr eller dödsdömda som går med pendeltåg i tysthet till egen förintelse… Skillnader mellan instinktiva djur och människor är att djur instinktiv känner till en del s.k. natur fenomenen som inte är synliga omedelbart men som är farliga och instinktiv ta sig till räddning. Vi människor pga. långsamma mognad har vi utvecklat uppfattningsförmåga knuten till vilja, långsiktighet och tidensberäkning, vi har utvecklad kunskap som bland erfarenhet tillsammans är både intelligens och tillstånd. MEN varför då vare sig djur och människan är underkuvad av ignorans som driver massorna till självmord via passivitet? Natur eller Gud har inte än besvarad problematiken som knyter oss till att vara allvetare och få svar till individuell frihet. Jag skrev om individuell frihet som innebär ett tillstånd av ”ICKE TÄNKANDE”, för vetenskap ger möjligheter till förändringar men som djur vi lever utan svar. Själv därför anser vara en SÖKA- RE.

 

Vi ta några exempel om passivsolidaritet som kräver tid och med det många offer hinner med floden i upprör. Vi ta en blick i nuvarande mänskligt historia grundlig politisk väckelse med t.ex. bland musik, skrifter och berättelse som följer.

Störstrom imperiet https://www.youtube.com/watch?v=-HEoyhZ_6pY&list=RDMM&start_radio=1&rv=_KVRd4iny8E

 

https://www.youtube.com/watch?v=_KVRd4iny8E "La nostra patria è il mondo intero (vår fosterland är hela världen)" Anarkist dång. 

ALLA NI PASSIVA ÄR ANSVARIGA… kanske ni stångar eller väntar på bättre tider medan döden istället inte väntar tiden och vi med ena eller andra hand synliga eller osynliga slår vi till för att väcka känslor och medvetet och ofta dör vi.

Medvetande reaktion och aktion vägen till väckelse… https://www.youtube.com/watch?v=OoayhnuMdzw  

De som vågar, mod, järv och martyr… han bet!

https://www.youtube.com/watch?v=8xXj3AbNGIw Sante Caserio 20 år blev halshuggen i frankrike efter att han gjort oss rättfärdiga i hans aktion att slår till mot högsta folkets förtryckare!

Men som vanligt Staten straffade och straffar de revoltörer och revolutionär anarkister precis 1969 efter bom attentat i Milano då 14 personer dog, anklagades anarkist rörelse medan sedan framkom att det var italiensk Säpos i relation med höger extremister som avgjorde attentaten! Pietro Valpreda se på engelska https://en.wikipedia.org/wiki/Pietro_Valpreda och ”Anarkist förening Ponte della Gisolfa” som också publicerade dokumenterad boken  "Strage di Stato (Stans massaker)" för att belysa sanning. Idag är en del av dessa aktivisterna domare och advokater.

https://www.youtube.com/watch?v=dbX3J6kswxI Fån förening Ponte Della Gisolfa med motto ”NE SERVI NE PADRONI! (Vare sig INGA LAKEJER- servitörer ELLER ÄGARE!)”

Ser som staten ljuger, använder dödligt våld… fru till anarkist Giuseppe Pinelli och döttrar intervjuas och berättar bland sånger och bilder samt bevis att anarkism är i sina grunder ickevåld politisk ideologi! Det var år 1969… https://www.youtube.com/watch?v=fglTcFStkR0

Piero Scaramucci (Radio popolare - folk radio) berättar STATEN inblandning till mord och terror https://www.youtube.com/watch?v=byC41Y66Iho

 

Se i Sverige Ådalen som gav dels rättfärdighet till arbetarklassen https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85dalsh%C3%A4ndelserna händelser och musik…

 

Skillnader

Att du är t.ex. patriot, nationalist, håller du med en kontinental politiker eller är du geopolitik förtrogne? Vad tycker du av blandade känslor för israeler eller s.k. palestinier under aktuella sprängningar 2021-05-22 i mellanöster? Allt annan terror från Hamas medlemmar och andra araber s.k. palestinier ständiga attacker med död tillgång då används små barn och vuxna fanatiker, händelse som inte hölls till din kännedom?

Det samma när inte du gör någonting för att stödja lokal producenter för mat, kläder, arbetsredskap, semester och annat lokalt osv.?

Att vi invaderas av ILLEGALA och Q flyttningar, de sista som är en manöver för att tvinga lätt lockade nationer att integrerar sig till politisk och ekonomisk globalisering.  Dessa makthavare tvingar sig på oss och det pga. anser nödvändig för vi har större fria arealer och lite folk. Tvång är inte hälsosamt pga. vårt folk och nationen för att överleva av ekonomiska själ, motverka fattigdom till extrem mening som misär, etnisk och klimat anpassning, välfärd, neutralitet osv. MÅSTE BEVARAS I DE GRÄNSER SOM NATUREN TILLÅTER FÖRSÖRJA FOLK I DE MÄNGDER som vi är HÄR och NU (vi är redan i en kritisk nivå!)

