Titlar

VÅLD MOT KVINNOR. VÅLD och ledarskap. Mitt liv i Sverige 1980-2021. DU och JAG.

 

INTRODUKTION (viktigt att du veta…)

Länkar i texten kan följas för att kunna nyansera bredare och djupare artikel i sin helhet.

Varje spalt har citationer som underlätta att snappa upp innehållet vid skumning osv.  

Sidonummer är bra för studenten så att underlätta arbete vid analys…  

Färg är ett komplement till minne i olika avseende som t.ex. komma ihåg var du läste senast i samband med sidonummer, titlar, subjekt osv..

 

PREMISS

Härmed använder språk som passa för de små eller stora hjärnorna som t.ex. vulgärt, folkligt, vällbärgat, felaktig, korrekt, upplysande och avslöjandet, komisk eller skrämmande, bevisad sanningsvara osv.

 

Rappakalja text.… men så ibland kan blir eller redo? Goooooo!

 

”Väljer mig som ledare för att blir fri från helvetes plågor! Propagera!

Du som menar att jag överdriver med min påstående visa mig och oss vad du går för! Gör som jag, skriv och publicerar vad du tänker OCH vad du kan!

Läs vidare.

 

 

REGLER

1 av 9 ÖVA följande JAG MÅ BRA JAG ÄR BRA JAG KAN!” Det är motto som i GMSjälvörsvar används varje träningspass! Repeterar frasen… när andra inte hörs gör det bestämt i högt röst (skrik)! Det höjer självuppfattning och stärker DIN SJÄLVFÖRTROENDE!

 

 

Praxis

1:a regel

Om man vill öppna käften och tala skit om andra eller bara kritiserar... då MÅSTE man självkritisk framföra lösningar som du eller andra se på det t.ex. som visionär ser jag följande http://www.vi-pr.com/viare.htm Annars, om du inte är sjuk eller handikapp att du inte kan göra saker och ting, håller du då din truten, för, stora gaphals eller DU som aldrig säger en pip ni är lika korkade. Ni kommer alltid att vara som jordar och efter har blivit gödslade duger bara för slakt! Dessutom, inte glömmer att flockdjur som vi är, eller människor med låg intelligens som du är, är jag spik säkert att du kommer inte att leva länge när du blir ensamstående, undantag av vi som via politiken spelar att vara dina föräldrar. Vi behöver varandra och om du vill ha en framtid du skall vara tacksamt att jag samt resten av flocken som heter svenska betalar skatt ger DIG det som du har att leva för, då, sluta att vara passiv och istället agerar för att blir accepterad i flocken! 

 

2:a regel

FÖRESLÅR LÖSNINGAR MED KONSTRUKTIV KRITIK när du kommenterar andra åsikter, håller med deras nollställda hjärnor, vansinnig blaha blaha = bablande eller sanning som grundar sig på bevis! Se ovan nr 12. Se då följande:

 

 

EN ARGSINT

medborgare http://www.vi-pr.com/tor_svardtorp_och.htm

politiker http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm,

-analytiker www.vi-pr.com

far, till 8 biologiska barn med tre barnbarn se vad är bäst för oss och barn https://www.youtube.com/watch?v=kv2rwcWk32k&t=1220s .

-konstnär GAM http://www.vi-pr.com/gam_arbetsbok.htm,

före detta italiensk alpjägare i lätt artilleri, special utbildning som instruktör i närstrid m.m. se min arbetsansökan på http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm.

diktare http://www.vi-pr.com/aforismer_metaforer_dikter.htm  eller skribent http://www.vi-pr.com/b%C3%B6cker_%20prograam.htm 

ickevåld tänkare https://www.youtube.com/watch?v=DU3WBJ-C0lM

-offer http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm

-grundare till GMSälvförsvar http://www.vi-pr.com/gon_munk_sjalv_forsvar.htm,

preppers

1, http://www.vi pr.com/tor_svardtorp_overlevnad_sopravvivenza.htm

2, http://www.vi-pr.com/overlevnad_IIavVI_delar.htm,

3, http://www.vi-pr.com/overlevnad_IIavVI.htm,

-vadd mer? Mycket mer att ser på VI-PersonRörelse hemsida www.vi-pr.com och notera: varför jag är anarkist, kommunist, socialist, viare och vad mer? Är det för det som jag är arg? Knasig? Går efter vind? För ovansjuka, rädslor och vad? Hämnas… vendetta? KÄNSLOR SPELAR ROLL därför man skall akta sig när man möter andra….

JA, jag kan olika saker (jag är inte ensam för det) och kallas ”tusen konstnär” i folk munnen… Det som gäller är att kunna handtera dessa olikhet och anpassar sig till tid då är möjligt förvärkliga dessa inspirationer. Jag tror det att är så att i PRAKTIKEN i tid och spel, hanterar jag dessa olikheter. Jag har heder, kunskap och erfarenhet, vilken kräver RESPEKT! Jag och andra som jag oavsett färg eller nationalitet vi är många som gör brigader av legionär för frihet, kunskap och intelligens! Eller, är bara så att vi är individer som vi är och det är nödvändig att du förstår att vi skall behandlas med respekt! Respekt för vi se bara FAKTA som fattar!

Lösning eller alternativ

TÄNK OM, lär oss att... och agera

Jag uppmana dig att visa offentlig för DIG SJÄLV, för MIG och för OSS ALLA VAD DU KAN med din INTELLIGENS mässigt dvs. när du förvärkliga din kunskap anpassat till behov och tid. Alltså, ger mig och oss andra dina kunskaper, din erfarenhet utan att fuskat dig framme. Bevisa så lång det går vad dun kan eller om du inte kan något då du få från oss genom din egen nyfiken. Har du möjligheter till dess existera passa på att använda central - hjärna som heter google, fråga och läs, öppna youtube så att du kan lyssna och ser… När det känns bra och vill vara samhörigheten med kommentarer, kritik, kunskap och egna idéer jag föreslår att du inte behöver fastna på andra sökmotor som facebook eller liknande, besök de om du inte kan undvika men visa din framgång genom att fixa en egen domän på Internet via sk. webbhotell och nu som vi lever i en värld med pengar du kan fixa det billig på några hundra lappar per år… och lycka till då du kan yttrycks dig utan några begränsningar! Med egen domän gör ett skinn som är din kropp, gör länkar som dina armar och ben, använd din inspiration från din hjärna och TOMSÄTT din hemsida med färg, skriv om det där som ha kostad dig många år studier, lång livs erfarenhet, självlärt eller bara blaha –blaha osv.

 Ödmjuk anser jag att alla behöver andras kunskap, vi behöver varandra med egen eller den andras intelligens, vi lever i ett pluralistiskt samhälle dvs. att vi lever i symbios med varandras med eget ursprunglig olikhet och olika beteende och fast vi delvis är så lika vi samarbeta samtidig så olika håller vi i livet tack till faktum att vårt livs näring grundas på byteshandel av vishet...

 Jag vill veta vad du kan, vad du vill för din bästa, vad du behöver från mig, det för jag snart rostar bort! MEN mitt behov är allt närvarande, att LÄR MIG AV VAD DU KAN GER MIG oavsett om bara kan du göra halt med ett andetag eller på viket sätt du önskar  utan att mäta plus eller minus... bevisa att du finns med det eller med att mejla! Då, DU kan vara med flocken själv som du är, jag har gett dig vad jag kan, om du kan ha nytta av det... varsågod... det är gratis.

 Vill du inte visa eller bevisa? Agera då på mina känslor av en argsint medborgare... jag vänta att du kontakta mig, kontakta oss! Agera mot din egen passivitet för din och vår väldens bästa. AGERA!

 

2 EKONOMIER

citationer

Politiska ekonomier eller politiska demoner!

Du som är kapitalist inbiten… … kommer att fortsätta att avvisa natur lagar…

Den andra politiska ekonomin… … lever på gämnsidiga behov…

 

Ekonomier

Det här är som livsviktiga delar av våra moderna samhället när man säger att man skall banta och tänker inte längre att det handlar inte enbart av vad man stoppa in, det handlar också om vikt som man stoppa in! Ekologisk, om du inte agerar och vara klok att tänka på sin kroppsvikt, må bra och tänka klart, då, du tvingar mattproduktion går i höjd och det för att du fetas upp och bl.a. så att när du är sjuk kan du vara en del av kedja som ger näring som inte behövs för läkemedel industri… du blir färdig för grillning och slaktad när passa de… makthavare av olika slag!

    Det är solidarisk att äta normalt efter behov och fasta då och då samt vara aktiv och trycka rätta knappen som förändrar hunger på gjorden!  Olika fysiska och mentala sjukdomar som man kan undvika eller bemästra om bara man ha det lilla vilja att skapa en vana för att rör sig varje dag så lång det går med promenad och lätt gymnastik som motarbeta tröghet i alla fronter som all för stor sittande tid som välfärd och lathet tvinga oss till... men, detta förstår du?

    Funderar nu om du kan försöka förstå följande skillnader som prägla ditt liv, att vakna från ditt djurisk färdig slakt beteende till livet som människan... 

 

-Politiska ekonomier eller politiska demoner!

    Ekonomi t.ex. ett: den som dominerar idag är denne som grundar sig på profiten som innebär konkurrens som är berusad av pengar. OBS! En dominerar exploatering kommer att innebär förödande för saken och ting som t.ex. i en skedjereaktion och relation som i länge kan orsakar katastrofer och nedgång för livet.

Du som är kapitalist inbiten, du som LIDER (att du är medvetet eller ej) av olika psykiska störningar t.ex. spänningssökare, missbruket eller generell där makt har tagit över sundförnuft se följande http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm bland de lika sinnliga gnälliga typer som med tyst lever parasit i ett resignationstillstånd (trädskallar), NI som kommer att fortsätta att avvisa natur lagar, så du vidare visa eller avslöjas vara och är en farlig förnekare som innebär en till mental sjuk tillstånd av SJÄLVMORD beteende och i slutända en mördare! Du lever med ignorans som är själ del av vår tids och framtids eller dessutom är du en sjuk lögnare som varken erkänner sanning eller berättar t.ex. om följande http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm ...

 

Den andra politiska ekonomi är mer balanserade och nyttig för livet i huvudtaget är ekonomi som grundar sig på nödvändighet. D.v.s. att profiten om så man önskar är reglerad av mekanism kontroll relaterar till nedvänd. Eller man kan bara ha i medvetet för konsumenter och producenter att allt som vi gör som relaterar till balans mellan relation i natur lever på jämnsidiga behov. Går att förändrar vattendrag och skogar, ta eller underjordiga resurser, går att producera osv. men det finns gränser. Gränser för att kunna vidare och leva som kött och blod är än, gäller att en del natur tillgångar i stora mängde som fyller behov av en lagåm stor population är att t.ex. luft, vatten och gjord går inte att förändra. Där du ta du måste ger eller vill du skörda det är så…

 

Lösning är den här ovan i nr. andra ekonomi.

 

STRESS I av III

STRESS

citationer

 1. USA är ett typiskt exempel som kombinera tre faktorer…

 2. Kapitalism som vi vet är en lögn, för ingen människa kan blir rik efter egen fysiskt förmåga.

Stress är den kemiska faktor av våra framgångar som homo sapiens. För att överleva vi tvingas att hitta på sättet till fly eller attack och med det styrs i samband med möjligheter till våra uppfinningar. USA är ett typiskt exempel som kombinera tre faktorer: en del mentalsjuka som stress skapar vid fenomen att inte självbehärska maktsjuksyndrom, den andra är rovdjur beteende som är del av allt ätare grunden till mänsklighets beteende som bevisad har tagit beslag av s.k. ”Nya världen” dem natur resurser och på en brottslig sätt konkurrerade urbefolkning. Den tredje är konkurrens som är del av maktsjuksyndrom i relation till mentalsjuka med ursprung från den negativa stressen.  Negativ stress gör oss också fysiskt sjuka om inte omständigheter som grundas på belöning av materiella former som ägande, fysisk med sex eller i de extrema gränserna när stress inte behärskas med medicinering! Negativ stress placerar oss i riskzon till mentalsjuka. Det påverkar hela folket i USA och invandrarflöde som är inställda att vara lycksökare eller människor i hela världen som mental invaderas av konkurrens behov i sina extrema former som kapitalism! Kapitalism som vi vet är en lögn, för ingen människa kan blir rik efter egen fysiskt förmåga. Man blir rik genom att utnyttja andras fördelar och kunskap inom t.ex. byteshandel som grundas på pengar och andra maktfaktorer som position då inkluderar korruption osv. Den tredje orsak alltså som är en del av maktsjuksyndrom är näringsdrift för kapplöpning till mål i den politisk spel som sagt är falskhet, lögn till mer fysisk KORRUPTION. Korruption är uppdelad i den våldsamma med t.ex. påtryckningar som fångenskap, exkluderingar, exploatering, missandel. mord osv. styrda av människor positionering i samhället och faktorer osynliga för massan är favorisering och sponsring, familjeband, kompromisser, hemliga rum som sekretess osv.

 

citationer

Positiv stress

Fråga är varför de andra länder där folk är stressade…

Stressen… inslag av negativ mening finns… nationer som är lång befolkad en USA

fattig hälsosamt samhället… rik men sjuk samhället

Fenomenen inkluderar… tredjevärlden… moderna samhället…

SVARET

inte kan säga ifrån illvillighet inte självkritik står i spetsen… aldrig… human politik… SOCIALISMPLANETARIUM

 

Konkurrens som dynamik i människor relation är lika för djur, vegetation osv. och till dess behärskas, proportioneras alltså som gjorde urinvånare, resulterar som stress välbefinnande, en positiv stress som innefattar goda mål som respekt, förståelse, solidaritet osv. som sägs var eller är DE GODA.

Grottmänniskan som vi kan definieras att det är USA befolkning, just dem  som inte vill kämpar för radikala förändringar med mening att skapa den goda stressen. Fråga är varför de andra länder där folk är stressade inte uppnår ekonomi rikedom som USA? Rikedom har också två sidor som positiv och negativ. Positiv är när i ett sådant samhälle finns inga uteliggare, arbetslösa osv. se t.ex. http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm och negativ har vi redan ovan beskrivit med korruption, förtyck osv. Stressen för att få det bättre med inslag av negativ mening finns också hos nationer som är lång befolkad en USA, varför då har inte dessa folkmassor uppnått samma eller mer ekonomisk framgång en t.ex. USA, EU, KINA, ENADE RYSSLAND, JAPAN, ARABEMIRATEN, AUSTRALIEN, KANADA? Varför t.ex. INDIEN och AFRIKA m.fl. är typiska tredjevärlden och i bruksspråk kallas fattiga länder? OBS! Om du har läst en del av mina studier du kommer säkert på att jag definiera skillnaden om ett fattig och miserabel folk. Jag siktar realistisk till ett fattig hälsosamt samhället än på rik men sjuk samhället. Misär finns där massan inte garanteras individen allas grund behov som mat, tak, kläder, vatten, luft osv. Fenomenen inkluderar såväl tredjevärlden som domineras mest av nomad, samlare, bonde samhället typ medeltiden och som i moderna samhället kallas också industriella samhället där finns utslagna, uteliggare, arbetslösa, folk utan socialstöd eller medborgarlön.

    Ja, SVARET blir en dygd oändlig svar pga. evolutionen är en dynamik under ständig förändring som nu t.ex. vi har påbörjat en intensiv invasion av universum med goda och dåliga syfte, artificiell intelligens nivå som svepa med sig vill eller ej hela mänskligheten och livet med!

MEN, den där… vad? Den där principen av ledarskap. Jaha! Det konkurrerar med personutveckling som t.ex. vetande och behärskning som jag skrev ovan och med hypermodernism typ robotik och artificiellintelligens. Jag och andra har tjatat länge om nödvändighet att binda samma vetenskap som är den nya trenden med det tidlös erkända filosofi, så att dessa två enheter med positivism bindas och föra vidare DE GODA.

    Dagens makthavare har inte lätt för dels lever på principerna som kan misstolkas som t.ex. nationalism, populism, kommunism och kapitalism. Dessa tom. opponerar sig mot varandra där kapitalism tänkande som grundas på fri konkurrens men som en dels styrs av kontroll av en majoritet t.ex. Kina, eller under demokratiska spel i USA, mer human EU och mjuk diktaturisk i Ryssland. Dvs. att dessa aspekter blandade med personliga kunskap och en del andra influenser från nära och fjärran inte kan säga ifrån illvillighet och om inte självkritik står i spetsen då händer att aldrig kan enas till human politik som kallas SOCIALISMPLANETARIUM!

 

II

citationer

 1. Matteo Salvini… Jimmie Åkesson… Mussolinis… socialistiska ränder.

 2. Vladimir Puttin… ledare plenum…

 3. Jag är inte heller främmande till 80 talet socialdemokraterna.

 4. elit!

I EU finns två ledare som inte än ha politisk makt med egen partiet och majoritet i regering det är Matteo Salvini för Lega lombarda i Italien och SD Jimmie Åkesson i Sverige. Båda är karismatiska men de är långt ifrån Mussolinis anda som fick han gloria och hat. Dessa två ledare som jag kritiserar i olika sammanhang driver en politik som jag uppskattar för del har socialistiska ränder.

Vladimir Puttin är en toppen ledare för den fyller som jag skrivit den toppen ledare.

Kinas den största nation i värden Kinas ledare och plenum det är att uppskatta pga. deras krav av respekt samt nationalism med diktaturisk eller konsensus är en senarium att det håller med en sådant oerhört centralisering, kopia om vad också gamla Ryssland URSS eller URS. Jag själv uppskattade också Donald Tramp nationella och internationella framgångar. Jag är inte heller främmande till 80 talet socialdemokraterna.

MEN jag då? Mindre eller mer okända ledare som var och är andras konkurrenter högt respekterad och med skräcken utövar gränssättning och mer pga.? På grund av den primitiva instinkten att här har en ledare som överstiger deras ställning! Tyr att det inte så med alla… Diktator ja, jag är en sådant men i den positiva bemärkelse och deras rädslor lurar de i nederlag och i graven. Vara en ledare måste vara beredd att ta emot inte bara stöd och förtroende skall du vara beredd till missuppfattningar, okunskap och ovansjuka som är grund till gruppens konflikter. En stark ledare väljer ut, en ledare är som en ensamvarg, en ledare är unik och åtskiljer från andra lika sinnliga för man är oundvikligt en diktator som i sig är en natur beteende relaterad till överlevnad princip som är en del av natur lag då den starkare överlever och så det måste vara för är den sådant beteende som bringar i grunden lyckas i ledarskap.

Finns bara en hemförelse att göra som gör skillnaden mellan oss och den kända bästa vän, vi är som dem ”hundarna”. 

En fara för alla människor m.m. är vägen som vi är inne idag och det är artificiell intelligens i kombination med globalism. Vetenskap med artificiell intelligens ta från oss den genuina kunskap att vara kreativa människor som är första pelare till en fri intelligens alltså. Inte nog med det, stora massan kommer att sväva mellan elit av egoister och robotik, då när vi har förlorat som sagt kunskap och primitiv beteende, vi kanaliseras som tomater i ett växthus i ett industriell multinational som sagt elit!

 

3 HOTET

citationer

Ni är omedvetna om vad som är…http://www.vi-pr.com/politidkt_korkort.htm (93)

Sverige var en lösning… men upptäckte att inte var paradiset land… (97)

Ni alla som vet om felaktiga lagar som straffar Svensson (98)

MASSMEDIA som inte rapporterar (99)

…LÖGNERNAS FÄLLA!” (99)

militärer som tvingar till slakten vid oprovocerade krig (102)

VÄRLD –POL som är förkortning av VÄRLDENS POLIS (104)

 

JAG BEHÖVER INTE CITERA en och andra politiker som ansvariga eller odugliga, för risken är att blir anklagad för hot, ofredande och vad mer är inte lång ifrån… så bl.a. fungera statens förtryck!

De klara sig genom att inte stifta lagar som kan rätta deras fel, eller där dessa lagar var rättfärdiga gjorda förändras eller tas bort som t.ex. tjänstemannaansvar.

 

 Ni är omedvetna om vad är som är, alla ni som gör ett politisk vall och som röstar vad? Se mer på http://www.vi-pr.com/politidkt_korkort.htm

Ni politiker ansvariga jag ser dig som en lilla cyklig som inte vet vad skall ta vägen när det skräms, lilla starkas… ironisk sagt och skriven.

 

Du då Larsson, Persson, Dingosson, Dionisionsson, Pablosson, Oskarsson, Vikingsson, Perkelesson, Passivsson, du där från Norrland, Svea-land och NER till Skåne osv. ni som är som höns och strider för rang plats. Och värst som jag känner till som är en form av ojämnt kannibalism som  många djur och vi människor kan avgör i konkurrens mening är att i Sverige med facit i hand det är lilla norrbotten som nära resten av Sverige… glöm inte att var tacksam för det och satsa då för att bevara…

 

DU (tuppen politiker eller ej) du som försöker gala högre en annan hör här. NI är alla lika ansvariga för våld som ni och du åstadkommer mot dina åkommor, din släkt, din familj, mot våra medborgare, mot alla människor som korsar landet. ALLA NI som härjar i vår underbart stor och än dels vild samhället, ett samhälle som är bara en liten plätt på gjorden… gör nytta och inte egonyttja- (nytt ord) av din makt!

 

Tyvärr, jag upptäckte i min goda tro att Sverige var en lösning… men upptäckte att inte var paradiset land skyddat av sina arméer av änglar. Värst av allt upplever att mina barn är sålda till att monsterlikna makthavare.

Ni alla som vet om felaktiga lagar som straffar Svensson med som inte är med att påpeka felaktighet eller inte anstränger sig att komma med alternativet eller lösningar; ni som dömer folk utan bevis, förminska straffet eller tom. fria styckmördare som t.ex. säger ”det är inte jag som gjorde det” men hennes huvud och andra lik delar fanns hos hen med omständighet om bevis av blod spår, DNA och vittne peka på misstänkte! Vem är ni som röva bart med sk. LVU andras barn, placerar dessa i outredda - utredda FRÄMMANDE eller HVB anstalt, traumatiserar och alltså skadar därtill och tom dött… NOTERA att är bevisad att få barn med dessa åtgärder befrias av deras inkubation tid där de är födda, dessa unga varelse som mönstra framtida samhället för de är våra medborgare med alla rättigheter att skyddar sig mot s.k. hemliga utredningar NOTERA IGEN att dessa hemligstämplade är inte enig med folkrättigheter och inte nog med det är ett sätt att tysta vittnesmål som kanske fick inte närvara för si och så, och med det och annat belyser myndigheter felaktiga utredningar! NI gamar som tjäna upp till 22000 kr per dugn. T.ex. där nuligen dog en 5 årig på Humana koncern HBVH NI domarna som är partiska, ni som kan förbjuda vittnesmål och andra bevis med orsak att det skulle ta för långa tider eller som står i lagen anser att inte ger mer till redan färdiga utredningar och att det kan komma att kosta mycket för kärande osv.! BART MED ERAN OBEGRÄNSAT MAKT FÖR LIV OCH DÖD för det är för tok!

 

Vem är ni i MASSMEDIA som inte rapporterar med fritt bild och namn efter att domen har fallit av vilken nationell ursprunget har erövrarna som knarkar ner våra barn, brinner bilar, fastigheter, skog, saker och ting som inte är deras, våldtar och m.m. visa dessa banditer för man bruka säga ”Bättre fria än fälla!” Just det om du tröga makthavare att än har inte fattat läs vidare för jag kan hjälpa dig på traven: för oss hederliga och tvingade skattebetalare just det betyder att ”VI ÄR BÄTTRE FRIA som är rätten att få veta varför och vem har gjort avskyvärda handlingar så också vi kan bedöma de som dömer och de som är dömda så att vi befrias oss från LÖGNERNAS FÄLLA!