Skillnader bland folk, svårigheter vid klimat anpassning är bevisad via hud skillnader t.ex. av vetenskap en av flera studier https://www.svtplay.se/video/31480226/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sommar-boosta-ditt-immunforsvar?id=KM39bny och därför våra politiker, media och icke patrioter måste sätta gränser av deras manipulation! Idag är bevisad att i våra fängelser är överfulla av människor som har andra etniska och kulturella bakgrund, kriminalitet på våra gator av ständiga uppgörelse med avrättningar från rivaliserade gängs, det är inte en svensk dimension. Dessa utländska medborgare eller vad, med deras intrång i EU via deras invasion med falska påstående och falska personlig och yrkes dokumentation, i majoritet av dessa har inte visad tacksamma för generositet som vi gav de. Istället det blev tyvärr så att via deras egna konflikter av social, politiska och religiösa bagage har  visad att inte anpassar sig till lokala seder och tradition, istället fortsätter med nonchalans och krav som inte är realistiska precis som skulle vara de som bestämmer över oss européer och vidare trampar på oss! Dem bajsa och kissa på allmänna platser, parkerar bila hit och dit på galet sätt. När de pratar gör det så högt att de hörs långt på gatan eller från EU till Afrika! De fortsätter att bära kläder från deras land som inte kan stå emot vårt klimat, de fortsätter att rivaliserar med varandra och döda varandra som är ett dåligt exempel för våra ungdomar. De förnedra och våldtar våra flickor och fortsätter förtryck på deras döttrar och kvinnor. De fotfäste sig med deras kriminalitet och påverkar oss alla. De fortplantar sig obehindrade, lyras, bedrar och söker lux. Deras religion påverkar, politisk kryper vid makten och utan skam KRÄVER!  De gör som att det är vi som skall följa de och inte dem som skall följa oss. DE SKAPAR ONÖJD VÅLD och det pga. som vi vet våra politiker och alla andra som följe i deras galenskap inte frågade till oss först med en folk demokratisk röst för en ja eller nej till öppna gränser! ÖPPNA GRÄNSER? Kanske det, men urval om vem som verkligen är i behov av en ny hem skulle har gjort skyndsamt.

I våra långa land Sverige än efter generation av samlevnad med folk olikhet har vi än olösbara konflikter mellan urinvånare SAMER, TORNEDALINGAR, KVÄVARNA, folk av finskt ursprung m.fl. som t.ex. arbetarfolk från Europa som italienare, jugoslaver osv. Kärnproblem vila på deras ursprung, deras identitet av nativa grund som kan metas med tid av deras uppehåll i deras land samt av olika omständigheter om skapar olikhet och unika ställningar osv. Se på obefintlig upplagt inom del socialpsykologi på http://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm

VÄGEN TILL INTEGRATION grundas på samma sätt som sker hos missbrukare kända problematik och dvs. förändring skall komma från själva individen motiverade av egen vilja som grundas på olika omständigheter!

Täcken till förändringar och integration kan ses när man patenterar egen svensk namn eller via giftermål, man säger ifrån t.ex. muslimslöja, man kämpa vidare med språk och kultur kunskap osv. PRECISERAR att det är bra hålla i livet olika mat, klädsel, språk och kulturskillnader. Det, att underhålla kulturskillnader det är att betraktas för svenskarna en rikedom och att vara med där det sker är et LÄRANDE! Men då vad är det som inte är oacceptabel med invandring?

Skillnader bland olika folkslagström av illegala som tog sig in med en våldsam våg är mycket större än vi få veta och det samma är problemet djupare tom. oframkomlig för en lösning!

Vill vi verkligen vara neutrala under kris eller krigssituationer som drabbar mänsklighet? RÄDDAR SVENSKA FOLKET OCH BEVARA NATIONELLA GRÄNSER ”SVERIGE” FÖR OLIKA FAROR? Det är i första hand våra politiker som regerar i regering, i riksdagen, vid regioner och kommuner som skall ser att SVERIGE INTE BLIR EN PLATTFORM FÖR TERRORISTER eller ta parti för ena och de andra nationer politiska partier osv.! Vi skall inte ses för andra regeringar att vi är en fara för de, vi skall inte PROVOCERA! Vi skall inte ge oss i andra militära allianser, har vi accepterad utan folkomröstning att vara med federation EU är i sig redan ett fel som ansvariga politiker skall svara för konsekvenser därtill för deras agerande har skapat splittringar, konflikterna av nationell proportion! Angående militär styrka kan vi uppehålla oss i EU som OBSERVATÖRER via t.ex. läkarvård, räddningstjänst där vi befinner oss i olika federationer osv. verksamhet alltså som inte provocerar!