NI alla politiker och religiösa lakejer, ni alla myndigheter typer som t.ex. jobbar i skolväsen, byråkrater, ni orkestrera för oss och vara barn och mentalt programmera oss att tro=landet=staten/är vi-själva men det är NI i minoritet som gagna och illvilliga som demoner styr… gör händelserna obegripliga och avgör våra viljor… att medborgare Ni och DU som lever på skattebetalare blod och svett NI staten ger oss helvete! Så säger en rent odlad anarkist! Är anarki=Anarki=ANARKI kos? Nej! Läs anarkisternas ideologer, pedagoger, filosofer, ekonomer och upptäckt att anarki är lika som harmoni och ordning… fria oss från språklig fällan! VAKNA och var med protester, fronten, motstånd, revoltera dig eller kom med revolution anda som kommer att få dig andas!

 

Se vidare

Se vidare vad ni ställer t.ex. paradox när då de stakars militärer som tvingar till slakten vid oprovocerade krig, vi-dem är som köttfärs till salut för egoister och deras galenskap, än vi plågas och hållas oss fångad på falsk trygget, styrda dagis, lag som tvingas till obligatorisk skolundervisning, galna valda s.k. RIKSdagen som definieras (hahaha!) MYNDIGheter! Med eran regeringar, mitt –vår –ditt -stat, landet och länder på gjorden dessa är ofattbara enormt mentalsjukhus… och det ta aldrig slut... Så känns det, NI alla från höger och vänster, VI som förstå eller inte förstå, i passiva tillstånd eller medvetet aktiva, idioter eller galningar bland kaos vill jag råda i kör att skandera den anarkistiska motto “Bart med staten!”

Tro man på en stat eller vad, då efter senaste uppblåsta framgångar mot international organiserade brottslighet, notera, att det bara sker i en del länder med undantag t.ex. som Kina, Indien osv.

TYCKER JAG ATT (globaliserings lösning i fråga) det skulle finnas en VÄRLD –POL som är förkortning av VÄRLDENS POLIS som inte bara jagar utåtriktad brottsligheter men också skulle dessa ha befogenhet till att ingripa mot politiker, ledare, domarna, socialsekreterare, ekonomiska representanter OCH ALLA samhällets facettering mot dessa outvecklade giriga monster och onda människor som kallas myndigHETER! Dessa skulle vara som en tryck att hålla kriminalitet i schack och stoppa nationer som USA som spelar världs polis och alla andra imperialister som motiverar för profit t.ex. om naturresurser och maktbehov med deras invasions beteende.

 

Man brukar höra…

Citationer

1.      Emigrerad och immigrerat precis som de gjorde dina förfäder

2.     till dess att jag lever och efter döden du är mindre svensk än jag

3.     Vi ta i detalj t.ex. idrott fanatiker… … acceptera sanning att t.ex. är man för en global politik… är att sätta stop på människor förökning!

4.     låt en fåmanna eliten styra over oss 7 miljarder medmänniskor… för ett liv mot undergång!

 

Man bruka säga att “man blir aldrig känd eller kändis i sitt land” Emigrera är fråga VARFÖR? Jag kommer inte att emigrera för jag vill stanna i det landet som jag som vuxen med min fri vilja har valt att bor, heter som jag vill heta, älska Sverige för här har jag frivillig migrerat... JAG VALDE Sverige och sitt folk, gamla tradition, klimat och framtid. Emigrerad och immigrerat precis som de gjorde dina förfäder före mig! Vi som har velat och ärligt ha tjänat det vi är alla bröder och syskon. Samma identitet enar oss! Till dig som är född efter tid av min ankomst 1980 till dess att jag lever och efter döden du är mindre svensk än jag för faktum är att jag har lev här i Sverige före dig än du… ha det klart för dig! Jag heter SVÄRD (för jag undervisar i självförsvarssyftet bl.a. svärd –TORP pga. jag håller med bönder med tanke av tidigare generation dra och slit och aldrig blir mätt samt ägde jag en bondgård typ torp ”SVÄRDTORP” och med det efternamn med allt stolthet känner mig hem!  Ja är aktiv, positiv, kärleksfull, rättvist och säger hur det är… ”att du Svennen, Svensson, svenskar som väljer lux, ignorans, ovansjuka och girighet, du som inte är enad och patriot gör mig att skämmas…!”  Ta därför en steg framme i ditt förstånd och lär dig av mitt livs erfarenhet, var patriot som betyder enighet med gruppen, grupper, lokal befolkning, regional eller nationell, geopolitiskt eller kontinental. Vi kommer aldrig att vara lika vara sig etnisk eller genetisk så kan du var humanist för du förstår den fria nödvändighet om solidaritet och då delvis i olika sammanhang kan vi vara multikulturell och se global för livet MEN, vi kommer aldrig att vara lika. Så, att vara patriot är att står för dem som tänker lika och enat kulturellt!  

OBS! Som du vet i naturens mening att det inte finns länder med olika namn. Så om vi ser med andra del av medaljong att ”Ett land är än lögn!” Här menar jag att om det skall finnas länder skall dessa ha skötts med mänskliga lagar, mod, enighet och klarsynt med hårdhand, stark kultur rötter och identitet! En tanke att se… som alternativ http://www.vi-pr.com/demokrati_diktatur_vom_losning.htm Har klart för dig att motsättningar av andra intressenter som vill styra, invadera, angripa osv. oss, skall slåss ut helt, annars kommer vi att blir offer för intressen av ojämlikhet och sanninge DU LEVER DET IDAG, VI LEVER DET I SVERIGE vi är styrda av våra korrupta minoriteter av makthavare, vi är besiktad av falska profeter, dessa är rotad i våra regeringar, människor som är drogad av politiska eller religiösa yrke, människor lever med idrott fanatism, politisk extremism, media idol program och vansinnig reklam, skräpp på nätet som bombarderar vårt gärna, makten intresse! Vi ta i detalj t.ex. idrott fanatiker, vad handlar det om i osynligt djupet? Idioterna går in i trans och gestalta sig med pansar för att fly deras RÄDSLOR! Idrotten skulle istället grundas och beundras för personlig förbättring, egen och andra godkännande av ledarskap. Idrotten går fel när används för att flyr… från konfrontation och realitet! Gör inte stora saker av andras ansträngningar, ta inte ifrån andra DERAS ERA, går med uppskattning i samband med lugn och ödmjukhet. Gör inte idrotten som är idag en ny religion eller politik. Så gäller för andra ovannämnda beteende fenomenen. Njut men lev

Om det inte förändras, om DU inte är med spelet och på rätta sätt, vi medborgare och folket, vi människor är förlorade!

Se närmare den andra del av din hudfärg och ansiktet  och acceptera sanning att t.ex. är man för en global politik och för en enda mänsklighet jämlika skall då läggas ner alla nationella gränser, låta en fåmanna eliten styra over oss 7 miljarder medmänniskor… för ett liv mot undergång! Är du förvånad eller är du med som kan bevittna att det finns få människor som kan fly egen förtyck av maktsjuksyndrom? http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm Se också följande http://www.vi-pr.com/varlds_undergang.htm

En global lösning? Multikultur och mångfall?

Jag tro och tillsammans vi lever vad jag ser och upplever att tills fattigdom härjar, till nationer existerar med politisk aggression och konkurrens, till framtid med kvantfysik, Internet, robotik osv. som implicerar upptäck och förändring i människor beteende djup i gener så att makt i den primitiva formen inte är förintad och ger upphov till utopi, tills att människor tro själv vara Gud… glöm lösning och räddning det i de närmast generation… LÖSNING som första prioritering och den närmaste är att sätta stop på människor förökning!

 

När det handlar om Sverige

 1. citationer

 2. Revolution är nödvändig! Fråga är ”vilken revolution?”

 3. långsamma procedurer skapar FÄLLOR…

 4. LÖSNING… … via kloka medborgarkunskaper propositioner för     förändringar..

 5. Kallelse till möte och andra åtgärder som medborgare får…

 

När det handlar om Sverige jag går inte med mer tro att vårt land är som en dygd, för, sanning är det som jag lever; förtyck som gör mig fri människan att underkastas till vanmakt, att mina barn och vårt folk gentemot oreglerad demografisk explosion från utbölingar från andra plats i världen ösa inom vårt heliga kristen eller fördomsfri land är problemet!

VI lever i en tid som minskar livet resurser t.ex. vegetation, vatten, mat och framför allt plats på jorden i synnerhet av bruksjord, felaktiga arkitekturiga bosättningar, otillräcklig planering av naturenergi och vår makthavare som inte erkänner att vi lever en självförintelse bana och att om inte drastisk här och nu förändras vår livsstil! Se t.ex. som det skulle vara och dels som det var: gratis vård. Goda pension förutsättningar som gratis allmänna resor. Gratis bostads hyror för pensionärer och studenter. Utökad eller hell hemundervisning. För att få socialbidrag eller medborgarlön pliktas behövande med dels daltande vid allmänna tjänster som t.ex. ”Håll Sverige rent!” nattvandringar, kommun lokal natur skötelse osv.  Med mera så klart…

alternativ http://www.vi-pr.com/helhet.htm på utdrag Byggnadsstommen och funktionalism… 2. Varje föd barn skall ha som mänsklig rättighet möjlighet till mat, kläder och även nu tak över huvudet. … I detta nya koncept… förvandlas ett rum på t.ex. 4 kvadrat m gånger till en bostad. Vid arkitekt koncept är grunden vertikalt istället en horisontal osv.

 

Revolution är nödvändig! Fråga är ”vilken revolution?” Finns bara två hopp i tiden dvs. revolution som knyts till principen och gör sig motpol till reformism som betyder långsamt förändring: den beväpnad och den kulturella revolutionen. Jag har strävat till beväpnad revolution i alla första början när jag blev anarkist, i praktiken fanns vapen arsenal och vilja, det kräver högt mod och risk och ger snabbt politik förändring om inte du själv förlorar livet och inte sedan uppleva mål! Tiden och kunskap gjorde att spontanism gick över till den kulturella revolution som innebär spridning av revolutionär kultur och ”fredlig” komma med stor massförändring till mål. IDAG EFTER ETT LIV SER JAG ATT DEN FÖRSTA VAR DEN RÄTTA! Med den politiska världen över hela världen nationer och kontinenter finns sjuka och icke kompetenta människor som med hjälp av reformism, långsamma procedurer skapar FÄLLOR och som jag beskriver förvandlar människor till att vara bödel tom mot egna! Därför skanderar jag idag ”TILL BARRIKADERNA med eller utan våra beväpnade nationella styrkor som polisen, militärer, jägare och alla legala och illegala som vill upprätta heder, respekt, renodlad demokrati utan maktpolitik!      

DÄRFÖR VI MÅSTE HA LEDARE på lokal nivå, kommuner, regioner, riksdagen och i regering som snabbt besluta och vättiga beslut som bestämmer från kunskap och vetenskap, arkaisk erfarenhet och logiken =sanning i vår realtid med vishet för framtid och alltså hur problem skall lösas med lösningar i hand!

Börjar att förändrar grunder som håller oss kedjade och som plåga oss! LÖSNING t.ex. som ovan menad via kloka medborgarkunskaper propositioner för förändringar... kommittéer (medborgare) som beslutar och dvs. låt reformism (långsamma) vila och ta revolutionära (snabba) väg för att ger livet till önskan med bevisning och beslut som RÄDDA LIVET!

Kallelse till möte och andra åtgärder som medborgare får är en balanserad information som skapar medvetenhet, förståelse och medverka och det genom att lämnas en resumé via t.ex. röstsedel, Internet osv. om vad det gäller. Resumé är mening att det visa garanti att medborgare bedömningar inte styrs av en röst!

Välj ledare med revolutionär inställning och förespråkare AKTIVISM! Välj aktivister oavsett ålder och för de unga aktivister eller ledare yngre än 25 år stöds av garanterade mogna (vuxna) rådgivare!

 

 

4 ISRAEL

citationer

 1. Har ni provad att vara israeliskt?

 2. Vidare skribent säger till mig att "Sveriges regering talar med kluven tunga…

 3. …hur man kan talar med islamister som bara vill enlig koran slakta alla otrogna? Du Svenssson är en av de som skall slaktas, brännas, kastas ut från ovan, pålas eller stenas!

Nationellt är det inte mitt och vårt problem, men på den mänskliga fronten där etniska resningar kan uppstår, MÅSTE vi vara på vakt och agera för att undvika att det skall sker.

 

En känslomässig fråga: har NI-DU aldrig känd en kall eller varmt skjutvapen pipa i munnen? Eller en kniv kring halsen? Aldrig bliven utstöt? Mobbat? Misshandlad? Våldtagen? Tvingad? Förnedrad? Blivit sjuk pga. Vanmakt osv.? HUR DET KÄNNS och hur skulle det känna?

Du som inte har upplevt det du lever i kunskap bubbla eller puppa och dvs. kunskap utan upplevelse är intelligens inte fullbordat!

 

TÄNK DIG att det finns medborgare utan livserfarenhet och okunskap som ministerposter eller i olika ansvar nivåer, de spelar politik som innebär bestämma på andras inte minst för egen för liv eller död! Vad har tagit vägen tjänstemanna ansvar då alla dessa skulle hamna i skampåle om de efter bevis fällas för deras felaktighet orsakade av okunskap eller illvillighet?

Har ni provad att vara israeliskt? Det är aktuell nu bland alla lögner, manipulerad kunskap och sanning NU 2021-05-16 oavbryten muslim övergrepp över folket ISRAEL... se följande bland annat som själv kan undersöka på fria nätet om sanning mot värds media lögner och okunskap om... ”Namnet Palestina kommer från den romerske kejsaren Hadrianus, som var regent under det judiska upproret mot romarna 132–135 e Kr. Som straff för upproret beslöt han döpa om Judéen till ”Palestina” för att förödmjuka judarna, eftersom namnet anspelade på judarnas ärkefiende filistéerna.

Palestina, alltså före detta Judéen m.m. området, kom aldrig att bli ett självständigt land utan fick nöja sig med att vara en region i ett imperium. I tur och ordning var det en region i romarriket, i det bysantinska riket, i korsfararkungadömet, i mamluckernas rike, samt i det osmanska riket. Mellan 1920 och 1948 var det sedan ett brittiskt mandat (ett av 22 mandat efter första världskriget).

1948 utropades självständighet och landet fick namnet Israel – inte Palestina.” Källa Svenska Israeliska Vänner.

Vidare skribent säger till mig att "Sveriges regering talar med kluven tunga… varför, undrar du? Att man vill bygga ett monument i Stockholm över förintelsens offer är inget annat än ett spel för gallerierna. Man hör inte ett ord från dem när Israel bombas med tusentals missiler och redan tidigare sände Hamas in drönare som hade explosiva laddningar som detonerade i odlade områden och brände ner allt. Media går i ledband och tiger stilla om verkligheten, men framställer motsatsen att Israel är den stora förbrytaren. Under 80-talet när Libanon sände in missiler mot norra Israel i ett halvår var det tyst. När Lars Adaktusson åkte ner för att för SVT göra ett reportage om rådande förhållanden, och undersökte och bildade sig en uppfattning så blev svaret från SVT att Israel skulle framställas som ansvariga för motangreppet. Ja vad kommer sådant ifrån? Jo ett hat mot judar som har sina rötter i århundraden i Sverige!

 

Lösning eller alternativ. Det som Israel regering med stöd av historia som bevisar rätt till deras rötter efter förföljelse har rätt till plats Israel utan andras inblandning. Känd är att israeliter ger till andra folk med goda premisser lösning till samlevnadsproblem. Men hur man kan talar med islamister som bara vill enlig koran slakta alla otrogna? Du Svenssson är en av de som skall slaktas, brännas, kastas ut från ovan, pålas eller stenas! Mer på medier och http://www.vi-pr.com/internationell.htm

Problematik som gäller just nu med fakta 15 maj 2021 är att få vi läsa hemförelse tankeställare från EXTRA Israelnytt "Vi använder missilförsvar för att skydda våra civila och de använder civila för att skydda sina missiler".

Palestinier och muslimer nonchalerar israeliska åratal ständiga sök om fred! Israelerna låter ändå sina kusiner men fientliga folk behålla boplats. Jag anser att restriktioner är nödvändiga angående palestinier som t.ex. med hänsyn att demografi skall avstår i den rimlig nivå så att dessa kan överleva med deras politisk ekonomiska vall som t.ex. jag föreslår och skrev för att skapa fred i detta och andra sammanhang med tanke av möjligt vidare fredlig utvecklig applicera beslutet http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm Israelers tålamod är stort av att tåla ständig aggression från Palestinas oansvariga och giriga ledare och alla andra mes damma giriga intressen som stödjer extremister och terrorister skall ställas för konsekvenser som en lokal krig, inbördeskrig eller världskrig förmoda!

 

5 DE GRYMMA

citationer

 1. Aktie

 2. Film

 3. MÄNNISKOR ODJUR… Girigheter kommer att straffar er… och tyvärr oss offer och kämpe

 4. Se vidare våld i världen som du stödjer med dina medvetna eller omedvetna intressen… de grymma!

 5. Aktier, fonder, konton på banker och investeringar i huvudtaget osv. ägodelar, arv, konkurrens det är en fångenskap av globalperspektivet!

 

 https://www.youtube.com/watch?v=1Fcsl57QoW4 (film på franska då en asiatisk flicka upptäcker… de grymma). Droger och organ handel. Du ser filmen i ditt språk om du undersöker via media.

Tänk vidare på barn fattiga som söker mat på Europas skräp som exporteras utanför vår kontinent och gör soptippar, farliga soptippar, extra farliga soptippar och du är direktansvarig för deras lidande och död! Lika är barn och kvinnor, män och djur som under slav förhållandes utnyttjas i tredjevärlden!

Kampen för mat, vatten och demografi… konsekvänserna av ER eller DIG, NI PASSIVA OCH GIRIGA!

 

MÄNNISKOR ODJUR! Ni monster och kannibaler av värsta sort ni med er feghet är delaktiga… ni är bödeln, terrorister och mördare! Ja, ni gör nytta ja… när ni bromsar demografi eller… fortsätter ni att ger med vänster hand och ta med höger, ni blundar och ni tro att ni slipper päst av dåligt samvete? Sanningen bakom er passivitet är att ni självmordsbenägna… Girigheter kommer att straffar er… och tyvärr oss offer och kämpe!

 

6 LEDA och MEDIA

EN ANSVARIG LEDARE skall vara

 

citationer

 1. Ulf Kristersson (han berättar inte om det!)… Vem mer ljuger? Struntar eller fattar sent? Justitieminister för stunden Morgan Johansson…  Lena Hallengrn (socialminister för stunden) mf.

 2. Vapen I av II. nr 181

 3. Viktigt att få barn uppleva och djup förstår hur allvarligt är våldet nr 187

 4. Myndigheter

 5. Lösningar dvs. att 1 ”JAG FÖRESLÅR MILITÄR MAKT

 

Ledare

En som jag (se också ovan nr 1) och andra lika är vi som skall LEDA och inte s.k. politiker som inte visat vara kapabelt till ansvar. Historia vittnar av ledare okunnighet och galenskap. Därför en ledare skall vara frisk en erfaren medborgare.

 

EN ANSVARIG LEDARE skall vara frisk i gärna som är placerade i en tränade kroppen! Skall vara stabil och självsäkert. Skall se att demokratiska förutsättningar till grundlag skall respekteras, anpassas och beslutas samt respekteras.

 

Här följer ett aktuellt exempel 2020-21. Vi ta t.ex. en socialproblematik då en liten flicka som var omhändertagen och placerad hos ett par, andra medborgare. Sedan beslöts att flickan skulle tillbaka till biologiska missbrukarföräldrar och där avled hon. Fallet stämplades som ”Lilla hjärta”. Dagens oppositions politiker Ulf Kristersson varmt i upprepade sammanhang ta upp fallet och media följde med och propagerar, vad betyder det? Parti ledare är själv har adopterad två barn och har inga egna biologiska barn.

Hans taktisk tar upp en dramatisk social händelse för att köpa in sig hos väljare (han berättar inte om det!)

Den mentala strategi som är att han stärker sin position som adoptiv medborgare och stärker andras medborgare som ha samma eller likna position (han berättar inte om det!) Inte nog med det, är att han och de människor som följer nyheter eller händelse VET vi att en omhändertagit barn upplever ett trauma vid omhändertagande! Det upplever barnet pga. han omognad om vad som är en hälsosam uppfostran. Vidare hans realitet som bryts söder när barnen fysisk tas bart från hans trygghet som är positionerad hos sina föräldrar och omgivning! Alltså, trauma vid en lång placering är statistik beprövad att få av dessa barn klarar skapligt sin uppväxt medan de flesta möter en mörka framtid av kriminalitet. Inte heller framkommer att barnen som är LVU omhändertagna kosta multum för skattebetalare och att felaktighet vid placering där folk inte är godkända är ett faktum som socialmyndigheter ansvariga som mörkar det genom användning av sekretess m.m. (han berättar inte heller om det!) 

 

Indirekt kritik mot socialförvaltning att det var ett dåligt beslut att barn skulle tillbaka till missbrukarbiologiska föräldrar innehåll fyra kontext som är viktig att belysa för läsare och lyssnare: den första är att socialsekreterare medvetet eller omedvetet respekterade barnens och mänskliga rättigheter (U.F. han berättar inte om det!) Den andra är politisk okunskap i fråga när det handlar om LVU (lag för unga) att idag är vår lag avslappnad då inget tvångs till rehabilitering eller samarbete finns för missbrukare eller i familjer där relationsproblem är orsak till samhällets drastiska åtgärder (han berättar inte om det!) Den tredje är när hans uttalande skapar obefogade konflikter och frustrationer hos ”oss” och det bevisar att politiken syssla med att skapa våld! En dålig ledare använder sig av en sådant smutsig mekanisk för att gagna sin position som adoptiv förälder och politiker (han berättar inte om det!) För den fjärde är att kritiken prickar andras ansvariga ministrar som han har ingenting att göra med pga. är inte han domän (han berättar inte om det!)

 

Dolda men omedelbara konsekvenserna är att oppositionspolitiker eller i regeringsställning som har en sådan makt att påverkar är ansvariga för en våldsam politik som inte tillhör mental stabila människor.

 

Han inte våga säga att det är Liberalerna http://www.vi-pr.com/brev_liberalerna_2019.htm som är de äkta höger politisk parti se mer på http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm

 

Vem mer ljuger? Struntar eller fattar sent? Justitieminister för stunden Morgan Johansson som inte kan sätta munkavel till försvarsminister, media och andra fler som är på brant och stup kanten till att lägga oss alla i fara om krig genom att raderar vår grund lagen om neutralitet fortsätter fritt att provocerar våra granna ryssar genom att stödja NATO som spöka med militära övningar under fler masker som kallas si och så istället än visa deras falka ansiktet och åsikter! SÄGER NEJ till provokation som kan orsaka en tredje världskrig, därför… NATO UR SVERIGE!

Morgan Jonhansson och Lena Hallengrn (socialminister för stunden) mf. samt ministrar i dem ställningar i en annan regering… som inte våga står mot våld och inte är för familjen, se mitt lag förslag http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm

 

Dessa förutsättningar klargöra att han och alla andra som följer en våldsam politik är inte att lita på som ledare!

Jag ser mest Gymmi Åkesson som realist och favorit… för stunden fast har visat att deras strategi är korkad se på http://www.vi-pr.com/sverige_demokraterna_tor.htm!

 

Vapen I av II

Vidare se vi vad våra ansvariga politiker som fladdrar vad vinden och flagga pekar och ställer till med en massa inte tänkta förbud hit och dit! Vi tar t.ex. rätt till självförsvar. 

Regerings ansvariga med sina grundpelare rådgivare och motståndare i Riksdagen skyddar sig för egna dumheter och okunskap att inte tillåta vidare ”Tjänstemannansvar” och sedan stödjer förbud att bära vapen och förneka samtidigt till SJÄLVFÖRSVAR RÄTT! Tro dessa korkade järnår som tänker på det viset och fortsätter att inte agerar, fortsätter på gamla spår som tro leder till mindre våld i samhället eller genom en fri vapenhandel som t.ex. USA att en revolution kan sker stöd av personliga små kaliber självförsvar vapen? USA är ett bra exempel om utvecklade ekonomi i kontrast med stor fattigdom och rasism. Inte där för det har hänt en revolution!

Alternativ från min del är att svenska har rätt att bära vapen https://www.youtube.com/watch?v=6Pq--wL9PgA&t=34s  (analys om vad är som är våld kast och skjutning, men krävs rätt att bära vitt vapen) http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm (utdrag av svensk lag men som är ganska lika i hela EU). oavsett kalla (stickvapen, vitt vapen som knivar, svärd, spjut osv.) eller varma vapen (skjutvapen av olika slag osv.) Köra egen stridsvagn eller flyga helikopter om man har råd till det eller kunskaper för att bygga en eller flera med hjälp av konstnärlig inspiration och hantverk kunskap!

Är det inte så att varje dag skadas och dödas i trafiken? Alla motorfordon t.o.m. i form av leksaker är en skott eller ett spjut utan kontroll när haltighet går upp och som du styr oavsett fysiskt eller mentalhälsa… En väldigt, stort, tung och kraftfull vapen under en diskutabel kontroll om din vilja!

Summa summarum vi och våra barn skall tillsammans skapar ny generation med icke våld inritning och därför man börjar med KONFRONTATION som nödvändig nyckel se på http://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm som motverka provokationandra stadium stoppa och minskar våld bland människor. Ett osynligt vapen som nu vi upplever virus COVID-19 nonchaleras och många människor skadas för livet eller dör inte bara pga. okunskap, icke kunnande, idioti, illvillighet och vad mer, men också först och främst för detta VAPEN ÄR OSYNLIGT! Viruset, bakteriella problematik är än idag vare sig ljud hörda eller synbara!

En lösning kan det vara att inrätta en allmän skolkunskap med syfte att är sig i tidigt stadium, bekantar sig, leka med, äga vapen av olika typ med kunskap att våld kan sker med ett ord, en finger en sticka en arbetsredskap, leksaker osv.! Det gäller då att LÄR SIG ATT HANTERA OCH STYRA BETEENDE oavsett den genetiska problematiken. Viktigt att få barn uppleva och djup förstår hur allvarligt är våldet och motarbeta dessa olika former av förtyck som mobbing och i vuxen ålder hantera vapen för att trygga sin familj och sig själv när fysiska krafter sviker eller handikapp förekommer! https://www.youtube.com/watch?v=6Pq--wL9PgA och http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm

Därför vi måste säga NEJ till ständig reformism som låser sig i förlorad oändligt tid med rekomandationer och utredningar… Bart med det och istället heja revolution som är en samling av personliga och grupp revolter!  

 

HAR DU TÄNKT EN SAK?

Citationer

 1. VÅRA RÄTTIGHETER OM FRIHET OCH RÄTTVISA

 2. Andra aspekt är faktum att vi betalar skatt och löner till dessa myndigheter, politiker eller representanter grundas på vår svett och blod!

 3. AUKTORITET DU SKALL GÖR SOM VI SÄGER…

Vad? Att igen (?) har förklarat till dig medaljong baksida om MYNDIGHETER? Jag gör det nu för du måste veta för att förstår och blir motiverad och jag gör så som än sann ledare skall göra för sina följare då tillsammans vill samma sak… Inga hemligheter alltså, för det som inte vi få veta kan vara lögner, omständigheter eller mål som motarbetar VÅRA RÄTTIGHETER OM FRIHET OCH RÄTTVISA men gagna intressen av utsatta till posten som t.ex. myndigheter, politiker och andra som representerar oss som via med vår vall eller andra instanser menar att dessa kan människor MÅSTE ta hand om oss!

Första aspekt är att folk som är betalda för en tjänst t.ex. socialmyndigheter, domstolar, polis, militärer, sjukvård, räddningstjänst osv. är inte mer myndiga än vi, i den mening att de har ansvar efter deras utbildning eller livserfarenhet, vilken jag repeterar en gång till, att det skulle kräva från oss rätt till rättslig straff åtgärder om bevisat fel har begått… sk. tjänsteman ansvar!

Andra aspekt är faktum att vi betalar skatt och löner till dessa myndigheter, politiker eller representanter grundas på vår svett och blod! Om vi inte betalar skatt förändras samhället då staten rasa ner, deras regeringar det samma, mott eller för som t.ex. politiska parti, kyrkor intresse föreningar; samhällets skift har ingen mening och kan vara aktuell en samhället omorganisering dvs. grupp för eller mott grupp med överlevnadsbehov som kan vara typ arbetsfederationer, fria kommunländer eller region så att en harmonisk anarkist samhället blommar upp eller och igen Sverige uppstå om alla dessa grupper enas för det.

Alltså, om vi inte betalar skatt alla dessa blir arbetslösa. Jag menar att alla dessa AUKTORITET som läser här, skall förstår att de får lyssna, diskuterar och ta emot information från medborgare skattebetalare och gör råd verklig om det visar sig kan vara utvecklande… Då DU bör förstår att vara myndighet du tillhör tjänstefolk och inte förvandlar dig till en brutal okunnig idiot, kriminell eller galet diktator! DU SKALL GÖR SOM VI SÄGER och på samma villkor kognitiv utvecklas… för livets som måste bevars och framtiden…

 

 

Media

Citationer

 1. Ni fly, ni nonchalerar, ni väljer och sväljer, ni höjer till sjuorna de lika nollor och gör hjältar de som passa för er... som gagna egen makt!

 2. Idag 2021 Ja känner skam att vara svensk

 3. …tydlig svar. Precis nu vad händer i Europa med illegala… fängelserna är fullpackade av invandrare!

 4. 1 ”JAG FÖRESLÅR MILITÄR MAKT ÖVER DEN CIVILBEFOLKNING MED MAKTHAVARE ELLER LEDARE SOM DUGER!

 

Se vidare som riksmedia utan kunskap eller illvillig förvrider och inte avslöja sanning om saker och ting genom t.ex. att inte våga vara positiv genom en konstruktiv kritik.  Med det, media ansvariga underkastar sig till andras makter och bryter mot medborgare retigheter som är att blir belyst och rättvist behandlad.

Media ja… http://www.vi-pr.com/brevtill_tv1_tv4.htm

TV reporter media ansvariga.

Ni fly, ni nonchalerar, ni väljer och sväljer, ni höjer till sjuorna de lika nollor och gör hjältar de som passa för er... som gagna egen makt!

Yttrandefrihet ja, jag är inte redd för att säga hur det ÄR idag i Sverige och över hela världen och idag är vi många som finns höjer röster och gör saken MEN politiskt förtryck fortsätter och ni är med! Det händer i alla stater i hela världen som NI deltar i!

 

Om man vill all framgång för rättvisans mening… behövas radikala förändringar som hände då under Ådalen http://www.adalen1931.se/main2.html och inte när de modiga och oskyldiga dog men effekter därpå som förändrade samhällets politik och som gav en steg som närmade sig till folket social rättvisan!

I Europa på andra stället som t.ex. i Italien https://www.youtube.com/watch?v=ar_wqeNvDDE tog folkets och anarkisterna vapen i handen. I Frankrike  https://sv.wikipedia.org/wiki/Pariskommunen osv...

Idag 2021

Ja känner skam att vara svensk, för du svensk som importerar okända och illegala i mängde av dessa dessutom genom deras illegalitet och krav har med det visat ha ett kriminell beteende. Sådana i så fall, vill man hjälpa till, kan dessa okända, illegala, traumatiserade, sårade eller tokiga, bedragare, luxsökare, våltäktsmänniskor, mördare, sjuka eller trasiga, trötta, pigga eller toppen de är och kommer att vara grundlig genetisk olika än vi svenska och européer, dessa bär deras identitet som är del av omedelbara sociala och ekonomisk belastning som leder i stor skala till parasitisk och förbrytning i krocken med den okända och annorlunda! Anpassningsförmåga, acceptans och förändringar med är från båda sidor är inte kompatibel pga. förstora ”skillnader”… tiden räcker inte till för att forma stabilitet bland dessa olika kulturer då ena skall assimilera den andra för det nya blodet med ny beteende Se vi t.ex. de svarta slaverna i USA. Än idag se klart skillnader med en man svart beteende och en vitt. Den svarta är livligare medan den vita är lugnare. Här är inte mening att framföra en stor vetenskaplig uppsats men så är det om man räknar MAJORITET i en MASSA. EN generaliserad beteende är tydlig svar. Precis nu vad händer i Europa med illegala… kriminalitet är i höjd och fängelserna är fullpackade av invandrare! Det går inte att mörka det!

Lösningar

dvs. att

1 ”JAG FÖRESLÅR MILITÄR MAKT ÖVER DEN CIVILBEFOLKNING MED MAKTHAVARE ELLER LEDARE SOM DUGER! DÅ, lovar jag att disciplin, respekt och trygghet för vårt folk framtid är garanterad!

2 Folkomröstning skulle gälla lokalt, regional och nationell för att motstår svenska makthavarna och EU fasoner till ett sådant diktaturiskt tvång! Alternativt är att ta emot dessa okända och behandlar dessa så mänskligt på det nivå som vår nationalekonomi tillåter. Borgar med att ger till dessa okända och annorlunda olika självständiga isolerade plats att bosätta sig som utsedda för deras ursprungliga behov och skiljer dessa efter nationalitet och tro för deras och vår säkerhet. Skildring är utsatt för att driva bart konflikter av makt intressen. Då, kan man börja med eventuell integrations planer eller annat som folk vill via rätt media information och direkt demokrati av folk omröstning osv. för med det slipper vi rappakalja som känner vi idag med grupp konflikter med dödlig våld där många oskyldiga är drabbade och få fega inkompetenta politiker vika för kriminalitet och våld som skakar landet paradiset Sverige!

 

…gaphalsar… nollor och vad mer tänk och säg det på din dialekt eller språk!

Citationer

1.       Du och Dem alla ha ett skelett i garderob

2.     GLOBALISERING? Så gör dig hörd att lägga ned svenska gränser eller packa upp och försvinn!

3.     Här ni få en tankeställare… motverka… våldsamma sammandrabbningar…

4.     Första steg… Andra steg…

5.     Tredje steg… äkta ideologier socialister, kommunister, anarkister, kapitalister och alltså liberaler MÅSTE dessa enas i en enda koalition…

 

NI gaphalsar från kyrka, vänster, gröna, center, moderaterna och vad mer sk. svenska  NI som önska vara en hjälp hand då visa och var första i kö för att ta emot med allt ansvar som man skall DESSA HEN via t. ex. ADOPTIONER eller bara GÄSTA DOM HOS ER… utan tjafs om si och så!  Du och Dem alla ha ett skelett i garderob

Notera följande beteende mönster som exkluderas från de få dugliga, är i stor skala rena importerade våldmaskiner!

Attribut som knyts till kultur, politik och religion är käpp i hjulen för skillnad som sociologisk, psykologisk med person omöjligt grundlig förändring; integrering, anpassning m.m. omedelbart OMÖJLIGT -(tänk att du själv är en av de och hamnad i det okända… hur kan du anse vara en av dem?)

För att hålla Sverige homogen, enig och stark, ha en framtid och bevara identitet krävs mod och erkänna att man är lika i grund som alla andra som är född på samma plats eller lever i ett land med decennier eller hundra åriga traditioner.

Vill du leva i ett multikulturellt samhälle med alla kända konflikter som innebär stödjer du då världssamfund FN och & Company. GLOBALISERING? Så gör dig hörd att lägga ned svenska gränser eller packa upp och försvinn!

Man bruka säga, och det är sanningen för jag själv är bevis som Européer,  att när man blir gamla hamnar vi i en nyföd barndom då menar jag att hjärna splittras och t.ex. se saker en del tydliga, en del tror vi att det försvinner från den primära medvetet eller på annat sätt, vi skall dessutom som ett barn lär oss nya rön och ett bevis för mig som bruka man säga att barnsdomspråk kommer vi ihåg och kan talar om gentemot andra assimilerade. På traajadesiska t.ex. följande mening ”ja, ja jag förstår” är på på italienska ”si, si certo che capisco” men på min födelseort är det ”He he, kä me kapehe töt…”

Här ni få en tankeställare gällande politik som motverka radikala och ibland kan det vara våldsamma sammandrabbningar som bara skapar hot, hat, hämnd och vidare virvel av våld.

DET ÄR POLITISK VAL! Ja, idag genom valet är majoritet som ta över makten. Principen av min proposition, snilleblixt eller djup tänkt eller vad…? Är att varje slut period av t.ex. 4-5 år av politisk makt är nästa politiska parti eller rörelse som ta över de nya 4-5 år av rikspolitisk makt! Alltså, i tur och ordning ALLA politiska ideologier som grund skiljer från varandra ta över beslutfattade ställning.  

MEN, vad händer då och vad menas om IDEOLOGIER då inte jag här inte nämner partiet?

Första steg är mening att avvärja konkurrens bland olika fraktioner, partier som grundar sig på samma ideologi, annars ett sådant projekt kan utkastas pga. t.ex. alla vill vara först i kö och inte väntar 20-30 år före att själva bestämma ett social och ekonomisk riktning som de tänker sig vara bäst för!

Andra steg då är att se närmare vad är fundament av Stats och icke stats politik. För att förkorta sammanhang och för att vara tydlig se vi följande länk http://www.vi-pr.com/akta_fyra_politiska_ideologier.htm  http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm här du väjer olika upplysande läsningar  http://www.vi-pr.com/ideologier_medvetande.htm och mer på http://www.vi-pr.com/

Tredje steg är att alla politiska partier eller rörelse som deklarerat att de är sodan som de äkta ideologier socialister, kommunister, anarkister, kapitalister och alltså liberaler, dessa MÅSTE enas i en enda koalition, och det få dem göra på egna villkor! 4x4=16 år om man ha otur att varar den sista i skara.

Vad tycker du? Vill du vara med icke våld politik?  Du måste först vinna din okunskap i fråga…

 

 

 

7 VÅLD MOT KVINNOR och vidare LEDA

citationer

1.       Jämlikhet

2.     Myndigheter är ansvariga för konflikter som inte får lösas!

3.     KRAV och RÄTT till beväpning

4.     VÅLD BEGÅS AV STATEN

5.     KOMPLEMENT LÖSNING… besök av lokala t.ex. kvarter kommittéer

6.     TVÅNG till personlig och gemensam bearbetning före eller under s.k. betänketid  och efter skilsmässa…

7.     föräldrar äger sina barn till 25 års…

8.     LÖSNING är mitt lag förslag om automatisk gemensamma vårdnad för barn…

9.     Vapen II av II

10.  TIPS! Bra att veta… ” JAG ÄR BEVÄPNAD!...

11.    Vad vill våra politiska makthavare? AVVÄPNA FOLKET - VAPEN GÖR RÄTTVISA! – RÄTTVISAN SOM GRUNDAS PÅ BEVISNINGAR…

 

12.  Våld mot kvinnor, våra äldre, våld mot barn och män!

 

Jämlikhet

Jämlikhet då minskar våld? Hannarna i djurliv är färgarna i stor sätt, större och stärkare än hona. I människor är kvinna som glänser i stor sätt, för att attrahera den andra kön mannen. Historisk som vi vet på det sätt som vi fick veta är mannen som har ansvar för att skydda familj inklusive fru och barn i första hand och släkten i andra hand, kompisar blir de tredje och bekanta de fjärde sen angående uppfostrad och egna uppfattningar gallra man bland äldre, barn, unga, lika sinnliga vuxna, de handikappade elle sjuka. Det också mannen som i tusental år som var den valde krigare och död för det. Historian bevittna att har funnits också enstaka kvinnor som var duktig krigare. AMASONERNA ja. Idag finn sk. skvadroner och regemente av kvinnor i olika förbandet.

Allt är som Darwins princip eller spel då den starkare överlever… en selektiv samlevnad.

 

Våld av män mot kvinnor är ofta fysiskt och män som ta till våldet går i egen fälla!

Våld mot barn och våra äldre är ofta både fysisk och psykisk. Våld mot män är ofta psykisk avgjort av kvinnor.

Idag lagen skyddar ingen, bara straffar och oftare än män som faller för kvinnas lögner eller evidens bevisad!

Fråga är inte tydlig men siffrorna av kvinnor som faller offer för våldsmän och brister med livet talar sitt t.ex. att maskulin kön är än en genetisk primitiv krigare. Män är de som bär frö till livet när sexuell akten sker men det är inte krav för ägande! Män våld mott kvinnor är också en fråga om fortplantning som i grunden är undermedvetet (inte medvetet) konkurrens mellan män. Andra orsaker är lagar som vi människor har hittat på men som har ingenting med natur beteende att göta som t.ex. skilsmässor och vårdnad om barn. Allvarliga tragedier sker pga. ojämlikhet i fråga. Det är en politisk, justitiemord och STATEN kan inte fly från ANSVAR för min sanning som delas av många de som har upplevt kvinnornas eller mödrarnas kidnappning av gemensamma barn! Man äger inte sina barn i den meningen att en av föräldrar ha barnet och inte den andra. Vi kan säga att barn äger sina föräldrar till hen i stor sätt klara sig… samtidigt är min syn och föreslår att blir lag föräldrar äger sina barn till 25 års mognad för det är då vetenskapligt bevisad att barnen har sin identitet mogna som kvinna eller man och då kan de bestämma tom. Som igen en av mina lag förslag att då i den ålder barn som blivit vuxen kan staten fråga om hen vill vara medborgare i den länden är född!” Här är också fråga om medborgarskap för invandrare som är under 25 år som inte kan blir medborgare före det personlig mognad.

MEN, har man av olika orsak bestämt sig för skilsmässa, har man följt egoism istället än förnuft, då bryter man vigsel löfte att vara tillsamman under goda eller dåliga förhållande. Det handlar då att vara med att bearbeta relation osv. det är den första steg för att inte provocerar! Myndigheter är ansvariga för konflikter som inte får lösas! Utöver olika råd, rekomandation och en massa andra favoriseringar, anklagelse, rappakalja som konstiga utredningar av familjerätten, domar i tingsrätten min räddnings förslag är att när paret bestämmer sig för skilsmässa det skall vara en TVÅNG till personlig och gemensam bearbetning före eller under sk. betänketid  och efter skilsmässa också bearbetning på ett år! Dessa krav är när man ha barn tillsammans. Idag än sådan del av socialöverenskommelse frivillig men känner vi till konsekvenserna om ett sjukt samhälle med traumatiserade barn och föräldrar och våld.  Varför hårdare krav? Ja, har du aldrig hört av att vi är olika? Jag menar att inte alla är väll bergart i skallen för det är lättare att göra barn, alla söker orgasm som belöning, men sen då när graviditet är på plats? LÖSNING är mitt lag förslag om automatisk gemensamma vårdnad för barn http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm och KOMPLEMENT LÖSNING som kan upptäcker problematik och arbeta för lösning är besök av lokala t.ex. kvarter kommittéer som livas med kuratorer, problemlösare, psykologer, erfarna medborgare osv. som möter sina medborgare ALLA i alla åldrar till man har stupat (!) Det handlar alltså om mental och fysisk hälsa bland medborgare i samhället och folk!

VÅLD BEGÅS AV STATEN (vi alla skattepliktiga och betalare samt andra indirekta uttläsnka krafter som styr med kända och okända illegala påtryckningar) genom att använda sig av sina underordnade poliser, kronofogen, socialmyndigheter, vård, militära, partiväljare osv. DÄRFÖR ÄR VIKTIG HA EN OPARTISK APPARAT TYP ROBOTISERING SOM GRANSKAR KATALOGISERAD SYSTEMFEL HOS MYNDIGHET eller använder sig av lag typ TJÄNSTEMANNAANSVAR med hårdare prix som gäller i fråga!

 

Vapen II av II

Om jag låser vapen i säkerhetsskåp eller låser in det i huvudtaget MÅSTE JAG DÅ säga till BOVEN eller BOVARNA ”Vänta”… ”jag skall till vapenförråd…”? GALET va?

 

Citationer

1.       ansökan kosta 950 kr…  brev till Luleå polisen VAPEN ärende…

2.     TIPS! Bra att veta… skaffa… ett emblem… där står ”JAG ÄR BEVÄPNAD!

3.     VAPEN GÖR RÄTTVISA! Lagen är annat än rättvisa…

4.     … rättvise patos… barrikader väntar på oss!

5.     MENING ÄR ALDRIG ATT SKADA…

 

 

Här med vi ta t.ex. utöver system (lagar och illvillighet som gör att människor hamna bland stolarna och behandlas fråga och konsekvenserna därtill orättvist!) En blick över REFORMISM system som råder i vårt land då allt går i långsamt takt: Riksdagen…

Avskaffa formulering synnerliga skäl i vapenlagstiftningen!
I vapenlagen förekommer sedan 1934 begreppet synnerliga skäl vid bedömningen av tillstånd för vapeninnehav. I de allra flesta juridiska sammanhang utgör formuleringen en mycket stark begränsning av möjligheterna att få tillstånd. I förarbetena till just vapenlagen samt i själva lagtexten framgår dock att det inte är så begreppet ska tolkas i detta sammanhang, utan i stället som ett sätt att kräva dels en viss uppnådd ålder hos den sökande, dels en uppnådd skjutskicklighet. Tyvärr har detta, trots flera klargöranden från lagstiftaren kommit att tolkas på ett mer restriktivt sätt. Detta är olyckligt och gör det svårare för enskilda skyttar att få tillstånd än vad lagstiftaren har avsett.
Därför bör begreppet synnerliga skäl utmönstras ur den svenska vapenlagstiftningen och ersättas med en tydligare uppräkning av vilka krav som ska ställas. Detta bör riksdagen ge regeringen tillkänna. ”

NY gäller NATIONELL FÖRTRYCK, ansvarige är våra politiker! VI BEHÖVER FRI VAPEN LAG som finns i USA OCH I MÅNGA ANDRA LÄNDER! Med det stoppas en mängd illegal vapen trafik och vid brott prickas vem äger vapen och är dels ansvarig till skada eller dådet!

 

Min fråga för pistol tillstånd var en Berätta 22 Lång Rifle… som vi kan se t.ex. på denna video bland många andra  https://www.youtube.com/watch?v=rSK1GMygp5k

Notera att behandling för ansökan kosta 950 kr.

Här är vidare brev till Luleå polisen VAPEN ärende

Vad menas med det?