DÄRFÖR illegal eller överdriven invandrar flöde skall silas och vi skall gör rätt för vårt folk och nation genom att obehöriga skall bart utan betänketid eller nåd.

INVANDRAR  PROBLEM HAR FLERA DIMENSIONER

Utöver den ovan beskriven vi kan bidra med insatser av nödhjälp som mat, kläder osv. Skicka andra hand utrustningar som traktorer, arbetsredskap, volontärer dels kapital på pengar för underhållning m.m. och en massa går att göra MEN det skall vara bara volontär av oss svenska och INTE beslutat av våra regeringar! SKATTEPENGAR RÖRS INTE oavsett vad händer i världen! Skattekassakista skall bevaras för att befria oss på skatteskull so har vuxit i världsbanken samt i första hand investeras i Sverige i vällfärd från skolor till vård, justering av pensionerna, löner, bidrag osv., nationella planering av infrastrukturer dä ingår nya ekologiska bostäder, väggunderhållning och tranport osv. SKATTEKISTA skall inte tömmas oavsett vad som drabbar världen!

Vi skall se Sverige som en nation? DÅ ÄR VI INTE HELLER MED GLOBALISERING och de som vill vara med får gärna lämna landet och satsa personlig med sin val till världs gemensamma utveckling utan att kräva att vår svett och blod skall utnyttjas av obehöriga.

Väljer regeringsansvariga att stödja mångfalden där olikhet bryter mot natur och vill ena välden som skulle vara en enda mänsklig nation vilken i sig är den riktiga utopi, då skall upprättas en folkomröstning som visa folkets vilja och linjer att följa. Leder majoritet att vara med globalisering skall då svenska gränser, regeringar av olika slag utraderas för gott! RADERA Sverige? Det samma gäller det för andra länder federerade i EURadera gränser bland kontinenter? PROBLEMET ÄR INTE DET! Kärnproblem är DEMOGRAFI SOM OM INTE STOPPAS! MÄNSKLIGHET ÄR REDAN I KRIS och går rak mot stupet av en makaber kollaps som ringar in mat försörjning och dricksvatten! Skall vi tillägga epidemier typ pandemier och eventuell KRIG? Här du har en bild om vad som är vad http://www.vi-pr.com/varldens_problem.htm och vad kommer du att tycka efter ett sådant scenario?

 

Problemet har också en annan dimension vid globalisering som sagt spiral och det är den vansinniga demografiska explosionen

MED DET vill jag tillägga att okontrollerad demografi ger med sig oundviklig enorma problem som trycker inom dessa länder och utanför deras nationella eller kontinentala gränser, så att en fjärde världskrig kommer inte att undvikas om inte vetenskap gör sin inträd i reglering! Bland det tillägger jag vad har såg och varnade 1992 när jag och med min familj flyttade i den nya schejk land NORGE… om ”GULA FARA” dvs. "Kinas invasion" som nu bekräftas 2021 att Kinas ansvariga politiker från begränsning till ett barn per familj höjdes till två och nu kort därpå till 3! RENA VANSINNE! Lösning. Föda är en natur beteende och en förbjud till det är en av de grymmaste jag vet! MEN jag själv kan rannsaka mig och som patriot vill jag säga att tills naturtillgångar inom vår nation tillåter en del mängder befolkning de är bara att fortsätta öka till en dag gäller också för oss att stoppa plundring av natur, orsak till konflikter, inbördeskrig eller krig med nära länder och värst en inbördeskrig eller ett världskrig!  SANNING är att lösning är svårt att genomföra inte bara pga. de fysiska rättigheter men det är först och främst pga. pekuniära intressen, makt, prestige, ras osv.

Alternativ? Så, RUSSLAND, EUROPA, USA, CHINA och vilka ”andra” som äger atom- neutron bomb, olika massförstörelse vapen på jorden och i rymden, vad kommer att hända när domedagen inom konfrontation uppstå här på gjorden och i rymden?  Andra fredliga lösningar existerar inte! RESULTAT?  Blir en fjärde världskrig om inte naturen reglerar oss via uppror som vi definierar som naturkatastrofer och precis som jag skrev i börja 2001 i följande länk http://www.vi-pr.com/krig_fred_6.htm, vidare om inträdet av vetenskap eller ledare med mening av en eller fler och av olika kön med gärna på huvud och inte på andra stället! Eller, eller folkets vilja med fredlig eller upprop anda... få verkligen här och nu besinnar oss och rädda oss…?

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com 2 av 3

PARODI-IIavIII47sidor1/5avståndCostantia14