Ja, jag är en medborgare som intyga sin status som ostraffad, betalat skatt i minst 40 år lever på en fattig pension och lite förvirrat hahaha! Jag är en krympling 100 årig som kan knappas ta mig fram i barnstolen, OBS! Menar jag rullstol eller kryckor. En stackars som halta sig framme. Men så är det min upplevelse eller öde som andra har bestämt skall det vara över mitt huvudet att utöver alla säkerhetsåtgärder om dörrförstärkning, kameror kopplade till säkerhetstjänsten osv. BOVEN klara sig komma i bostaden in via ett öppet fönster eller balkongdörr, via trädgård, branddörr eller med sofistikerad teknik komma in i bostad och ser jag lag förbrytare eller kriminell framför mig vad skall jag göra? Denna okända bov är beväpnad med kniv, pistol, machete, svärd, spjut, arbetsverktyg, ilska och vad…? MÅSTE JAG DÅ säga till henne, han, HEN eller de att ”Vänta” min herr, min dam, mina ungdomar, före detta… eller förtroende person typ invandrar hemtjänst som fick spark pga. placerade till ett jobb fast inte kunna svenska, arbetslös, missbrukare fullo eller narkoman, förrädare osv. vänta min kära för att ”först måste jag till vapenförrå och hämta min lilla skräms pisstol… är du överens? Så, sen kan vi slåss om vilken skall överleva konfrontation!” Andra händelse so t.ex. kan jag vara ute och promenerar eller på väg hem efter har handlad, var ute sent på kväll och springa, på väg ser jag en grupp av människor och det verka skumma typer men inte kan ändra min ritning osv. Varför skall finnas situationer som begränsar min rörelse frihet? Skapa rädslor eller omtänksamhet?

Rädsla eller ansvar är inte fråga, principen är att som människan skall respekteras och inte utsättas till våldtäkt, till misshandel, rån och vad mer!  Eller bara ber boven vänt att jag eller vi kallar på polisen för står i lagen att man inte skall ta lagen i egna händer för det är polisen som skall uttreda… BROTTET! Va? Menar ni att vi skall utnyttjas genom att utsättas för våld som staten godkänner, staten och myndigheter som jag har underhållit med min svett och blod hela mitt arbetslivet så att vi barn, ung, mogen eller gammal, förälder, barn, släkt och kompisar skall hela högen blir OFFER till tvång och vansinne… SKALL VI till sista andetag var fångad, poppade i en falsk trygghet, torterade, slavade för behagar kapitalister, ignoranter, diktator så vi garanterar de vidare jobb som begravningsbyrå, polisen, åklagare domstolar, nämndemän, sjukvård och vad mer? Nej, nej och nej! Ni är ute och cykla i sällskap med folk som jag, vi och de som VET, kan hända att under färd vi har förstådd historian och fått NOG! Ny är revolution som gäller… är du med staten och munvigheter… du passiv medborgare eller förståndig som ändå inte våga?  Är ni redo? Goooo! Så spelet för frihet påbörjar!

TIPS! Bra att veta om lag förändras i favör till medborgare att i samma veva man är beväpnad eller ej, kan intresserade OFFER som är DU… skaffa en tröja, en jacka, ett emblem som kan klistras eller sy på kläder, på sin rullator osv. där står ”JAG ÄR BEVÄPNAD! (En bil av ett skjutvapen och en stilett, el-pistol kan tilläggas!” Då, spelar ingen roll om du är handikappad pga. sjukdomar eller äldre för du mest utsatt kan väll ta en pistol i hand och oavsett darringar kan avlossa två skott (två skatt, så lärde mig på livvakt skolan IBA= International Budy goard) och andra center, så att i närstrid missar aldrig… Träffas av en hastighet av en skott som väger 450 kg vid inpackt det AVSKRÄCKER

Vi går vidare med resonemang och bevis samt KRAV och RÄTT till beväpning. Svenska lagar om vapenhantering är min sagt GALET! EU som idag styr är värst!

Vad vill våra politiska makthavare? AVVÄPNA FOLKET som i tiden och historia bevisat att VAPEN GÖR RÄTTVISA! Lagen är annat än rättvisa för RÄTTVISAN SOM GRUNDAS PÅ BEVISNINGAR står inte i lagen! Lagen underhåller sig med krav på åratal utredningar till domen ta s.k. laga kraft (godkänd)! Styckmördare eller mördare släps ut och är de turister, illegala, invandrare sällan gäller utvisning eller kallas ”persona non grata”! Vänta, vänta för finns en detaljer till! Skadar du en person eller fler som tränger sig på dig på gatan eller i din bostad DU BLIR DÖMD! Jag säger bara att galet en så inte kan vara och jag håller med dig… mig vill jag säga hahaha!

Lagen görs av politiker som utnyttjar position för skydda sina rädslor då dessa politiker och tjänsteman inte ens blir straffade om de är ansvariga till skador, människor död, deras felaktighet i hantering av ena och den andra klagomål eller olyckor. Fråga och händelse som drabbar medmänniskor. De klara sig pga. använder sig av brännmärkta definitioner som ”integritet, stänga dörrar, möte i ett privat rum, hemligstämplad, riks säkerhet osv. ”som vi eller ni idioter skall svälja vill eller ej! Dessa tokiga som styr på det viset och det görs idag i alla möjliga kända och okända sammanhang, styrs själva av deras okunnighet, ignorans typ debilitet, eller värst av allt av maktgirig illvillighet…

Nu räcker det, UPP TILL KAMP kamrater och bröder (systrar) med! Upp till kamp med ära och syskon band, stolta med vår svensk identitet, DU som har i dig s.k. rättvise patos… barrikader väntar på oss! Idag vill jag ha möjligheter att försvara mig, vara en legaliserad mördare för tiden har get mig rätt att försvar mig med egen fysiskt styrka om jag kan eller gör det på annat sätt anpassat i tid som t.ex. med granat, kanonen, skjutvapen, slangbella, sten, fälla eller svärd! MENING ÄR ALDRIG ATT SKADA ELLER DÖDA ANDRA MEDMÄNNISKOR men skrämma eller avlossa i försvar syftet är min rätt! Läs i mina skrifter på www.vi-pr.com.

LEVA LIVET är ditt rätt!

 

 

LEDARE

citationer

1.      jag anser vara en god ledare

2.     Lösning. Vi börjar från roten till samlevnad.

3.     I skilsmässa är gemensamvårdnad som gäller för barn och dvs. barn har rätt till båda föräldrar automatisk.

4.     människor behov och beteende… SEX.

5.     FÄNGELSE ÄR INTE HELLER EN LÖSNING!

 

Jag vet inte än om jag ha mer gener som kvinna eller män, men jag leve i min naturliga roll som man! Som far! Min naturliga JAG sitter delvis vid min mognad av dryg 9 månade och då när jag föddes i Traajat fryttade vi i Brescia i Lombardiet från Italien där jag levde i 25 år före min utflyt! Den andra delen av MIG formades med ålder av vidare studier och livserfarenhet från olika länder av samma kontinent Europa den äldre.

Utan pretentioner att vara ett geni, en utvald eller vad men rätt eller galet än så kan definieras än, jag anser vara en god ledare så som många andra som jag är. MEN i denna djungel av kaos och galenskap många av oss från mänsklighets beyummelse blev och är förföljda, fängslade, torterade, nonchalerade och dödade. Se på Giordano Bruno https://www.youtube.com/watch?v=OdgwYvxpQSA och se hur stater och kyrkans makt agerar mot högt tänkande (på italienska, vidare på engelska https://www.youtube.com/watch?v=7bw723HqkHY Jordano Bruno, Galileo Galilei m.fl. som Luther osv.  

Dagens våld är stöd av de passiva massorna som säljer sin själ till demoniska medmänniskor (?) som med sofistikerade grepp av dagens vällstånd via s.k. representativ demokrati, diktatur, makthavarna rädslor och egoism. Svaga och normala människor konkurreras av de som mer ha i muskler än i gärna. Andra som vidare bestämmer över andra har mer materiella resurser eller mer i plånboken, mer än jag själv ha. Ibland vi drabbas och straffas med en icke känd eller godkänd förtidsdöd pga. vanmakt. Vår försvinnande bekostas som förlust för de drabbade och till slut drabbar de själva förföljare. Vi skall värna om varandra, skydda och stödja oss som din rätta familj och framtid, vi de goda. Kom ihåg att när vi är borta då är det försent. FÖR DIG som allt vill ha men inte är inte tillämpad vare sig för att ha, att vara eller att finnas, belyser jag dig med kristen sång som säger ”när du går över floden går du ensam och lämnas allt”! DÅ SOM NU säger jag till dig STOPPA DIN RIKEDOM och DIN MAKT i dig där solen inte når, ja, DIN GIRIGHET OCH ALLT DIN GALENSKAP NÅGONSTANS där finns då platsen som heter RÖVEN! Obs! den plats är inte menad vara som En liten plats på orten Njutånger i Hälsingland som heter Röven. (Rövberget ligger i närheten) / Hälsingetös!) så går att läsa på Internet.

Lösning

Vi börjar från roten till samlevnad. En familj skall skyddas. Nära våld som menas händer oftare vid släkt… finns en lag förslag som jag har gjort och som skulle avvärja orsak till våld när paret med barn upptäcker att inte går att leva tillsammans. Vårdnadstvist är svaret ”I skilsmässa är gemensamvårdnad som gäller för barn och dvs. barn har rätt till båda föräldrar automatisk. Är en förälder en fara för barn så skall det bevisas och sedan åtgärdas på det sätt att förälder kommer tillskott med egen personlighet efter anpassningsförmåga. Barnen ha alltid rätt till sin biologiske förälder. Idag några år tillbaka i Sverige uppfylls dessa principer o mänskliga och barnsrättigheter men de är klen… Se vidare mitt lagförslag som sopar bort onödiga nationella och internationella lag, för, mit lag förslag återinföra i vår helvete nation och i världen där tas emot en massa lidande och våld mott de svaga, kvinnor, barn osv…

http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

och https://www.youtube.com/watch?v=kv2rwcWk32k

Förslaget ligger i regeringskansli från 2021 och skickade till olika ministrar osv. men annat prioriteras ständig och rättvisa för familjen nonchaleras.

Provokation, svartsjuka, stress osv. är andra orsaker som jag se lösning med lokala kommittéer. Repeterar att kommittéer som rutinmässig varje invånare besöker för att få en blick av hans samlevnad mående med råd därtill. DET HANDLAR INTE OM PERSONBEVAKNING ELLER ANNAT DUMHET SOM KRITIKER KAN STÄLLA TILL MED FALSKA NYHETER och här ser hur fråga kan bredas ut, är djup och är del av människor behov och beteende… SEX. Varför skall man tro att sex är skam? En förbjd, livetut eller vid en del av vår liv? Allt som vi människor gör från att inte tänka, när vi tänker, arbeta, inspirera, fylla våra energi, undermedvetet lever fortplantnings drift, en del människor ta till våld, på samma premisser man gör det vid tillstånd av generositet som filantropi, medvetet eller ej finns beskyddarkänslor samt ägande, respektfull, ödmjk eller pretentiös narcisist och egoist? Repetoire är lång. Syftet är belöning i vårt gärna då underhåller vi och väcker samt släkts efteråt en del av vår “EGO” via stimuli som är en reaktion av natur grundpelare att “orsak gör effekt”. Det handlar om orgasm som är sex och beteende går inte att stoppa för det är som en drift i den eviga åtta! Se du vidare i min analys på italienska “Livet centrum”.

Ja om banens rättigheter ja. Jag har kämpat decennier mot våld, om jag kan säga och innersta grundlig från min barndom att inte delad orsak till våld mott kvinnor och mot barn, våld i huvudtaget. En tankeställare, som just nu i vårt samhälle negligeras än är om direkt eller sofistikerade våld från kvinnor mot både man och barn! Var noga med utredningar och beslut era jävlar för jag vet vad jag skriver om som man, far och offer!

 

Vidare lag förslag för samhället bästa hälsa.

FÄNGELSE ÄR INTE HELLER EN LÖSNING!

Istället skall man skapa lokala byar delade i olika nivåer ungefär som dagliga fängelse 1 till 4 osv. Där folk de dömda skyldiga och oskyldiga än kan vara aktiva med arbete och ”kreation”, assistans angående beteende terapi osv. ha relation eller leva med deras familj och på det vis leva ansvar till en ANDRA CHANS som platser kan heta. By och området skall vara som en by, en federation med alla möjligheter till återhämtning ekonomisk och social. Dessa kanske vill tom. bosätter sig OSV.  Hård bevakat området precis som skulle gälla utohusförbud och under ett krig då luftrummet, terräng och gränser hård bevakas av beväpnade styrkor som inte ha kontakt med efterflyttade (inflyttade - intagna). Andrachansen hård okänd kontroll inifrån av utbildade personal utöver de hypermoderna möjlighet.

 

 

8 av 10 GENETISKA ARVET

SKILLNADER

1.       citationer

2.     individuell frihet

3.     berättelse som följer.

4.     Alla ni passiva är ansvariga…

5.     Men som vanligt Staten straffade och straffar de revoltörer och revolutionär anarkister

6.     Ådalen

7.     Att vi invaderas av ILLEGALA och Q flyttningar

8.     hjälp till tredjevärden

9.     Korruption är enorm och det ända lösning skulle vara ordagrann OCKUPATION av dessa svaga ledda länder!

10. Andra fredliga lösningar existerar inte! RESULTAT?  Blir en fjärde världskrig

 

Skillnader? Ignorans (att inte veta) gör oss människor lika som grisarna, korna och andra flock djur som går på slakt! Också när instinktiv känner vi att vi tillhör en flock av gatuhundar, beter vi lika dessa desperata, farliga för varandra. Vi är förvirrade, osäkra, rädda pga. trauma att ha förlorad en vana, inte ha en ledare, känner vi inte igen vår plats vare sig som djur eller människa.  

Vi alla flock djur knutna till instinkt eller intelligens, det verka som vi beter lika när vi hamna i samma förvirrat tillstånd; vi stångar eller bits, revolterar, skrika och protesterar eller som judarna under sista världskrig och många andra etniska grupper, slav, martyr eller dödsdömda som går med pendeltåg i tysthet till egen förintelse… Skillnader mellan instinktiva djur och människor är att djur instinktiv känner till en del sk. natur händelse som inte är synliga omedelbart men som är farliga och instinktiv ta sig till räddning. Vi människor pga. långsamma mognad har vi utvecklat uppfattningsförmåga knuten till vilja, långsiktighet och tidsberäkning bland erfarenhet, vi har utvecklad kunskap som tillsammans är själva intelligens tillstånd. MEN varför då vare sig djur och människan är underkuvad av ignorans som driver massorna till självmord via okunskap och passivitet? Natur eller Gud har inte än besvarad problematiken som knyter oss till att vara allvetare och få svar till individuell frihet. Jag skrev om individuell frihet som innebär ett tillstånd av ”ICKE TÄNKANDE”, för vetenskap ger möjligheter till förändringar men som djur vi lever utan svar. Själv därför anser vara en SÖKA- RE.

 

Vi ta några exempel om passivsolidaritet som kräver tid och med det många offer hinner med floden i upprör. Vi ta en blick i nuvarande mänskligt historia grundlig politisk väckelse med t.ex. bland musik, skrifter och berättelse som följer.

Störstrom imperiet https://www.youtube.com/watch?v=-HEoyhZ_6pY&list=RDMM&start_radio=1&rv=_KVRd4iny8E

https://www.youtube.com/watch?v=_KVRd4iny8E  ”…la nostra patria è il mondo intero la nostra legge è la liberta…” - ”vårat fosterland är hela världen och vår lag är frihet…”

 

Alla ni passiva är ansvariga… kanske ni stångar eller väntar på bättre tider medan döden istället inte väntar tiden och vi av ena eller andra hand synliga eller osynliga som slår till då dör vi.

Medvetande reaktion och aktion vägen till väckelse… https://www.youtube.com/watch?v=OoayhnuMdzw  

De som vågar, mod, järv och martyr… han bet!

https://www.youtube.com/watch?v=8xXj3AbNGIw Sante Caserio 20 år blev halshuggen i frankrike efter att han gjort rättfärdig domen mot högsta folkets förtryckaransvarig!

 

Men som vanligt Staten straffade och straffar de revoltörer och revolutionär anarkister precis 1969 efter bom attentat i Milano då 14 personer dog och anklagades anarkist rörelse medan sen framkom att det var italiensk Säpos i relation med höger extremister som avgjorde attentaten! Pietro Valpreda se på engelska https://en.wikipedia.org/wiki/Pietro_Valpreda och ”Anarkist förening Ponte della Gisolfa” Som del av dessa medlemman är idag domare, advokater

https://www.youtube.com/watch?v=dbX3J6kswxI Fån förening Ponte Della Gisolfa med motto ”NE SERVI NE PADRONI! - Vare sig LAKEJER (servitörer) ELLER ÄGARE!”

Ser nu som staten ljuger, använder dödligt våld… fru till anarkist Giuseppe Pinelli och döttrar intervjuas och berättar bland sånger och bilder samt bevis att anarkism är i sina grunder ickevåld politisk ideologi! Det var år 1969… https://www.youtube.com/watch?v=fglTcFStkR0

Piero Scaramucci (Radio popolare - folk radio) berättar STATEN inblandning https://www.youtube.com/watch?v=byC41Y66Iho

 

https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85dalsh%C3%A4ndelserna Skottet i Ådalen 1931 (källa wikipedia)

 

Skillnader

Att du är t.ex. patriot, nationalist, håller du med en kontinental politiker eller är du geopolitik förtrogne? Vad tycker du av blandade känslor för israeler eller s.k. palestinier under aktuella spänningar 2021-05-22 i mellanöster?

Det samma när inte du gör någonting för att stödja lokal producerad för mat, kläder, arbetsredskap, egna oftare till semester lokalt osv.?

Att vi invaderas av ILLEGALA och Q flyttningar, de sista som är en manöver för att tvinga lätt lockade nationer att integrerar sig till politisk och ekonomisk globalisering.  Dessa tvingas på oss och det pga. anser nödvändig för vi har större än fria arealer och lite folk. Tvång är inte hälsosamt pga. vårt folk och nationen för att överleva av ekonomisk själ, motverka fattigdom till extrem mening som misär, etnisk och klimat anpassning, välfärd, neutralitet osv. MÅSTE BEVARAS I DE GRÄNSER SOM NATUREN TILLÅTER FÖRSÖRJA FOLK I DE MÄNGDER som vi är HÄR och NU (vi är redan i en kritisk nivå!) Skillnader bland folk, svårigheter vid klimat anpassning är bevisad via hud skillnader t.ex. av vetenskap en av flera studier https://www.svtplay.se/video/31480226/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sommar-boosta-ditt-immunforsvar?id=KM39bny och vidare i våra fängelser överfulla av människor som har andra etniska och kulturella skillnader, kriminalitet på våra gator av ständiga uppgörelse med avrättningar från rivaliserade gängs, det är inte en svensk dimension. Utländska beteende är rotad i deras ursprung och det är bevisad att inte går att lösa med s.k. fria gränser! Än efter generation av samlevnad har vi i Sverige olösbara konflikter mellan urinvånare SAMER, TORNEDALINGAR eller folk av finsk obrå osv. med prioritering att vi har ett naturlig klimat anpassning som påverkar del lösningar om samlevnad.

Bättre då lyssna och gör som röster skandera att hjälp till tredjevärden löses genom att skicka hjälp från välbärgade nationer och att materiel och volontärer delvis idag gör man det! Korruption är enorm och det ända lösning skulle vara ordagrann OCKUPATION av dessa svaga ledda länder!

Ja, hela högen gör fel eller visas täcken att man lider av maktsjuksyndrom när vi individuell inte ta avstånd från vår tro som styr oss och att IDEOLOGISK FRI ÄR VI MED OCH AGERAR. Jag anser att i dagens läge gäller uttalande som t.ex. ”Andras problem till dess inte kan involvera vår status, säkerhet, vällfärd är inte vårt problem eller välja den andra motpolen med att vi måste vara med här och nu med globalisering spiral för att krossa spiralen och den vansinniga demografiska explosionen!  I fallet vill jag tillägga vad jag såg och varnade 1992 när jag och familj flydda i den nya schejk land NORGE… om ”GULA FARA” som dvs. Chinas invasion som nu bekräftas 2021 att Kinas ansvariga rättfärdiga tillåt föda bara ett barn per par, sedan blev 2 barn och nu den vansinniga 3 barn för var en familj! Räkna och upplev domdimpen!

Lösning

Lösning är svårt att genomföra och det tills finns intressen om makt, prestige, ras… osv.

Alternativ? Så, RUSSLAND, EUROPA, USA, CHINA och vilka ”andra” som äger atom- neutron bomb, massförstörelse vapen på jorden och i rymden, va kommer att hända när domedagen konfrontation uppstå här på gjorden och i rymden?

Andra fredliga lösningar existerar inte! RESULTAT?  Blir en fjärde världskrig om inte naturen reglerar oss via uppror som vi definierar av naturkatastrofer… precis som jag skrev i börja 2001 i följande länk  http://www.vi-pr.com/krig_fred_6.htm

 

 

Kniv lag och rätt att bära vapen i huvudtaget!

citationer

1.      Fortsättning av ovan nämnd ”Vapen II”

2.     När man gör lagar som kränker frihet skapar man galna rättigheter

3.     du lever i en tid som inte är din, du inbindas, programmeras, bevakas och styrs

4.     PROPORTION -(ALTERNATIV)

5.     man kan ha en kniv för man tycker att objekten har ett hantverk och konstvärk,

6.     Gen är inte allt för människor utformning.

7.     Ledare och tiden…

 

Fortsättning av ovan nämnd ”Vapen II” Hahaha skulle jag säga! Ignoranter dessa politiker som inte reflekterar på sammanhanget början och konsekvenser.

När man gör lagar som kränker frihet skapar man galna rättigheter som FÖRBUD!

Det är PROPORTION -(ALTERNATIV) som är det magiska ordet för att livet fortsätter och vi med!

Allemansrätt och andra sociala lagar är uppenbara viktiga för rörelsefrihet och rättigheter som innebär. Lika viktig skulle det vara rätt att bära vapen oavsett att det är vita vapen (knivar, svärd, pilbåge osv.) eller eldvapen som pistoler, automatgevär kanoner om man orka bära osv.! Allt proportionerad till andras levnad och överlevnadsvillkor som begränsade eller förbud till att jaga, fiska eller plocka allmänt nödvändiga flora och fauna natur resurser som tillhör alla i safter för respekt för natur och överlevnad nödvändighet om KRIS framträder. För alla typ av nödvändiga åtgärder som t.ex. för balanserar hälsotillstånd för en eller flera naturkedja arter det är inte bara utsläpp eller skogar avsjövling, bygga på åker som skulle användas för mat produktion, inte jaga med fällor eller tömma med fiskenät… det finns redan en del av dessa livsviktiga beslut MEN bestämt fängelse straff skall äga utan tids spillo fördrivning. Ansvariga för sådana åtgärder skall vara de som INFORMERA, tjata, tvinga att lyssna och bevis av ”FATTA” vad det gäller för oss allas bästa… för vi är trötta på sterila utredningar och rekomandationer, vi som kräver laglig rätt till frihet och rättvisa!

Ja, passar på att definiera rättvisans princip i närbild och summas som följer ”när en dom skall falla det skall har framfört alla bevis i fråga… mot påstående om så du har gjort eller jag har aldrig gjort!”

Ämnen om förbud att bära knivar bland folk, man kan ha en kniv för man tycker att objekten har ett hantverk och konstvärk, använder under jobbet och vad mer. Har man fiender är tryggare bära eller visa upp att man bära… i självförsvar mening skall man ha rätt till använda det utan någon formalitet för att skydda sig och familjen. Skada eller döda någon räcker en stikningsnål, en sax, en kniv som är godkände för att bära som inte överskrider 5 cm. en skruvmejsel, en hammare, en stekpanna, en sten, slangbella, en bit sopkvast med spets, en tung föremål som kan krossa människor huvudet osv.

Varsågod och inspirerar er: Joan Baez sjunger frihets trubaduren Joe Hill född i Gävle i Sverige och emigrerad i USA och arkebuserades https://www.youtube.com/watch?v=l-JW4DKxwQM.

Vidare sjunger hon om de oskyldiga italienare från Turin i  Piemonte Sacco och Vanzetti  som avrättade med elektriskstol. De sista sedan, stärks deras oskuld i fråga!

Se här avrättning… https://www.youtube.com/watch?v=nY8uEYsFoJs och följande video på youtube där folk stödjer deras oskuld! https://www.youtube.com/watch?v=ttmVdwGtPPo

Och i Sverige 2010-2021 vad skall vi säga om Haparandafallet http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm? Mild sagt som är min egen upplevelse där fyra av mina barn blev bortrövade med lögner, korruption och sen dess inte vi har inte kunna ses… POLITISK FÖRFÖLJELSE i högsta grad http://www.vi-pr.com/ !

 

 

Importerar och konsumera.

citationer

1.      Profit…

2.     MAKTENS DRAGNINGSKRAFT

3.     …konsumera bidrar

4.     …håller din gärna fånge

5.     handbojor…

6.     håller oss långt ifrån varandra…

 

Vad är det som är billigt som ofta av olika omständigheter är köpta produkter lånt ifrån garanti att det gäller en bra manufaktur eller produkt? Är det att stödja dagens politik oavsett land? Stödja med import de länder som tros vara fientliga, länder som du höjer i sjuorna, som du stödjer via att stödja s.k. Världssamfund - Fn- Nato – Globalisering – som är dragningskraft i tidens för Slavhandel – Naturs förstörelse pga. Profit- Ekonomier = Kapitalism diktaturer och demoner? Finns säkert en vilja att gör den goda men MAKTENS DRAGNINGSKRAFT gör att importera och konsumera bidrar till världskatastrofer, vidare fattigdom, du är med dem människor som stärker makter och som håller din gärna fånge i den som du tro är realtid som så det skall vara, d.v.s. att du lever i en tid som inte är din, du inbindas, programmeras, bevakas och styrs… att tänka och att göra som eliten kaos och makt vill! Människor idag har ingen riktlinje eller tro. Denna splittring är din personlighet som samlas med andra typ robot likna i en tids spiral av olika hastighet. Så, vi som är vakna och vet om det, har inte än idag frihet att rättvist komma med upplysningar av konkreta åtgärder; om vi drar oss tillbaka och bara blir åskådare få vi leva, annars förföljs oss och dödas… när makthavarna anser att vi är för farliga för eran medvetet och kamp! Elit politik, kaos, galenskap, självmord benägna är vi… som lyssnar och inte agera på rop om frihet och rättvisa! GÄLLDE då, nu och i framtid för DU ÄR FÅNGE i evigaåtta eller? Nu du måste veta och tro att du inte är ensam och att tillsammans med samma vilja och tro vi är starka och gör sönder dessa handbojor, kedjor, klor som håller oss långt ifrån varandra för det gemensamma målet… DE GODA!

 

 

GENETISKA ARVET

citationer

1.       Genet måste mogna...

2.     Den genetiska arvet skall underhållas för eget identitet...

 

Gen är inte allt för människor utformning. Gen är som dövt HEN och ljuset ser det tillsammans med daglig liv som grundar sig på evolution förutsätningar; det skall frächas upp, stimulerars, alimenterars och stärkas i sin forme för sitt eget liv.

Har man undrad varför i kungliga seende när en kung dör går det naturliga arv till förstason? Det är makt, det är för en man forutsäts vara den starkare kön som innebär bära spärm som frö till livet och fysiskt grovt förklarad starkare än kvinna. Men prins behöver inte vara god eller ond söm fader sin osv.

Det gentiska är att man skall leva i relation med kunskap erfarenhet som skapar intelligens och därtill en god förutsättning till makt och frihet. Genet måste mogna. Därför faller kungliga tradition om fortsatt makt via prinsen... Dvs. att folket son som har goda gener och intelligens kan lika väll vara han eller hon en LEDARE.

 

Den genetiska arvet skall underhållas för eget identitet och olikhet i gemnskap skull. Dvs. att där olika etninska behörighet som samlever vid begränsade ytor som natur området, nationer, kontinenter, geoplatser  skall dessa leva med egna medel och inte blir fodrad och fångade därtill i tid med omständigheter som gör dessa beroende av det. Allt integration som inte ha med natur anpassning för enighet och integritet för en överlevnad unicitet är våld. Det precis sär våld när individual beteende eller prularism styrs av lagar  då dessa är prekoniserade av människor och inte natur som sovran över intelligens.

 

Ledare och tiden.

Citationer

1.       …ägande är en lögn…

2.     Vi analyserar djupare

3.     BYGGER som arkitekter… GER som bönder…

4.     Fundament… … familjegestalter föräldrar.

5.     internationalism… det talas inte mycket om idag…

6.     livlina är konkurrens, demagogi, profit och kapitalism så att är ordet GLOBALISM...

 

Det är tiden eller ålder som släcker lustarnas värden. Tiden är inne för att vara barn igen! Det händer mig och det kommer att hända dig och så som var för våra generationers i tid. Vad? Det handlar att här och nu allt som är mitt är ditt och motsats. Det handlar att ägande är en lögn, det handlar att vi använder saker och ting för att överleva. Det handlar att när du dör du kan inte ta någonting med dig där du går, där du flyter eller i huvudtaget om finns en där…

 

Att vara ledare är kunnande att vara kritisk. Att vara ledare i tid och ålder är också kunnande att agera fritt med eget samvete som grundas på bevis och erfarenhet dvs. ”jagar svar till rättvisa och upprätta den dvs.  inte blind gör som andra har sagt!

Vi analyserar djupare.

Alltså, att tjänstgöra som polis, militär, räddningstjänst, eller bara vara med föreningar som paramilitär, medborgargardet, nattvandrare, gransamarbete, gränsbevakare och dem som använder sig av civilkurage, är att vara en själ som är animerade av samma känslor som definieras ”föräldraskap”.

Samma grund gäller syskon av andra yrke som räddningstjänst, vårdare, grov arbetare som äskar sitt yrke och stolt BYGGER som arkitekter, murare, förare osv. och GER som bönder, naturvårdare osv. medvetet utövar för allas vällbefinnande. Dessa tillhör levnadsvillkor i över ytan i samband med kanten av präster, psykologer i kontrats med domare, angivare, socialarbetare, betalda familjehem, fångvakter m.fl.

I underytana finns forskare och alla typ konstnär, sökare som jag m.fl.

MEN, grundpelare som stödjer väggarna, taket och fundament till gemensam bostad och alltså samhället är faktiskt familjegestalter föräldrar. På samma nivå i symboliska meningar är ledare och politiker valda eller som imponerade sig i rollen och det för de människor som lever fånga i nationer eller tro på en fritt och fredlig gemensamma världen.

Utöver kaos och galenskap som vi lever i dagens meny vill jag analysera vidare och djupare mening till meningar genom att t.ex. framföra ett exempel om justitiemord m.m. som berör mig, mina barn och många andra offer i olika familjekonstellation av samma våld som staten, regeringar och delvis du som inte agerar efter kännedom om avslöjandet. Alltså, allt som jag citerade ovan som yrke eller känslomässig relaterar sig i konkret med varandra och t.ex. vid föräldraskap med äkta rena känslor se vi i fallet ”HAPARANDAFALLET” där fader inte släpper taget pga. hans ansvar och roll som förälder att skydda sina barn i de dramatiska villkor och mot stulna rätt att uppfostra sina åkommor. Det handlar om en lek för liv och död för sina barn som sväva i faran och för han som ansvarfull förälder.

En förälder av des nivå är lierad med själar av människor som tar ansvar, älskar sitt land, sin familj är patrioter och vill försvara rätten att blir respekterade och rätten att DU skall gör rätt för dig att respekterar!

Ordet

När det handlar om ord internationalism och dess ideologiska innehåll det talas inte mycket om idag för det refererar klarare de politiska ideologierna. De revolutionära, socialism princip är idag undangömd för idag den ekonomi som mest är helvetes livlina är konkurrens, demagogi, profit och kapitalism så att är ordet GLOBALISM och med sitt trög reformism som innebär gradvis politik, som i sin tur med andra hemförelse betyder för dig som är anställd eller är egen företagare du skall slitas ut i vänta att lösningar till dina problem görs, ordet globalisering alltså tog plats över snabbare lösningar och social rättvisa som innebör ordet revolution! De är olika och inte vätig att citera för tillhör allt som inte är ovan citerat. Alla är ute på sniskan… hahaha!

 

VÅRA NACKDELAR OCH BEHOV

Citationer

1.      Varför dödar man rovdjur

2.     Vill man en ständig frisk hjärna? Naturliga doftämne skall bevaras…

 

HAR MAN HA MAT PÅ BORDET SKALL MAN INTE JAGA, slakta eller flyttar vare sig tama eller vilddjur. Se att djur uppfödning håller i lagom skikt att de inte är en fara för de själva, vegetation, drickbarvatten, luften eller oss. Det samma i dem sista nämnda att luft håller rent, vegetation är inte invasiva, vatten räcker, havet är frisk med allt sin naturliga innehåll och dvs. att vi människor inte förstör koraller eller utfiska i huvudtaget.  

 

Vi människor måste ha kläder för att överleva temperaturer och den minsta skrap kan vara en dödsfälla, dessutom tar 25 före vara helt mogen.

Djur förds med starkare hud och leds från några stunder, några timmar, några dagar, några veckor, några monader eller korta år till att försörja sig själva. 

 

Varför dödar man rovdjur, andra vilda djur eller människor som gör närgång? Varför inte nedsöva dessa och ta lämpliga åtgärder för att rätta händelse?

Så gäller för människor samlevnad dvs. anpassade förebyggande åtgärder istället än straffar eller att döma andra till döden. Lösning är lokala hälsokommittéer istället ett obegripligt språk och kommunikation. Paralallelt  byar för fånga istället än sadisk vana till frihetsberövande. Se vidare på VI-PersonRörelse hemsida.

 

Vill man en ständig frisk hjärna? Naturliga doftämne skall bevaras sin ursprung doft som t.ex. Blommor som säljs i affärer och för allergiker göra separata avdelningar.

Dofter eller lukter från kemiska framställda produkter och som görs i stora mängder från industri skall bearbetas så att arbetarna som arbetar i stor skala inte skadas med allvarliga sjukdomar som kancer osv.

Dofter sensorer i oss ger signaler att t.ex. mat är förstört osv. Det är viktigt att vår hjärna inte amputeras!

 

UNDER ÅRTUSENTALET

kunskap för att lösa… vändning och politiska konflikter… Kan vara så… sinne skapar reella ”abstraktioner”

 

Under årtusendet i vår tid t.ex. 2021-05-25 är transportindustri i en vändpunkt med sofistikerade kör mekanism till ex. självgående för privat och kollektiv trafik. Använder mer och mer drönar för att upptäcka och kontrollera som del av en nu- och ny framtids. Framtidsprincip medför risk redan beprövad att människor lobotomi och robotisera, förvandlar oss till partiklar i universum eller vad mer kommer människor att upptäcka och göra.

Under min tid i franska staden Nancy under 1975 gjorde jag ett anarkistiskt program S:T:A: (Sistem Transitiv Anarchiste) i en storartad affisch och prydnader staden med det! I det var skriven att vi måste stoppa bilindustri för de är en stor bov för livet och höja istället kollektiv trafik, skapa hypodromer som kompenserar psykologiska behov för en del att uppleva hastighet osv.

Ja, resonemang som stör programmet var de massorna av industriarbetarna som skulle ha blivit arbetslösa… kapitalistiska intressen och rädslor för makthavarna att inte ha kunskap för att lösa en sådan vändning och politiska konflikter bland olika tänkande. Lösning var från min sida den naturlig förändring med kollektivism så tänkte jag som anarkist att arbetslöshet inte var ett problem då proletariat (de som inte äger) klass i majoritet skulle deltar vid nyttig allmänt arbete i kommuner, regioner, deltar med kooperativt samarbete med små företag, bönder och dels andra industri bransch, egen engagemang och kreativitet osv.

Med denna reflektion se att inte allt är gammal eller omöjligt att inte passar i tid som vi lever i, för en välfärd som kan rädda livet, vi är på väg till ett samhälle med högt demografi är oundvikligt en kommer att kräva högt centralisering i sina olika former… så att är dels på väg till ett gratis samhälle http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm som jag förespråkar.

 

Kan vara så att vår tro om vad vi inspireras för eller inspirerar oss kan det genom bön eller stark vilja kan sinne skapar reella ”abstraktioner” här på gjorden i universum eller annat tids skiva? Starka önskningar som förvärkligas, mirakel, intuition och framtid, vision som siare förespå det är bevis på olika dimensioner… vill jag säga.

 

 

 

9 av 10 DAGENS STATS POLITIK

Citatiioner  

1.   1 Under aktuella regering 2021 skapar man minister poster hit och dit…

2.     … misstroende röstning mot premier minister Stefan Löfen och hans regering fick framgång i riksdagen och fällde de.

3. Kniv lag som inte kommer att rädda någon…

4.                   Varför förbjuds skjutvapen?

5. Psykos på social nivå

 1. Att bo med hundar lär dig att skälla.

 

JAG ÄR FÖR DEN BEVÄPNAD REVOLUTION OCH GICK ÖVER KULTURELLA REVOLUTION NU ÄR JAG TILLBAKA TILL BEVÄPNAD REVOLUTION DÅ UPPMUNTRAR JAG TILL DET! Det, efter staten har behandlad mig och mina barn på ett så orättvist och vidrig sätt i över 10 år skadat mig och dem!

 

Dagens stats politik är som en cirkus att alla skall involveras till att skratta, gråta leva och dör! Under aktuella regering 2021 skapar man minister poster hit och dit för att köpa röster från åskådare men just nu mistruende röstning för premier minister Stefan Löfen och hans regering fick framgång i riksdagen och fällde de. Man gjorde lagar en del så knepiga och knasiga som få oss undra vad vi har att göra… t.ex. Kniv lag som inte kommer att rädda någon den dag snurra i huvudet till en medborgare som har fått nog eller en invandrar terrorist. Varför förbjuds skjutvapen? Det är för att dessa myndigheter skall skydda sitt skinn och inte för oss lydiga eller inte lydiga! De har tagit vår frihet att välja, vara fri, vara som vi tycker att det skall vara!  Kan vara så att de är rädda att vi skjuter varandra att på slutet har de inte så många invånare att ploga eller kolla att de skvättas för att de är rädda, bekymmersamma när inte finns mer blod att suga upp efter arbetarklass proletär eller ej, panik blir med skatter minskning som är der garant att de kan leva i elit med vidare makt och galenkap! Vi är deras föda… snacka om det är eller inte sant min teori om kannibalism!

 

Idag små snorungar från välbärgad familj kan köpa riktiga bjässar bilar och förvandlar de till EPA TRAKTOR så att en liten karamell kan räcka att locka detta farliga skräp unga för nästa politiska vall… stackars… farliga trafikanter!

 

Idag finns ministrar tom. som skall kolla hur många gg. skall man gå och skita, se om medborgare fly från ansvar att betala skatt i relation att så många gånger har man luftat locken på toa! Det kan blir snart?

 

Jag refererar mig till ovannämnd (Leda och Media) gällande lurenderi, manipulation, korruption, feghet, jag klia ryggen på dig och du på mig, maktmissbruk osv. av den mest negativa tänkbara ord som du hitta på… lägg det här i sammanhang.

COVID och överlevnad m.m. se vidare http://vi-pr.com/varldens_problem.htm

Myndigheter ansvariga vid hälsovård ut att citera de som var för eller mot. DESSA är ansvariga för oerhört folk lidande och död! Dessa skulle ställas till rätta och straffas för deras ignorans, lyranderi och politisk statsmakt partiskhet! Till bååååål skulle det låta i medeltiden! Det samma idag för de domare och nämndemän (politiker) som gör fria illegala och kanske traumatiserade invandrare som har våldtagit, dödad, andra kriminella eller mentalsjuka som har styckat människor och svenska… vi lever i ett kaos och galet tid! Det veka som de goda dör i förtid och den elaka lever i evighet med gloria och glitter tom. gör de fel så få de en högre makt ställning eller om petas går de med s.k. fallskärm av miljoner som är i slutända arbetarnas svett och blod! 

Jag tillhör de goda och har levt… ja om vi vänder 27 år så har jag mycket kvar att leva enligt statistik som peka att idag lever länge en förrrrr…. Hur går det inhopp?

 

Rättvist samhällets utveckling

Det handlar att citera källa till kunskap så lång det går och inte minst står för källa av egna kunskap.

I USA köpa och bära vapen är en natur rättighet. I Frankrike gula bilars ljus ha den fördel att vi inte blir bländade osv. Italiensk mat behandling som t.ex. ost parmesan och andra värds kultursammanhang som främja hälsa, säkerhet, människor livslängden osv. vi skulle dela med avandra och anpassar det på geo, kontinent, nationell, federativ eller lokal nivå utan begränsningar av patent eller vad! Det händer i Kina på sitt sätt i många sammanhang och det främja deras utveckling.   

 

Psykos på social nivå som drabbar många och i längden fördjupar de drabbade till att blir värstingar är IDROTTEN! Det är ungefär den psykiska påverkan som drabbar fängelse intagna ”kokförare” som blir INSTITUTIONALISERAD. Traumatiserade människor i synnerhet barn, national fantaster och extrem religiösa individer ofta kallas trogna följare redo att offra sig oavsett militärtjänst för att angripa eller blir martyr för lovade heliga liv.  Fanatism som grundas på att hat skapat av motstånd känsla som i sig är en fälla skapat i sin tur av konkurrens, dessa, alla de är del av mental instabila människor… alltid när det handlar om utterliggare, blindhet, okunskap, indoktrinering, påverkan osv. Som jag skriver i min citat på VI-PersonRörelse skinn framsida alltså: Citat-

Känna dig själv och friheten i den eviga åtta.

Att bo med hundar lär dig att skälla.

Att bo med katter lär dig att jama.

Att bo med människor lär dig att prata.

Att bo med dina biologiska föräldrar lär dig att stärka dina gener.

Att bo med dig själv lär dig känslor om makten som gör dig fri.

Att bo med en typ av folkslag blir du en del av deras vanor som fångar dig.

Att bo i frihet lär du dig om en kognitiv kunskap att intelligens är en mänsklig dygd karaktersdrag av individuell frihet som är den icke tänkande.”

 

 

10 av 10 Personligt

citatiuner

1.       Vi är de som mor dålig... vi håller i trim…

2.     NUDISM… på våra gator och torg. … Sanningen är att vi inte är född med kläder…

 

 

Är jag eller du som är född igår? Det är du som inte än har vuxit och det är jag som spricker av livserfarenhet, intelligens, mod och vad!

Det är jag och andra som Jag som kan styra på ett rättvist sätt, ni få gömma vidare i er kista för när ni är vaken ni skadar och dödar oss. Vi är proletärer, slavar, nere i botten, förföljda, bespottade, utslagna, krympliga osv. ... Vi är de som mor dålig... (?) Vi eller ni få tro i er enfald på det, vi håller i trim anpassningsförmåga som är Darwings evolutionsteori men sanningen är att vi existerar inte och för jämlikheter skull skulle vi må bra om vi var med att spelar trummor på era galjoner!

 

Samhällets effekter

Många som är med GAYparade är inte HBTQ i huvudtaget. De finns där för stödja en minoritet, de är där för få upplopp för deras lusta genom behov av belöning som kan döljas bakom solidaritet, minoritet, frihet, kärlek och vad mer! Det är ett sätt att vaja för extremism, förföljelse, fri beteende och tänkande; det händer idag!

Lösning?

OM VÅRA POLITIKER skulle fatta vinkel, frigöra och legalisera det naturliga beteende om finns i oss t.ex. mer om NUDISM idag kopplat till NATURISM på våra gator och torg. Frigör sig av onaturliga lagar t.ex. ofredande uppmeksammabeteende skulle då minska storlek av dessa gay parade. Skapar ett rättvist samhället för dessa lagar är i sig mot natur och gynna makthovare i olika avseende samt denna lag om ofredande otuglibeteende är en direkt diskriminering mot människor, heterosexuella, fri tänkande osv.

Sanningen är att vi inte är född med kläder eller att bilister få tro sig har rätt till att stoppa gående trafikanter då människor inte heller födds med hjul! 

 

 

BEVÄPNADE STYRKOR

Citationer

1.      Våld mot kvinnor, mot äldre och mot barn. http://vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm enligt advokat vårdnad är de som har barn placerade hos!

2.      http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

3.     barnkidnappning

4.     LÖSNING …Fria beväpnade styrkor eller fånga beväpnade styrkor… Er livvakter som Säpo, polis, militärer de som bära vapen... de är inte alla dumma i huvudet som ni vill anförtro oss...

 

Våld mot kvinnor, mot äldre och mot barn.

Statens myndigheter ( där finns inte staten finns inte heller myndigheter), de tjänstemän som missbrukar makten se t.ex. http://vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm där är aktuell fråga: VEM HA VÅRDNAD OM BARN? Pappa har stämt kvinna och rätt kräver gemensamvårdnad, ensamvårdnad efter att domslut efter stämning alltid att beslut går till godo till vårdnadshavare kvinna som inte vill ha sina barn och barn i utredning uttryckte säjs att barn inte vill träffar mamma! Den femte stämning är på gång och fråga är: HUR BESLUTET KOMMER LYDER OM?

Pappa har inte haft kontakt med barn i drygt 10 år och det på grund av SOCIALANSVARIGA DÅ Maria mucka-Segerlund sade att ”Tills du inte ha vårdnad du har inte rätt att veta om barnen”. Pappa siktade vidare med olika stämningar om vårdnad då i den högsta instans som beslutar när föräldrar separerar som är i domstolen.

Sista som är den femte stämningen om vårdnad om barn ingen advokat vill ställa upp för att stödja pappa, men framkom att en just advokat berättade att fallet är förlorad redan från början pga. fråga ställ fel. Alltså vad? Är det så att man skall rikta sig med begäran eller ansökan till Förvaltningsrätten, Länsrätten eller tom. socialförvaltning? För det måste dessutom ha ett personbevis till alla som är involverade här är föräldrar och barn! Problemet blev att skattemyndigheter pga. vårdnadshavare lever av okänd anledning under skyddad identitet lämnas då inte ut personbevis! Det strider mot vad advokaten sade att personbevis är en offentlig handling och man har rätt till! I varje vårdnadsstämning bad om det men han fick aldrig de personbevis!

Fråga om var bar är bosatta framfördes igen rak på dagens ansvarig socialchef SUVI VALLO utan svar!

Alltså vare sig socialförvaltning och domstolarna har lämnad i dessa 10 år svar till pappa om var barnens befinner sig och med eventuell förklaring om VEN HAR VÅRDNAD!

Då, rätt till kontakt med egna barn och barn till deras pappa, umgänge mellan de, vårdnad… vare sig från domstol eller socialförvaltning km fram med information om vem ha vårdnad så att förälder riktar stämning eller fråga till rätta vårdnadshavare som enligt advokat vårdnad är de som har barn placerade hos!

Är det så att man tvingas i cirkusen att för en vårdnadstvist och annat måste DU som JAG ha ett advokat, jurist och vad i dem svängar? Änlig lag man har rätt att själv vara representant för sitt eget sak! Det gjorde pappa två tidigare gång men beslut blev galet som är idag att vanmakt kryper på väggar och gör en sjuk och dör i förtid för dessa ignoranter, lögner, hemlighetsfulla (privat, stängda dörrar, hemligstämplad, nonchalerar folkets röst från roten http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

Haparndafallet och många andra fall  https://www.youtube.com/watch?v=XvU2J2wDNYo är klart ett justitiemord via en barnkidnappning och som människan som vet nu eller viste det att DU som andra är kriminella (om inte ni agera genom att kontaktar MIG) precis som de föräldrar kräver ensamvårdnad och domarna, nämndemän (politiker) som forstsätta att döma FEL! I sammanhang skrev och berättade pappa att det INTE är stas institutioner som har haft sex med kvinna och skapad dessa 4 barn! DÅ, om inte pappa få rätt till vårdnad, kontakt eller umgänge med barn är då STATEN EN KRIMINELL ORGANISATION styrd av deras kriminella ministrar i olika regeringar, de opposition politiker med, och du som rösta vid GALET politisktkavall!

Detta har en gemensam dynamik (oförsvarliga) då också styrda massmedia är med.

 

LÖSNING

Fria beväpnade styrkor eller dem fånga beväpnade styrkor…

Citationer

1.       Er livvakter som Säpo, polis, militärer de som bära vapen... de är inte alla dumma i huvudet som ni vill anförtro oss...

2.     homogensamhälle http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm

3.     VÅLD GÅR ATT LÖSA…

4.     blommor som man köper på marknad och inte ha egen doft…

 

Er livvakter som Säpo, polis, militärer de som bära vapen... de är inte alla dumma i huvudet som ni vill anförtro oss... idioter och kallmördare finn... men dessa kan tänka och för det välja det som är rätt eller fel och inte för de heter eller spelar sin roll vill, kan eller lyssna, lyder och gör som ni tro... de också dessa högre makthavare kan införtro er att ni tro...

 

VÅLD GÅR ATT LÖSA

Våld mott kvinnor går att lösa ni har mitt lagförslag där ni har kastat i papperskorg och igen här AUTOMATISK GEMENSAM VÅRDNAD FÖR BARN, aktuell är ISRAEL sanning som ni manipulerar, vrider och vänder för egna rädslor om vad andra tycker om ni kan för en gång skull berätta sanning, om fattigdom som härja i världen NI ALLA som sitter och babbla en massa... och som våld mot kvinnor stödjer er av s.k. Fri marknad med konkurrens och dvs. KAPITALIST FASAN samt jama med andra diktaturer i världen oavsett politisk färg eller grad som Påven, mohamedister med deras okunskap om mohamed abbar .. ovs.

Se t.ex. en enkel sak som lön prisskillnad och doften från blommor som man köper på marknad och inte ha egen doft, har samma syfte bestämma över andra, förstöra naturen men med det de tjänar mer pengar i princip.

Att jag stå för alla skall ha en stat olika grupper är ungefär som jag står för att man skall ha sitt eget homogensamhälle http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm en identitetsfråga som är grunden till enighet för dem som väljer permanent bosättning istället än nomadisk. I israel skall rensa frän otrogna araber, palestinier och vem som inte vara tacksamt att de ha så bra som de har och sen om provokation uppstår det handlar om att invadera västbanken och gör det israelisk som första steg och sedan uppmana de som inte vill vara med hämnas islamister anger dessa terrorister och sen tillåta de valda som vill ha fred skapa eget identitet i en plats där de lever.

 

Nota bene: varför skriver man en sådan text med olika innehåll som ibland i sin tur innehåller andra tankeställare, länk osv.? Är det inte mer effektiv skriva kort, enkelt, fokusera sig bara på en subjekt? Innehållet skulle vara mer förståndlig, lätt att kommunicerar.

Korrekt, som anarkisterna säger ”För att når folk med budskap skall man skriva enkelt, vid förklaring på den sociala och ekonomiska inte minst ekologiska ta naturen som exempel hur fauna och flora fungera.”

Men, så snäll jag kan vara… idag och den här tiden är jag för ofta provocerad av ignorans och passivitet, sterila försök från en del medmänniskor som förstå men ständig manipuleras mot demokrati och fri vilja, jag är i uppror, är arg, så då.

Kan vara också så att psykologisk och sociologisk som en annan anarkist skrev att allt som vi gör, gör vi för belönar oss själva vår eget egoism” och det är kanske det som jag gör?

Makthavare och fri kämpare direkt i vår tid 2000 talet, direkt eller indirekt öser på oss en massa information som distraherar tankarna och beteende samt med det ger oss kunskap men som ständig skall repareras för att kunna se och leva i den rätta bana. Jag i min ödmjuk och lilla försök är att gör det samma som de för att motstå, väcka, visa vägen, men, jag själv troligen är fångad av samma distraheringsspiral så att som en känd klassiskt målar mästare sade ”om di gör på en duk många små olika färgarna pricka, sedan när du ser det i en vis avstånd, färg är borta och en grå utan uppstår!”

 

Mina tankar går till mina älskade barn levande eller döda som det kan vara… till DIG!

Mitt förslag är följande http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm

 

DU TOR

Du Tor som skriver en massa och som de många inte kommer att läsa, du har gjort dit men undrar jag vad du skulle göra om du var ledare, du visar en massa förslag som lösning som t.ex. http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm tom. För svårare samhällets frågor som fängelse.

 

SVAR

Citationer

1.       BEVÄPNADE STYRKOR ta makten

2.     Ny gäller det samma!

3.     lag och ordning!

4.     … utan pardon mot olika individer och kriminella organisationer på fälten eller i regeringar…

5.     Kan vara så...

 

 

Kalla mig vad du vill men jag kommer att köra med hård hand! BEVÄPNADE STYRKOR ta makten, blev en broschyr med 120 (?) sidor ”M.A.I.M.U.E.” min första politiska sammansättnings arbete då hade jag tid att tänka under ungdomstid som självständig aktivist i mitt födelseland, då landet härjade av korruption, intriger och maffia vidare upptrappning efter sista världskrig och då jag var bara 18 år!

Ny gäller det samma! Medborgargard av olika slag, ordningsman av olika slag, poliser av olika slag, paramilitärer av olika slag, militärer av olika slag väljs som suverän över lag och ordning!

De få gärna välja mig och leda de med järn hand utan pardon mot olika individer och kriminella organisationer på fälten eller i regeringar och med avrättning under konfrontationshändelserna. Liv eller död är lag och rättvisa! Jag vet att du tro på mig, du vill vara med och våga göra det… rätt att bära kniv samt alla andra vita vapen, bära skjutvapen https://www.youtube.com/watch?v=6Pq--wL9PgA  

 

Kan vara så att jag tillhör de äkta och vettiga revolutionär från 1960 talet och idag kan tycka att VI med vår kunskap och erfarenhet inte tillhör nu tid eller i framtid...fast jag kommer att finnas som spöke i din garderob eller osynlig som en skyddängel, men,  så vet du som jag, att det är inte SÅ... Den lilla smula som jar har skrivit i VI-PersonRörelse från 2000 talet efter blivit orättvist behandlad  har beprövat min tolamod tilll idag. Det är bevis av min inre styrka och hemsida www.vi-pr.com  som överstiger 700 sidor är bara en sus i tid för jag har lika mycke om mer att berätta, vittna, och efter läsning av denna resumé det är BEVIS att en som jag har än mycket järn att ger...

I hela mitt liv har jag ALLDRIG som ALLDRIG förlorat ett krig oavsätt vad andra har framstäld mig som...  det var tyr eller vad i vilken fall som helst jag förbannar dig DU som har vetat att jag och mina barn blev skadade efter statens övergrepp, DU som varit med att angripa oss... MIN FAMILJ! Kriget kommer aldrig att ta slut och oavsett slutsatser RÄTTVISA är min mening!

 

Va? Vad då? Var realistisk Tor, du måste bära din “mjölne” och använda det genom att slå till i övervevnaddssyftet eller för att rätt kaoset bland de sömnade, korrupta, tröga eller passiva människor oavsett orsak eller deras ställning i samhället så att dessa vaknar till livet! Se t.ex. följande brev till liberalerna  http://www.vi-pr.com/brev_liberalerna_2019.htm och än inget händer för att dessa kan försvara deras rätt och identitet! Vidare se vi reaktioner och ny patriotism i självständighets mening  om vad det gäller https://www.youtube.com/watch?v=1qk4h5nyugM  Frågor om tarka, översväningar m.m. se mer på http://www.vi-pr.com/varldens_problem.htm Med det vi är tillbaka i den våldspiral som inte för det behöver vara evig OM DU AGERA!

Men, just nu som offer är jag skeptisk... kom ihåg Tor, att i denna världen och i stora frågor är du alltid ensam så långsamt eller snabt du kan vara!...

 

 

 1. FÖR STUDENTER

 2. Titlar

 3. VÅLD MOT KVINNOR. VÅLD och ledarskap. Mitt liv i Sverige 1980-2021. DU och JAG.

 4.  

 5. INTRODUKTION (viktigt att du veta…)

 6. Länkar i texten kan följas för att kunna nyansera bredare och djupare artikel i sin helhet.

 7. Varje spalt har citationer som underlätta att snappa upp innehållet vid skumning osv.  

 8. Sidonummer är bra för studenten så att underlätta arbete vid analys…  

 9. Färg är ett komplement till minne i olika avseende som t.ex. komma ihåg var du läste senast i samband med sidonummer, titlar, subjekt osv..

 10.  

 11. PREMISS

 12. Härmed använder språk som passa för de små eller stora hjärnorna som t.ex. vulgärt, folkligt, vällbärgat, felaktig, korrekt, upplysande och avslöjandet, komisk eller skrämmande, bevisad sanningsvara osv.

 13.  

 14. Rappakalja text.… men så ibland kan blir eller redo? Goooooo!

 15.  

 16. ”Väljer mig som ledare för att blir fri från helvetes plågor! Propagera!

 17. Du som menar att jag överdriver med min påstående visa mig och oss vad du går för! Gör som jag, skriv och publicerar vad du tänker OCH vad du kan!

 18. Läs vidare.

 19.  

 20.  

 21.  

 22. REGLER

 23.     1 av 9 ÖVA följande JAG MÅ BRA JAG ÄR BRA JAG KAN!” Det är motto som i GMSjälvörsvar används varje träningspass! Repeterar frasen… när andra inte hörs gör det bestämt i högt röst (skrik)! Det höjer självuppfattning och stärker DIN SJÄLVFÖRTROENDE!

 24.  

 25.  

 26.     Praxis

 27.     1:a regel

 28.     Om man vill öppna käften och tala skit om andra eller bara kritiserar... då MÅSTE man självkritisk framföra lösningar som du eller andra se på det t.ex. som visionär ser jag följande http://www.vi-pr.com/viare.htm Annars, om du inte är sjuk eller handikapp att du inte kan göra saker och ting, håller du då din truten, för, stora gaphals eller DU som aldrig säger en pip ni är lika korkade. Ni kommer alltid att vara som jordar och efter har blivit gödslade duger bara för slakt! Dessutom, inte glömmer att flockdjur som vi är, eller människor med låg intelligens som du är, är jag spik säkert att du kommer inte att leva länge när du blir ensamstående, undantag av vi som via politiken spelar att vara dina föräldrar. Vi behöver varandra och om du vill ha en framtid du skall vara tacksamt att jag samt resten av flocken som heter svenska betalar skatt ger DIG det som du har att leva för, då, sluta att vara passiv och istället agerar för att blir accepterad i flocken! 

 29.  

 30.     2:a regel

 31.     FÖRESLÅR LÖSNINGAR MED KONSTRUKTIV KRITIK när du kommenterar andra åsikter, håller med deras nollställda hjärnor, vansinnig blaha blaha = bablande eller sanning som grundar sig på bevis! Se ovan nr 12. Se då följande:

 32.  

 33.  

 34. En argsint…

 35. medborgare http://www.vi-pr.com/tor_svardtorp_och.htm

 36. politiker http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm,

 37. -analytiker www.vi-pr.com

 38. far, till 8 biologiska barn med tre barnbarn se vad är bäst för oss och barn https://www.youtube.com/watch?v=kv2rwcWk32k&t=1220s .

 39. -konstnär GAM http://www.vi-pr.com/gam_arbetsbok.htm,

 40. före detta italiensk alpjägare i lätt artilleri, special utbildning som instruktör i närstrid m.m. se min arbetsansökan på http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm.

 41. diktare http://www.vi-pr.com/aforismer_metaforer_dikter.htm  eller skribent http://www.vi-pr.com/b%C3%B6cker_%20prograam.htm 

 42. ickevåld tänkare https://www.youtube.com/watch?v=DU3WBJ-C0lM

 43. -offer http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm

 44. -grundare till GMSälvförsvar http://www.vi-pr.com/gon_munk_sjalv_forsvar.htm,

 45. preppers

 46. 1, http://www.vi pr.com/tor_svardtorp_overlevnad_sopravvivenza.htm

 47. 2, http://www.vi-pr.com/overlevnad_IIavVI_delar.htm,

 48. 3, http://www.vi-pr.com/overlevnad_IIavVI.htm,

 49.  

 50. -Vad mer? Mycket mer att ser på VI-PersonRörelse hemsida www.vi-pr.com och notera: varför jag är anarkist, kommunist, socialist, viare och vad mer? Är det för det som jag är arg? Knasig? Går efter vind? För ovansjuka, rädslor och vad? Hämnas… vendetta? KÄNSLOR SPELAR ROLL därför man skall akta sig när man möter andra….

 51.     JA, jag kan olika saker (jag är inte ensam för det) och kallas ”tusen konstnär” i folk munnen… Det som gäller är att kunna handtera dessa olikhet och anpassar sig till tid då är möjligt förvärkliga dessa inspirationer. Jag tror det att är så att i PRAKTIKEN i tid och spel, hanterar jag dessa olikheter. Jag har heder, kunskap och erfarenhet, vilken kräver RESPEKT! Jag och andra som jag oavsett färg eller nationalitet vi är många som gör brigader av legionär för frihet, kunskap och intelligens! Eller, är bara så att vi är individer som vi är och det är nödvändig att du förstår att vi skall behandlas med respekt! Respekt för vi se bara FAKTA som fattar!

 52.    Lösning eller alternativ

 53.    TÄNK OM, lär oss att... och agera

 54.    Jag uppmana dig att visa offentlig för DIG SJÄLV, för MIG och för OSS ALLA VAD DU KAN med din INTELLIGENS mässigt dvs. när du förvärkliga din kunskap anpassat till behov och tid. Alltså, ger mig och oss andra dina kunskaper, din erfarenhet utan att fuskat dig framme. Bevisa så lång det går vad dun kan eller om du inte kan något då du få från oss genom din egen nyfiken. Har du möjligheter till dess existera passa på att använda central - hjärna som heter google, fråga och läs, öppna youtube så att du kan lyssna och ser… När det känns bra och vill vara samhörigheten med kommentarer, kritik, kunskap och egna idéer jag föreslår att du inte behöver fastna på andra sökmotor som facebook eller liknande, besök de om du inte kan undvika men visa din framgång genom att fixa en egen domän på Internet via sk. webbhotell och nu som vi lever i en värld med pengar du kan fixa det billig på några hundra lappar per år… och lycka till då du kan yttrycks dig utan några begränsningar! Med egen domän gör ett skinn som är din kropp, gör länkar som dina armar och ben, använd din inspiration från din hjärna och TOMSÄTT din hemsida med färg, skriv om det där som ha kostad dig många år studier, lång livs erfarenhet, självlärt eller bara blaha –blaha osv.

 55.     Ödmjuk anser jag att alla behöver andras kunskap, vi behöver varandra med egen eller den andras intelligens, vi lever i ett pluralistiskt samhälle dvs. att vi lever i symbios med varandras med eget ursprunglig olikhet och olika beteende och fast vi delvis är så lika vi samarbeta samtidig så olika håller vi i livet tack till faktum att vårt livs näring grundas på byteshandel av vishet...

 56.     Jag vill veta vad du kan, vad du vill för din bästa, vad du behöver från mig, det för jag snart rostar bort! MEN mitt behov är allt närvarande, att LÄR MIG AV VAD DU KAN GER MIG oavsett om bara kan du göra halt med ett andetag eller på viket sätt du önskar  utan att mäta plus eller minus... bevisa att du finns med det eller med att mejla! Då, DU kan vara med flocken själv som du är, jag har gett dig vad jag kan, om du kan ha nytta av det... varsågod... det är gratis.

 57.     Vill du inte visa eller bevisa? Agera då på mina känslor av en argsint medborgare... jag vänta att du kontakta mig, kontakta oss! Agera mot din egen passivitet för din och vår väldens bästa. AGERA!

 58.  

 59. 2 EKONOMIER

 60.  

 61. citationer nr 38,39,40

 62. Politiska ekonomier eller politiska demoner!

 63. Du som är kapitalist inbiten… … kommer att fortsätta att avvisa natur lagar…

 64. Den andra politiska ekonomin… … lever på gämnsidiga behov…

 65.  

 66.  

 67. Ekonomier

 68. Det här är som livsviktiga delar av våra moderna samhället när man säger att man skall banta och tänker inte längre att det handlar inte enbart av vad man stoppa in, det handlar också om vikt som man stoppa in! Ekologisk, om du inte agerar och vara klok att tänka på sin kroppsvikt, må bra och tänka klart, då, du tvingar mattproduktion går i höjd och det för att du fetas upp och bl.a. så att när du är sjuk kan du vara en del av kedja som ger näring som inte behövs för läkemedel industri… du blir färdig för grillning och slaktad när passa de… makthavare av olika slag!

 69.     Det är solidarisk att äta normalt efter behov och fasta då och då samt vara aktiv och trycka rätta knappen som förändrar hunger på gjorden!  Olika fysiska och mentala sjukdomar som man kan undvika eller bemästra om bara man ha det lilla vilja att skapa en vana för att rör sig varje dag så lång det går med promenad och lätt gymnastik som motarbeta tröghet i alla fronter som all för stor sittande tid som välfärd och lathet tvinga oss till... men, detta förstår du?

 70.     Funderar nu om du kan försöka förstå följande skillnader som prägla ditt liv, att vakna från ditt djurisk färdig slakt beteende till livet som människan... 

 71.  

 72. -Politiska ekonomier eller politiska demoner!

 73.     Ekonomi t.ex. ett: den som dominerar idag är denne som grundar sig på profiten som innebär konkurrens som är berusad av pengar. OBS! En dominerar exploatering kommer att innebär förödande för saken och ting som t.ex. i en skedjereaktion och relation som i länge kan orsakar katastrofer och nedgång för livet.

 74. Du som är kapitalist inbiten, du som LIDER (att du är medvetet eller ej) av olika psykiska störningar t.ex. spänningssökare, missbruket eller generell där makt har tagit över sundförnuft se följande http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm bland de lika sinnliga gnälliga typer som med tyst lever parasit i ett resignationstillstånd (trädskallar), NI som kommer att fortsätta att avvisa natur lagar, så du vidare visa eller avslöjas vara och är en farlig förnekare som innebär en till mental sjuk tillstånd av SJÄLVMORD beteende och i slutända en mördare! Du lever med ignorans som är själ del av vår tids och framtids eller dessutom är du en sjuk lögnare som varken erkänner sanning eller berättar t.ex. om följande http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm ...

 75.  

 76.     Den andra politiska ekonomi är mer balanserade och nyttig för livet i huvudtaget är ekonomi som grundar sig på nödvändighet. D.v.s. att profiten om så man önskar är reglerad av mekanism kontroll relaterar till nedvänd. Eller man kan bara ha i medvetet för konsumenter och producenter att allt som vi gör som relaterar till balans mellan relation i natur lever på jämnsidiga behov. Går att förändrar vattendrag och skogar, ta eller underjordiga resurser, går att producera osv. men det finns gränser. Gränser för att kunna vidare och leva som kött och blod är än, gäller att en del natur tillgångar i stora mängde som fyller behov av en lagåm stor population är att t.ex. luft, vatten och gjord går inte att förändra. Där du ta du måste ger eller vill du skörda det är så…

 77.  

 78. Lösning är den här ovan i nr. andra ekonomi.

 79.  

 80. STRESS I av III

 81. STRESS

 82. citationer

 83. USA är ett typiskt exempel som kombinera tre faktorer…

 84. Kapitalism som vi vet är en lögn, för ingen människa kan blir rik efter egen fysiskt förmåga.

 85.  

 86.     Stress är den kemiska faktor av våra framgångar som homo sapiens. För att överleva vi tvingas att hitta på sättet till fly eller attack och med det styrs i samband med möjligheter till våra uppfinningar. USA är ett typiskt exempel som kombinera tre faktorer: en del mentalsjuka som stress skapar vid fenomen att inte självbehärska maktsjuksyndrom, den andra är rovdjur beteende som är del av allt ätare grunden till mänsklighets beteende som bevisad har tagit beslag av s.k. ”Nya världen” dem natur resurser och på en brottslig sätt konkurrerade urbefolkning. Den tredje är konkurrens som är del av maktsjuksyndrom i relation till mentalsjuka med ursprung från den negativa stressen.  Negativ stress gör oss också fysiskt sjuka om inte omständigheter som grundas på belöning av materiella former som ägande, fysisk med sex eller i de extrema gränserna när stress inte behärskas med medicinering! Negativ stress placerar oss i riskzon till mentalsjuka. Det påverkar hela folket i USA och invandrarflöde som är inställda att vara lycksökare eller människor i hela världen som mental invaderas av konkurrens behov i sina extrema former som kapitalism! Kapitalism som vi vet är en lögn, för ingen människa kan blir rik efter egen fysiskt förmåga. Man blir rik genom att utnyttja andras fördelar och kunskap inom t.ex. byteshandel som grundas på pengar och andra maktfaktorer som position då inkluderar korruption osv. Den tredje orsak alltså som är en del av maktsjuksyndrom är näringsdrift för kapplöpning till mål i den politisk spel som sagt är falskhet, lögn till mer fysisk KORRUPTION. Korruption är uppdelad i den våldsamma med t.ex. påtryckningar som fångenskap, exkluderingar, exploatering, missandel. mord osv. styrda av människor positionering i samhället och faktorer osynliga för massan är favorisering och sponsring, familjeband, kompromisser, hemliga rum som sekretess osv.

 87.  

 88.    citationer nr

 89. Positiv stress

 90. Fråga är varför de andra länder där folk är stressade…

 91. Stressen… inslag av negativ mening finns… nationer som är lång befolkad en USA

 92. fattig hälsosamt samhället… rik men sjuk samhället

 93. Fenomenen inkluderar… tredjevärlden… moderna samhället…

 94. SVARET

 95. inte kan säga ifrån illvillighet inte självkritik står i spetsen… aldrig… human politik… SOCIALISMPLANETARIUM

 96.  

 97.  

 98.     Konkurrens som dynamik i människor relation är lika för djur, vegetation osv. och till dess behärskas, proportioneras alltså som gjorde urinvånare, resulterar som stress välbefinnande, en positiv stress som innefattar goda mål som respekt, förståelse, solidaritet osv. som sägs var eller är DE GODA.

 99. Grottmänniskan som vi kan definieras att det är USA befolkning, just dem  som inte vill kämpar för radikala förändringar med mening att skapa den goda stressen. Fråga är varför de andra länder där folk är stressade inte uppnår ekonomi rikedom som USA? Rikedom har också två sidor som positiv och negativ. Positiv är när i ett sådant samhälle finns inga uteliggare, arbetslösa osv. se t.ex. http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm och negativ har vi redan ovan beskrivit med korruption, förtyck osv. Stressen för att få det bättre med inslag av negativ mening finns också hos nationer som är lång befolkad en USA, varför då har inte dessa folkmassor uppnått samma eller mer ekonomisk framgång en t.ex. USA, EU, KINA, ENADE RYSSLAND, JAPAN, ARABEMIRATEN, AUSTRALIEN, KANADA? Varför t.ex. INDIEN och AFRIKA m.fl. är typiska tredjevärlden och i bruksspråk kallas fattiga länder? OBS! Om du har läst en del av mina studier du kommer säkert på att jag definiera skillnaden om ett fattig och miserabel folk. Jag siktar realistisk till ett fattig hälsosamt samhället än på rik men sjuk samhället. Misär finns där massan inte garanteras individen allas grund behov som mat, tak, kläder, vatten, luft osv. Fenomenen inkluderar såväl tredjevärlden som domineras mest av nomad, samlare, bonde samhället typ medeltiden och som i moderna samhället kallas också industriella samhället där finns utslagna, uteliggare, arbetslösa, folk utan socialstöd eller medborgarlön.

 100.     Ja, SVARET blir en dygd oändlig svar pga. evolutionen är en dynamik under ständig förändring som nu t.ex. vi har påbörjat en intensiv invasion av universum med goda och dåliga syfte, artificiell intelligens nivå som svepa med sig vill eller ej hela mänskligheten och livet med!

 101. MEN, den där… vad? Den där principen av ledarskap. Jaha! Det konkurrerar med personutveckling som t.ex. vetande och behärskning som jag skrev ovan och med hypermodernism typ robotik och artificiellintelligens. Jag och andra har tjatat länge om nödvändighet att binda samma vetenskap som är den nya trenden med det tidlös erkända filosofi, så att dessa två enheter med positivism bindas och föra vidare DE GODA.

 102.     Dagens makthavare har inte lätt för dels lever på principerna som kan misstolkas som t.ex. nationalism, populism, kommunism och kapitalism. Dessa tom. opponerar sig mot varandra där kapitalism tänkande som grundas på fri konkurrens men som en dels styrs av kontroll av en majoritet t.ex. Kina, eller under demokratiska spel i USA, mer human EU och mjuk diktaturisk i Ryssland. Dvs. att dessa aspekter blandade med personliga kunskap och en del andra influenser från nära och fjärran inte kan säga ifrån illvillighet och om inte självkritik står i spetsen då händer att aldrig kan enas till human politik som kallas SOCIALISMPLANETARIUM!

 103.  

 104. II

 105.  

 106. citationer

 107. Matteo Salvini… Jimmie Åkesson… Mussolinis… socialistiska ränder.

 108. Vladimir Puttin… ledare plenum…

 109. Jag är inte heller främmande till 80 talet socialdemokraterna.

 110. elit!

 111.  

 112. I EU finns två ledare som inte än ha politisk makt med egen partiet och majoritet i regering det är Matteo Salvini för Lega lombarda i Italien och SD Jimmie Åkesson i Sverige. Båda är karismatiska men de är långt ifrån Mussolinis anda som fick han gloria och hat. Dessa två ledare som jag kritiserar i olika sammanhang driver en politik som jag uppskattar för del har socialistiska ränder.

 113. Vladimir Puttin är en toppen ledare för den fyller som jag skrivit den toppen ledare.

 114. Kinas den största nation i värden Kinas ledare och plenum det är att uppskatta pga. deras krav av respekt samt nationalism med diktaturisk eller konsensus är en senarium att det håller med en sådant oerhört centralisering, kopia om vad också gamla Ryssland URSS eller URS. Jag själv uppskattade också Donald Tramp nationella och internationella framgångar. Jag är inte heller främmande till 80 talet socialdemokraterna.

 115. MEN jag då? Mindre eller mer okända ledare som var och är andras konkurrenter högt respekterad och med skräcken utövar gränssättning och mer pga.? På grund av den primitiva instinkten att här har en ledare som överstiger deras ställning! Tyr att det inte så med alla… Diktator ja, jag är en sådant men i den positiva bemärkelse och deras rädslor lurar de i nederlag och i graven. Vara en ledare måste vara beredd att ta emot inte bara stöd och förtroende skall du vara beredd till missuppfattningar, okunskap och ovansjuka som är grund till gruppens konflikter. En stark ledare väljer ut, en ledare är som en ensamvarg, en ledare är unik och åtskiljer från andra lika sinnliga för man är oundvikligt en diktator som i sig är en natur beteende relaterad till överlevnad princip som är en del av natur lag då den starkare överlever och så det måste vara för är den sådant beteende som bringar i grunden lyckas i ledarskap.

 116. Finns bara en hemförelse att göra som gör skillnaden mellan oss och den kända bästa vän, vi är som dem ”hundarna”. 

 117. En fara för alla människor m.m. är vägen som vi är inne idag och det är artificiell intelligens i kombination med globalism. Vetenskap med artificiell intelligens ta från oss den genuina kunskap att vara kreativa människor som är första pelare till en fri intelligens alltså. Inte nog med det, stora massan kommer att sväva mellan elit av egoister och robotik, då när vi har förlorat som sagt kunskap och primitiv beteende, vi kanaliseras som tomater i ett växthus i ett industriell multinational som sagt elit!

 118.  

 119. 3 HOTET

 120. citationer

 121. Ni är omedvetna om vad som är…http://www.vi-pr.com/politidkt_korkort.htm (93)

 122. Sverige var en lösning… men upptäckte att inte var paradiset land… (97)

 123. Ni alla som vet om felaktiga lagar som straffar Svensson (98)

 124. MASSMEDIA som inte rapporterar (99)

 125. …LÖGNERNAS FÄLLA!” (99)

 126. militärer som tvingar till slakten vid oprovocerade krig (102)

 127. VÄRLD –POL som är förkortning av VÄRLDENS POLIS (104)

 128.  

 129.     JAG BEHÖVER INTE CITERA en och andra politiker som ansvariga eller odugliga, för risken är att blir anklagad för hot, ofredande och vad mer är inte lång ifrån… så bl.a. fungera statens förtryck!

 130. De klara sig genom att inte stifta lagar som kan rätta deras fel, eller där dessa lagar var rättfärdiga gjorda förändras eller tas bort som t.ex. tjänstemannaansvar.

 131.  

 132.     Ni är omedvetna om vad är som är, alla ni som gör ett politisk vall och som röstar vad? Se mer på http://www.vi-pr.com/politidkt_korkort.htm

 133. Ni politiker ansvariga jag ser dig som en lilla cyklig som inte vet vad skall ta vägen när det skräms, lilla starkas… ironisk sagt och skriven.

 134.  

 135.     Du då Larsson, Persson, Dingosson, Dionisionsson, Pablosson, Oskarsson, Vikingsson, Perkelesson, Passivsson, du där från Norrland, Svea-land och NER till Skåne osv. ni som är som höns och strider för rang plats. Och värst som jag känner till som är en form av ojämnt kannibalism som  många djur och vi människor kan avgör i konkurrens mening är att i Sverige med facit i hand det är lilla norrbotten som nära resten av Sverige… glöm inte att var tacksam för det och satsa då för att bevara…

 136.  

 137. DU (tuppen politiker eller ej) du som försöker gala högre en annan hör här. NI är alla lika ansvariga för våld som ni och du åstadkommer mot dina åkommor, din släkt, din familj, mot våra medborgare, mot alla människor som korsar landet. ALLA NI som härjar i vår underbart stor och än dels vild samhället, ett samhälle som är bara en liten plätt på gjorden… gör nytta och inte egonyttja- (nytt ord) av din makt!

 138.  

 139.     Tyvärr, jag upptäckte i min goda tro att Sverige var en lösning… men upptäckte att inte var paradiset land skyddat av sina arméer av änglar. Värst av allt upplever att mina barn är sålda till att monsterlikna makthavare.

 140. Ni alla som vet om felaktiga lagar som straffar Svensson med som inte är med att påpeka felaktighet eller inte anstränger sig att komma med alternativet eller lösningar; ni som dömer folk utan bevis, förminska straffet eller tom. fria styckmördare som t.ex. säger ”det är inte jag som gjorde det” men hennes huvud och andra lik delar fanns hos hen med omständighet om bevis av blod spår, DNA och vittne peka på misstänkte! Vem är ni som röva bart med sk. LVU andras barn, placerar dessa i outredda - utredda FRÄMMANDE eller HVB anstalt, traumatiserar och alltså skadar därtill och tom dött… NOTERA att är bevisad att få barn med dessa åtgärder befrias av deras inkubation tid där de är födda, dessa unga varelse som mönstra framtida samhället för de är våra medborgare med alla rättigheter att skyddar sig mot s.k. hemliga utredningar NOTERA IGEN att dessa hemligstämplade är inte enig med folkrättigheter och inte nog med det är ett sätt att tysta vittnesmål som kanske fick inte närvara för si och så, och med det och annat belyser myndigheter felaktiga utredningar! NI gamar som tjäna upp till 22000 kr per dugn. T.ex. där nuligen dog en 5 årig på Humana koncern HBVH NI domarna som är partiska, ni som kan förbjuda vittnesmål och andra bevis med orsak att det skulle ta för långa tider eller som står i lagen anser att inte ger mer till redan färdiga utredningar och att det kan komma att kosta mycket för kärande osv.! BART MED ERAN OBEGRÄNSAT MAKT FÖR LIV OCH DÖD för det är för tok!

 141.  

 142. Vem är ni i MASSMEDIA som inte rapporterar med fritt bild och namn efter att domen har fallit av vilken nationell ursprunget har erövrarna som knarkar ner våra barn, brinner bilar, fastigheter, skog, saker och ting som inte är deras, våldtar och m.m. visa dessa banditer för man bruka säga ”Bättre fria än fälla!” Just det om du tröga makthavare att än har inte fattat läs vidare för jag kan hjälpa dig på traven: för oss hederliga och tvingade skattebetalare just det betyder att ”VI ÄR BÄTTRE FRIA som är rätten att få veta varför och vem har gjort avskyvärda handlingar så också vi kan bedöma de som dömer och de som är dömda så att vi befrias oss från LÖGNERNAS FÄLLA!

 143. NI alla politiker och religiösa lakejer, ni alla myndigheter typer som t.ex. jobbar i skolväsen, byråkrater, ni orkestrera för oss och vara barn och mentalt programmera oss att tro=landet=staten/är vi-själva men det är NI i minoritet som gagna och illvilliga som demoner styr… gör händelserna obegripliga och avgör våra viljor… att medborgare Ni och DU som lever på skattebetalare blod och svett NI staten ger oss helvete! Så säger en rent odlad anarkist! Är anarki=Anarki=ANARKI kos? Nej! Läs anarkisternas ideologer, pedagoger, filosofer, ekonomer och upptäckt att anarki är lika som harmoni och ordning… fria oss från språklig fällan! VAKNA och var med protester, fronten, motstånd, revoltera dig eller kom med revolution anda som kommer att få dig andas!

 144.  

 145. Se vidare

 146. Se vidare vad ni ställer t.ex. paradox när då de stakars militärer som tvingar till slakten vid oprovocerade krig, vi-dem är som köttfärs till salut för egoister och deras galenskap, än vi plågas och hållas oss fångad på falsk trygget, styrda dagis, lag som tvingas till obligatorisk skolundervisning, galna valda s.k. RIKSdagen som definieras (hahaha!) MYNDIGheter! Med eran regeringar, mitt –vår –ditt -stat, landet och länder på gjorden dessa är ofattbara enormt mentalsjukhus… och det ta aldrig slut... Så känns det, NI alla från höger och vänster, VI som förstå eller inte förstå, i passiva tillstånd eller medvetet aktiva, idioter eller galningar bland kaos vill jag råda i kör att skandera den anarkistiska motto “Bart med staten!”

 147. Tro man på en stat eller vad, då efter senaste uppblåsta framgångar mot international organiserade brottslighet, notera, att det bara sker i en del länder med undantag t.ex. som Kina, Indien osv.

 148. TYCKER JAG ATT (globaliserings lösning i fråga) det skulle finnas en VÄRLD –POL som är förkortning av VÄRLDENS POLIS som inte bara jagar utåtriktad brottsligheter men också skulle dessa ha befogenhet till att ingripa mot politiker, ledare, domarna, socialsekreterare, ekonomiska representanter OCH ALLA samhällets facettering mot dessa outvecklade giriga monster och onda människor som kallas myndigHETER! Dessa skulle vara som en tryck att hålla kriminalitet i schack och stoppa nationer som USA som spelar världs polis och alla andra imperialister som motiverar för profit t.ex. om naturresurser och maktbehov med deras invasions beteende.

 149.  

 150. Man brukar höra…

 151. Citationer

 152. 1.      Emigrerad och immigrerat precis som de gjorde dina förfäder

 153. 2.     till dess att jag lever och efter döden du är mindre svensk än jag

 154. 3.     Vi ta i detalj t.ex. idrott fanatiker… … acceptera sanning att t.ex. är man för en global politik… är att sätta stop på människor förökning!

 155. 4.     låt en fåmanna eliten styra over oss 7 miljarder medmänniskor… för ett liv mot undergång!

 156.  

 157. Man bruka säga att “man blir aldrig känd eller kändis i sitt land” Emigrera är fråga VARFÖR? Jag kommer inte att emigrera för jag vill stanna i det landet som jag som vuxen med min fri vilja har valt att bor, heter som jag vill heta, älska Sverige för här har jag frivillig migrerat... JAG VALDE Sverige och sitt folk, gamla tradition, klimat och framtid. Emigrerad och immigrerat precis som de gjorde dina förfäder före mig! Vi som har velat och ärligt ha tjänat det vi är alla bröder och syskon. Samma identitet enar oss! Till dig som är född efter tid av min ankomst 1980 till dess att jag lever och efter döden du är mindre svensk än jag för faktum är att jag har lev här i Sverige före dig än du… ha det klart för dig! Jag heter SVÄRD (för jag undervisar i självförsvarssyftet bl.a. svärd –TORP pga. jag håller med bönder med tanke av tidigare generation dra och slit och aldrig blir mätt samt ägde jag en bondgård typ torp ”SVÄRDTORP” och med det efternamn med allt stolthet känner mig hem!  Ja är aktiv, positiv, kärleksfull, rättvist och säger hur det är… ”att du Svennen, Svensson, svenskar som väljer lux, ignorans, ovansjuka och girighet, du som inte är enad och patriot gör mig att skämmas…!”  Ta därför en steg framme i ditt förstånd och lär dig av mitt livs erfarenhet, var patriot som betyder enighet med gruppen, grupper, lokal befolkning, regional eller nationell, geopolitiskt eller kontinental. Vi kommer aldrig att vara lika vara sig etnisk eller genetisk så kan du var humanist för du förstår den fria nödvändighet om solidaritet och då delvis i olika sammanhang kan vi vara multikulturell och se global för livet MEN, vi kommer aldrig att vara lika. Så, att vara patriot är att står för dem som tänker lika och enat kulturellt!  

 158. OBS! Som du vet i naturens mening att det inte finns länder med olika namn. Så om vi ser med andra del av medaljong att ”Ett land är än lögn!” Här menar jag att om det skall finnas länder skall dessa ha skötts med mänskliga lagar, mod, enighet och klarsynt med hårdhand, stark kultur rötter och identitet! En tanke att se… som alternativ http://www.vi-pr.com/demokrati_diktatur_vom_losning.htm Har klart för dig att motsättningar av andra intressenter som vill styra, invadera, angripa osv. oss, skall slåss ut helt, annars kommer vi att blir offer för intressen av ojämlikhet och sanninge DU LEVER DET IDAG, VI LEVER DET I SVERIGE vi är styrda av våra korrupta minoriteter av makthavare, vi är besiktad av falska profeter, dessa är rotad i våra regeringar, människor som är drogad av politiska eller religiösa yrke, människor lever med idrott fanatism, politisk extremism, media idol program och vansinnig reklam, skräpp på nätet som bombarderar vårt gärna, makten intresse! Vi ta i detalj t.ex. idrott fanatiker, vad handlar det om i osynligt djupet? Idioterna går in i trans och gestalta sig med pansar för att fly deras RÄDSLOR! Idrotten skulle istället grundas och beundras för personlig förbättring, egen och andra godkännande av ledarskap. Idrotten går fel när används för att flyr… från konfrontation och realitet! Gör inte stora saker av andras ansträngningar, ta inte ifrån andra DERAS ERA, går med uppskattning i samband med lugn och ödmjukhet. Gör inte idrotten som är idag en ny religion eller politik. Så gäller för andra ovannämnda beteende fenomenen. Njut men lev

 159. Om det inte förändras, om DU inte är med spelet och på rätta sätt, vi medborgare och folket, vi människor är förlorade!

 160. Se närmare den andra del av din hudfärg och ansiktet  och acceptera sanning att t.ex. är man för en global politik och för en enda mänsklighet jämlika skall då läggas ner alla nationella gränser, låta en fåmanna eliten styra over oss 7 miljarder medmänniskor… för ett liv mot undergång! Är du förvånad eller är du med som kan bevittna att det finns få människor som kan fly egen förtyck av maktsjuksyndrom? http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm Se också följande http://www.vi-pr.com/varlds_undergang.htm

 161. En global lösning? Multikultur och mångfall?

 162. Jag tro och tillsammans vi lever vad jag ser och upplever att tills fattigdom härjar, till nationer existerar med politisk aggression och konkurrens, till framtid med kvantfysik, Internet, robotik osv. som implicerar upptäck och förändring i människor beteende djup i gener så att makt i den primitiva formen inte är förintad och ger upphov till utopi, tills att människor tro själv vara Gud… glöm lösning och räddning det i de närmast generation… LÖSNING som första prioritering och den närmaste är att sätta stop på människor förökning!

 163.  

 164.  

 165. När det handlar om Sverige

 166. citationer 116,117,118,119

 167. Revolution är nödvändig! Fråga är ”vilken revolution?”

 168. långsamma procedurer skapar FÄLLOR…

 169. LÖSNING… … via kloka medborgarkunskaper propositioner för     förändringar..

 170. Kallelse till möte och andra åtgärder som medborgare får…

 171.  

 172. När det handlar om Sverige jag går inte med mer tro att vårt land är som en dygd, för, sanning är det som jag lever; förtyck som gör mig fri människan att underkastas till vanmakt, att mina barn och vårt folk gentemot oreglerad demografisk explosion från utbölingar från andra plats i världen ösa inom vårt heliga kristen eller fördomsfri land är problemet!

 173. VI lever i en tid som minskar livet resurser t.ex. vegetation, vatten, mat och framför allt plats på jorden i synnerhet av bruksjord, felaktiga arkitekturiga bosättningar, otillräcklig planering av naturenergi och vår makthavare som inte erkänner att vi lever en självförintelse bana och att om inte drastisk här och nu förändras vår livsstil! Se t.ex. som det skulle vara och dels som det var: gratis vård. Goda pension förutsättningar som gratis allmänna resor. Gratis bostads hyror för pensionärer och studenter. Utökad eller hell hemundervisning. För att få socialbidrag eller medborgarlön pliktas behövande med dels daltande vid allmänna tjänster som t.ex. ”Håll Sverige rent!” nattvandringar, kommun lokal natur skötelse osv.  Med mera så klart…

 174. alternativ http://www.vi-pr.com/helhet.htm på utdrag Byggnadsstommen och funktionalism… 2. Varje föd barn skall ha som mänsklig rättighet möjlighet till mat, kläder och även nu tak över huvudet. … I detta nya koncept… förvandlas ett rum på t.ex. 4 kvadrat m gånger till en bostad. Vid arkitekt koncept är grunden vertikalt istället en horisontal osv.

 175.  

 176. Revolution är nödvändig! Fråga är ”vilken revolution?” Finns bara två hopp i tiden dvs. revolution som knyts till principen och gör sig motpol till reformism som betyder långsamt förändring: den beväpnad och den kulturella revolutionen. Jag har strävat till beväpnad revolution i alla första början när jag blev anarkist, i praktiken fanns vapen arsenal och vilja, det kräver högt mod och risk och ger snabbt politik förändring om inte du själv förlorar livet och inte sedan uppleva mål! Tiden och kunskap gjorde att spontanism gick över till den kulturella revolution som innebär spridning av revolutionär kultur och ”fredlig” komma med stor massförändring till mål. IDAG EFTER ETT LIV SER JAG ATT DEN FÖRSTA VAR DEN RÄTTA! Med den politiska världen över hela världen nationer och kontinenter finns sjuka och icke kompetenta människor som med hjälp av reformism, långsamma procedurer skapar FÄLLOR och som jag beskriver förvandlar människor till att vara bödel tom mot egna! Därför skanderar jag idag ”TILL BARRIKADERNA med eller utan våra beväpnade nationella styrkor som polisen, militärer, jägare och alla legala och illegala som vill upprätta heder, respekt, renodlad demokrati utan maktpolitik!      

 177. DÄRFÖR VI MÅSTE HA LEDARE på lokal nivå, kommuner, regioner, riksdagen och i regering som snabbt besluta och vättiga beslut som bestämmer från kunskap och vetenskap, arkaisk erfarenhet och logiken =sanning i vår realtid med vishet för framtid och alltså hur problem skall lösas med lösningar i hand!

 178. Börjar att förändrar grunder som håller oss kedjade och som plåga oss! LÖSNING t.ex. som ovan menad via kloka medborgarkunskaper propositioner för förändringar... kommittéer (medborgare) som beslutar och dvs. låt reformism (långsamma) vila och ta revolutionära (snabba) väg för att ger livet till önskan med bevisning och beslut som RÄDDA LIVET!

 179. Kallelse till möte och andra åtgärder som medborgare får är en balanserad information som skapar medvetenhet, förståelse och medverka och det genom att lämnas en resumé via t.ex. röstsedel, Internet osv. om vad det gäller. Resumé är mening att det visa garanti att medborgare bedömningar inte styrs av en röst!

 180. Välj ledare med revolutionär inställning och förespråkare AKTIVISM! Välj aktivister oavsett ålder och för de unga aktivister eller ledare yngre än 25 år stöds av garanterade mogna (vuxna) rådgivare!

 181.  

 182.  

 183. 4 ISRAEL

 184. citationer

 185. Har ni provad att vara israeliskt?

 186. Vidare skribent säger till mig att "Sveriges regering talar med kluven tunga…

 187. …hur man kan talar med islamister som bara vill enlig koran slakta alla otrogna? Du Svenssson är en av de som skall slaktas, brännas, kastas ut från ovan, pålas eller stenas!

 188.  

 189. Nationellt är det inte mitt och vårt problem, men på den mänskliga fronten där etniska resningar kan uppstår, MÅSTE vi vara på vakt och agera för att undvika att det skall sker.

 190.  

 191. En känslomässig fråga: har NI-DU aldrig känd en kall eller varmt skjutvapen pipa i munnen? Eller en kniv kring halsen? Aldrig bliven utstöt? Mobbat? Misshandlad? Våldtagen? Tvingad? Förnedrad? Blivit sjuk pga. Vanmakt osv.? HUR DET KÄNNS och hur skulle det känna?

 192. Du som inte har upplevt det du lever i kunskap bubbla eller puppa och dvs. kunskap utan upplevelse är intelligens inte fullbordat!

 193.  

 194. TÄNK DIG att det finns medborgare utan livserfarenhet och okunskap som ministerposter eller i olika ansvar nivåer, de spelar politik som innebär bestämma på andras inte minst för egen för liv eller död! Vad har tagit vägen tjänstemanna ansvar då alla dessa skulle hamna i skampåle om de efter bevis fällas för deras felaktighet orsakade av okunskap eller illvillighet?

 195. Har ni provad att vara israeliskt? Det är aktuell nu bland alla lögner, manipulerad kunskap och sanning NU 2021-05-16 oavbryten muslim övergrepp över folket ISRAEL... se följande bland annat som själv kan undersöka på fria nätet om sanning mot värds media lögner och okunskap om... ”Namnet Palestina kommer från den romerske kejsaren Hadrianus, som var regent under det judiska upproret mot romarna 132–135 e Kr. Som straff för upproret beslöt han döpa om Judéen till ”Palestina” för att förödmjuka judarna, eftersom namnet anspelade på judarnas ärkefiende filistéerna.

 196. Palestina, alltså före detta Judéen m.m. området, kom aldrig att bli ett självständigt land utan fick nöja sig med att vara en region i ett imperium. I tur och ordning var det en region i romarriket, i det bysantinska riket, i korsfararkungadömet, i mamluckernas rike, samt i det osmanska riket. Mellan 1920 och 1948 var det sedan ett brittiskt mandat (ett av 22 mandat efter första världskriget).

 197. 1948 utropades självständighet och landet fick namnet Israel – inte Palestina.” Källa Svenska Israeliska Vänner.

 198. Vidare skribent säger till mig att "Sveriges regering talar med kluven tunga… varför, undrar du? Att man vill bygga ett monument i Stockholm över förintelsens offer är inget annat än ett spel för gallerierna. Man hör inte ett ord från dem när Israel bombas med tusentals missiler och redan tidigare sände Hamas in drönare som hade explosiva laddningar som detonerade i odlade områden och brände ner allt. Media går i ledband och tiger stilla om verkligheten, men framställer motsatsen att Israel är den stora förbrytaren. Under 80-talet när Libanon sände in missiler mot norra Israel i ett halvår var det tyst. När Lars Adaktusson åkte ner för att för SVT göra ett reportage om rådande förhållanden, och undersökte och bildade sig en uppfattning så blev svaret från SVT att Israel skulle framställas som ansvariga för motangreppet. Ja vad kommer sådant ifrån? Jo ett hat mot judar som har sina rötter i århundraden i Sverige!

 199.  

 200. Lösning eller alternativ. Det som Israel regering med stöd av historia som bevisar rätt till deras rötter efter förföljelse har rätt till plats Israel utan andras inblandning. Känd är att israeliter ger till andra folk med goda premisser lösning till samlevnadsproblem. Men hur man kan talar med islamister som bara vill enlig koran slakta alla otrogna? Du Svenssson är en av de som skall slaktas, brännas, kastas ut från ovan, pålas eller stenas! Mer på medier och http://www.vi-pr.com/internationell.htm

 201. Problematik som gäller just nu med fakta 15 maj 2021 är att få vi läsa hemförelse tankeställare från EXTRA Israelnytt "Vi använder missilförsvar för att skydda våra civila och de använder civila för att skydda sina missiler".

 202. Palestinier och muslimer nonchalerar israeliska åratal ständiga sök om fred! Israelerna låter ändå sina kusiner men fientliga folk behålla boplats. Jag anser att restriktioner är nödvändiga angående palestinier som t.ex. med hänsyn att demografi skall avstår i den rimlig nivå så att dessa kan överleva med deras politisk ekonomiska vall som t.ex. jag föreslår och skrev för att skapa fred i detta och andra sammanhang med tanke av möjligt vidare fredlig utvecklig applicera beslutet http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm Israelers tålamod är stort av att tåla ständig aggression från Palestinas oansvariga och giriga ledare och alla andra mes damma giriga intressen som stödjer extremister och terrorister skall ställas för konsekvenser som en lokal krig, inbördeskrig eller världskrig förmoda!

 203.  

 204. 5 DE GRYMMA

 205. citationer

 206. Aktie

 207. Film

 208. MÄNNISKOR ODJUR… Girigheter kommer att straffar er… och tyvärr oss offer och kämpe

 209. Se vidare våld i världen som du stödjer med dina medvetna eller omedvetna intressen… de grymma!

 210. Aktier, fonder, konton på banker och investeringar i huvudtaget osv. ägodelar, arv, konkurrens det är en fångenskap av globalperspektivet!

 211.  https://www.youtube.com/watch?v=1Fcsl57QoW4 (film på franska då en asiatisk flicka upptäcker… de grymma). Droger och organ handel. Du ser filmen i ditt språk om du undersöker via media.

 212. Tänk vidare på barn fattiga som söker mat på Europas skräp som exporteras utanför vår kontinent och gör soptippar, farliga soptippar, extra farliga soptippar och du är direktansvarig för deras lidande och död! Lika är barn och kvinnor, män och djur som under slav förhållandes utnyttjas i tredjevärlden!

 213. Kampen för mat, vatten och demografi… konsekvenserna av ER eller DIG, NI PASSIVA OCH GIRIGA!

 214.  

 215. MÄNNISKOR ODJUR! Ni monster och kannibaler av värsta sort ni med er feghet är delaktiga… ni är bödeln, terrorister och mördare! Ja, ni gör nytta ja… när ni bromsar demografi eller… fortsätter ni att ger med vänster hand och ta med höger, ni blundar och ni tro att ni slipper pest av dåligt samvete? Sanningen bakom er passivitet är att ni självmordsbenägna… Girigheter kommer att straffar er… och tyvärr oss offer och kämpe!

 216.  

 217. 6 LEDA och MEDIA

 218. EN ANSVARIG LEDARE skall vara

 219.  

 220. citationer 162,163,164,165

 221. Ulf Kristersson (han berättar inte om det!)… Vem mer ljuger? Struntar eller fattar sent? Justitieminister för stunden Morgan Johansson…  Lena Hallengrn (socialminister för stunden) mf.

 222. Vapen I av II. nr 181

 223. Viktigt att få barn uppleva och djup förstår hur allvarligt är våldet nr 187

 224. Myndigheter

 225. Lösningar dvs. att 1 ”JAG FÖRESLÅR MILITÄR MAKT

 226.  

 227. Ledare

 228. En som jag (se också ovan nr 1) och andra lika är vi som skall LEDA och inte s.k. politiker som inte visat vara kapabelt till ansvar. Historia vittnar av ledare okunnighet och galenskap. Därför en ledare skall vara frisk en erfaren medborgare.

 229.  

 230. EN ANSVARIG LEDARE skall vara frisk i gärna som är placerade i en tränade kroppen! Skall vara stabil och självsäkert. Skall se att demokratiska förutsättningar till grundlag skall respekteras, anpassas och beslutas samt respekteras.

 231.  

 232. Här följer ett aktuellt exempel 2020-21. Vi ta t.ex. en socialproblematik då en liten flicka som var omhändertagen och placerad hos ett par, andra medborgare. Sedan beslöts att flickan skulle tillbaka till biologiska missbrukarföräldrar och där avled hon. Fallet stämplades som ”Lilla hjärta”. Dagens oppositions politiker Ulf Kristersson varmt i upprepade sammanhang ta upp fallet och media följde med och propagerar, vad betyder det? Parti ledare är själv har adopterad två barn och har inga egna biologiska barn.

 233. Hans taktisk tar upp en dramatisk social händelse för att köpa in sig hos väljare (han berättar inte om det!)

 234. Den mentala strategi som är att han stärker sin position som adoptiv medborgare och stärker andras medborgare som ha samma eller likna position (han berättar inte om det!) Inte nog med det, är att han och de människor som följer nyheter eller händelse VET vi att en omhändertagit barn upplever ett trauma vid omhändertagande! Det upplever barnet pga. han omognad om vad som är en hälsosam uppfostran. Vidare hans realitet som bryts söder när barnen fysisk tas bart från hans trygghet som är positionerad hos sina föräldrar och omgivning! Alltså, trauma vid en lång placering är statistik beprövad att få av dessa barn klarar skapligt sin uppväxt medan de flesta möter en mörka framtid av kriminalitet. Inte heller framkommer att barnen som är LVU omhändertagna kosta multum för skattebetalare och att felaktighet vid placering där folk inte är godkända är ett faktum som socialmyndigheter ansvariga som mörkar det genom användning av sekretess m.m. (han berättar inte heller om det!) 

 235.  

 236. Indirekt kritik mot socialförvaltning att det var ett dåligt beslut att barn skulle tillbaka till missbrukarbiologiska föräldrar innehåll fyra kontext som är viktig att belysa för läsare och lyssnare: den första är att socialsekreterare medvetet eller omedvetet respekterade barnens och mänskliga rättigheter (U.F. han berättar inte om det!) Den andra är politisk okunskap i fråga när det handlar om LVU (lag för unga) att idag är vår lag avslappnad då inget tvångs till rehabilitering eller samarbete finns för missbrukare eller i familjer där relationsproblem är orsak till samhällets drastiska åtgärder (han berättar inte om det!) Den tredje är när hans uttalande skapar obefogade konflikter och frustrationer hos ”oss” och det bevisar att politiken syssla med att skapa våld! En dålig ledare använder sig av en sådant smutsig mekanisk för att gagna sin position som adoptiv förälder och politiker (han berättar inte om det!) För den fjärde är att kritiken prickar andras ansvariga ministrar som han har ingenting att göra med pga. är inte han domän (han berättar inte om det!)

 237.  

 238. Dolda men omedelbara konsekvenserna är att oppositionspolitiker eller i regeringsställning som har en sådan makt att påverkar är ansvariga för en våldsam politik som inte tillhör mental stabila människor.

 239.  

 240. Han inte våga säga att det är Liberalerna http://www.vi-pr.com/brev_liberalerna_2019.htm som är de äkta höger politisk parti se mer på http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm

 241.  

 242. Vem mer ljuger? Struntar eller fattar sent? Justitieminister för stunden Morgan Johansson som inte kan sätta munkavel till försvarsminister, media och andra fler som är på brant och stup kanten till att lägga oss alla i fara om krig genom att raderar vår grund lagen om neutralitet fortsätter fritt att provocerar våra granna ryssar genom att stödja NATO som spöka med militära övningar under fler masker som kallas si och så istället än visa deras falka ansiktet och åsikter! SÄGER NEJ till provokation som kan orsaka en tredje världskrig, därför… NATO UR SVERIGE!

 243. Morgan Jonhansson och Lena Hallengrn (socialminister för stunden) mf. samt ministrar i dem ställningar i en annan regering… som inte våga står mot våld och inte är för familjen, se mitt lag förslag http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm

 244.  

 245. Dessa förutsättningar klargöra att han och alla andra som följer en våldsam politik är inte att lita på som ledare!

 246. Jag ser mest Gymmi Åkesson som realist och favorit… för stunden fast har visat att deras strategi är korkad se på http://www.vi-pr.com/sverige_demokraterna_tor.htm!

 247.  

 248. Vapen I av II

 249. Vidare se vi vad våra ansvariga politiker som fladdrar vad vinden och flagga pekar och ställer till med en massa inte tänkta förbud hit och dit! Vi tar t.ex. rätt till självförsvar. 

 250. Regerings ansvariga med sina grundpelare rådgivare och motståndare i Riksdagen skyddar sig för egna dumheter och okunskap att inte tillåta vidare ”Tjänstemannansvar” och sedan stödjer förbud att bära vapen och förneka samtidigt till SJÄLVFÖRSVAR RÄTT! Tro dessa korkade järnår som tänker på det viset och fortsätter att inte agerar, fortsätter på gamla spår som tro leder till mindre våld i samhället eller genom en fri vapenhandel som t.ex. USA att en revolution kan sker stöd av personliga små kaliber självförsvar vapen? USA är ett bra exempel om utvecklade ekonomi i kontrast med stor fattigdom och rasism. Inte där för det har hänt en revolution!

 251. Alternativ från min del är att svenska har rätt att bära vapen https://www.youtube.com/watch?v=6Pq--wL9PgA&t=34s  (analys om vad är som är våld kast och skjutning, men krävs rätt att bära vitt vapen) http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm (utdrag av svensk lag men som är ganska lika i hela EU). oavsett kalla (stickvapen, vitt vapen som knivar, svärd, spjut osv.) eller varma vapen (skjutvapen av olika slag osv.) Köra egen stridsvagn eller flyga helikopter om man har råd till det eller kunskaper för att bygga en eller flera med hjälp av konstnärlig inspiration och hantverk kunskap!

 252. Är det inte så att varje dag skadas och dödas i trafiken? Alla motorfordon t.o.m. i form av leksaker är en skott eller ett spjut utan kontroll när haltighet går upp och som du styr oavsett fysiskt eller mentalhälsa… En väldigt, stort, tung och kraftfull vapen under en diskutabel kontroll om din vilja!

 253. Summa summarum vi och våra barn skall tillsammans skapar ny generation med icke våld inritning och därför man börjar med KONFRONTATION som nödvändig nyckel se på http://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm som motverka provokationandra stadium stoppa och minskar våld bland människor. Ett osynligt vapen som nu vi upplever virus COVID-19 nonchaleras och många människor skadas för livet eller dör inte bara pga. okunskap, icke kunnande, idioti, illvillighet och vad mer, men också först och främst för detta VAPEN ÄR OSYNLIGT! Viruset, bakteriella problematik är än idag vare sig ljud hörda eller synbara!

 254. En lösning kan det vara att inrätta en allmän skolkunskap med syfte att är sig i tidigt stadium, bekantar sig, leka med, äga vapen av olika typ med kunskap att våld kan sker med ett ord, en finger en sticka en arbetsredskap, leksaker osv.! Det gäller då att LÄR SIG ATT HANTERA OCH STYRA BETEENDE oavsett den genetiska problematiken. Viktigt att få barn uppleva och djup förstår hur allvarligt är våldet och motarbeta dessa olika former av förtyck som mobbing och i vuxen ålder hantera vapen för att trygga sin familj och sig själv när fysiska krafter sviker eller handikapp förekommer! https://www.youtube.com/watch?v=6Pq--wL9PgA och http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm

 255. Därför vi måste säga NEJ till ständig reformism som låser sig i förlorad oändligt tid med rekomandationer och utredningar… Bart med det och istället heja revolution som är en samling av personliga och grupp revolter!  

 256.  

 257. HAR DU TÄNKT EN SAK?

 258. Citationer 189,190,191,

 259. VÅRA RÄTTIGHETER OM FRIHET OCH RÄTTVISA

 260. Andra aspekt är faktum att vi betalar skatt och löner till dessa myndigheter, politiker eller representanter grundas på vår svett och blod!

 261. AUKTORITET DU SKALL GÖR SOM VI SÄGER…

 262.  

 263. Vad? Att igen (?) har förklarat till dig medaljong baksida om MYNDIGHETER? Jag gör det nu för du måste veta för att förstår och blir motiverad och jag gör så som än sann ledare skall göra för sina följare då tillsammans vill samma sak… Inga hemligheter alltså, för det som inte vi få veta kan vara lögner, omständigheter eller mål som motarbetar VÅRA RÄTTIGHETER OM FRIHET OCH RÄTTVISA men gagna intressen av utsatta till posten som t.ex. myndigheter, politiker och andra som representerar oss som via med vår vall eller andra instanser menar att dessa kan människor MÅSTE ta hand om oss!

 264. Första aspekt är att folk som är betalda för en tjänst t.ex. socialmyndigheter, domstolar, polis, militärer, sjukvård, räddningstjänst osv. är inte mer myndiga än vi, i den mening att de har ansvar efter deras utbildning eller livserfarenhet, vilken jag repeterar en gång till, att det skulle kräva från oss rätt till rättslig straff åtgärder om bevisat fel har begått… sk. tjänsteman ansvar!

 265. Andra aspekt är faktum att vi betalar skatt och löner till dessa myndigheter, politiker eller representanter grundas på vår svett och blod! Om vi inte betalar skatt förändras samhället då staten rasa ner, deras regeringar det samma, mott eller för som t.ex. politiska parti, kyrkor intresse föreningar; samhällets skift har ingen mening och kan vara aktuell en samhället omorganisering dvs. grupp för eller mott grupp med överlevnadsbehov som kan vara typ arbetsfederationer, fria kommunländer eller region så att en harmonisk anarkist samhället blommar upp eller och igen Sverige uppstå om alla dessa grupper enas för det.

 266. Alltså, om vi inte betalar skatt alla dessa blir arbetslösa. Jag menar att alla dessa AUKTORITET som läser här, skall förstår att de får lyssna, diskuterar och ta emot information från medborgare skattebetalare och gör råd verklig om det visar sig kan vara utvecklande… Då DU bör förstår att vara myndighet du tillhör tjänstefolk och inte förvandlar dig till en brutal okunnig idiot, kriminell eller galet diktator! DU SKALL GÖR SOM VI SÄGER och på samma villkor kognitiv utvecklas… för livets som måste bevars och framtiden…

 267.  

 268.  

 269. Media

 270. Citationer 197,198,199,200

 271. Ni fly, ni nonchalerar, ni väljer och sväljer, ni höjer till sjuorna de lika nollor och gör hjältar de som passa för er... som gagna egen makt!

 272. Idag 2021 Ja känner skam att vara svensk

 273. …tydlig svar. Precis nu vad händer i Europa med illegala… fängelserna är fullpackade av invandrare!

 274. 1 ”JAG FÖRESLÅR MILITÄR MAKT ÖVER DEN CIVILBEFOLKNING MED MAKTHAVARE ELLER LEDARE SOM DUGER!

 275.  

 276. Se vidare som riksmedia utan kunskap eller illvillig förvrider och inte avslöja sanning om saker och ting genom t.ex. att inte våga vara positiv genom en konstruktiv kritik.  Med det, media ansvariga underkastar sig till andras makter och bryter mot medborgare retigheter som är att blir belyst och rättvist behandlad.

 277. Media ja… http://www.vi-pr.com/brevtill_tv1_tv4.htm

 278. TV reporter media ansvariga.

 279. Ni fly, ni nonchalerar, ni väljer och sväljer, ni höjer till sjuorna de lika nollor och gör hjältar de som passa för er... som gagna egen makt!

 280. Yttrandefrihet ja, jag är inte redd för att säga hur det ÄR idag i Sverige och över hela världen och idag är vi många som finns höjer röster och gör saken MEN politiskt förtryck fortsätter och ni är med! Det händer i alla stater i hela världen som NI deltar i!

 281.  

 282. Om man vill all framgång för rättvisans mening… behövas radikala förändringar som hände då under Ådalen http://www.adalen1931.se/main2.html och inte när de modiga och oskyldiga dog men effekter därpå som förändrade samhällets politik och som gav en steg som närmade sig till folket social rättvisan!

 283. I Europa på andra stället som t.ex. i Italien https://www.youtube.com/watch?v=ar_wqeNvDDE tog folkets och anarkisterna vapen i handen. I Frankrike  https://sv.wikipedia.org/wiki/Pariskommunen osv...

 284. Idag 2021

 285. Ja känner skam att vara svensk, för du svensk som importerar okända och illegala i mängde av dessa dessutom genom deras illegalitet och krav har med det visat ha ett kriminell beteende. Sådana i så fall, vill man hjälpa till, kan dessa okända, illegala, traumatiserade, sårade eller tokiga, bedragare, luxsökare, våltäktsmänniskor, mördare, sjuka eller trasiga, trötta, pigga eller toppen de är och kommer att vara grundlig genetisk olika än vi svenska och européer, dessa bär deras identitet som är del av omedelbara sociala och ekonomisk belastning som leder i stor skala till parasitisk och förbrytning i krocken med den okända och annorlunda! Anpassningsförmåga, acceptans och förändringar med är från båda sidor är inte kompatibel pga. förstora ”skillnader”… tiden räcker inte till för att forma stabilitet bland dessa olika kulturer då ena skall assimilera den andra för det nya blodet med ny beteende Se vi t.ex. de svarta slaverna i USA. Än idag se klart skillnader med en man svart beteende och en vitt. Den svarta är livligare medan den vita är lugnare. Här är inte mening att framföra en stor vetenskaplig uppsats men så är det om man räknar MAJORITET i en MASSA. EN generaliserad beteende är tydlig svar. Precis nu vad händer i Europa med illegala… kriminalitet är i höjd och fängelserna är fullpackade av invandrare! Det går inte att mörka det!

 286. Lösningar

 287. dvs. att

 288. 1 ”JAG FÖRESLÅR MILITÄR MAKT ÖVER DEN CIVILBEFOLKNING MED MAKTHAVARE ELLER LEDARE SOM DUGER! DÅ, lovar jag att disciplin, respekt och trygghet för vårt folk framtid är garanterad!

 289. 2 Folkomröstning skulle gälla lokalt, regional och nationell för att motstår svenska makthavarna och EU fasoner till ett sådant diktaturiskt tvång! Alternativt är att ta emot dessa okända och behandlar dessa så mänskligt på det nivå som vår nationalekonomi tillåter. Borgar med att ger till dessa okända och annorlunda olika självständiga isolerade plats att bosätta sig som utsedda för deras ursprungliga behov och skiljer dessa efter nationalitet och tro för deras och vår säkerhet. Skildring är utsatt för att driva bart konflikter av makt intressen. Då, kan man börja med eventuell integrations planer eller annat som folk vill via rätt media information och direkt demokrati av folk omröstning osv. för med det slipper vi rappakalja som känner vi idag med grupp konflikter med dödlig våld där många oskyldiga är drabbade och få fega inkompetenta politiker vika för kriminalitet och våld som skakar landet paradiset Sverige!

 290.  

 291. …gaphalsar… nollor och vad mer tänk och säg det på din dialet eller språk!

 292. Citationer

 293. 1.       Du och Dem alla ha ett skelett i garderob

 294. 2.     GLOBALISERING? Så gör dig hörd att lägga ned svenska gränser eller packa upp och försvinn!

 295. 3.     Här ni få en tankeställare… motverka… våldsamma sammandrabbningar…

 296. 4.     Första steg… Andra steg…

 297. 5.     Tredje steg… äkta ideologier socialister, kommunister, anarkister, kapitalister och alltså liberaler MÅSTE dessa enas i en enda koalition…

 298.  

 299. NI gaphalsar från kyrka, vänster, gröna, center, moderaterna och vad mer sk. svenska  NI som önska vara en hjälp hand då visa och var första i kö för att ta emot med allt ansvar som man skall DESSA HEN via t. ex. ADOPTIONER eller bara GÄSTA DOM HOS ER… utan tjafs om si och så!  Du och Dem alla ha ett skelett i garderob

 300. Notera följande beteende mönster som exkluderas från de få dugliga, är i stor skala rena importerade våldmaskiner!

 301. Attribut som knyts till kultur, politik och religion är käpp i hjulen för skillnad som sociologisk, psykologisk med person omöjligt grundlig förändring; integrering, anpassning m.m. omedelbart OMÖJLIGT -(tänk att du själv är en av de och hamnad i det okända… hur kan du anse vara en av dem?)

 302. För att hålla Sverige homogen, enig och stark, ha en framtid och bevara identitet krävs mod och erkänna att man är lika i grund som alla andra som är född på samma plats eller lever i ett land med decennier eller hundra åriga traditioner.

 303. Vill du leva i ett multikulturellt samhälle med alla kända konflikter som innebär stödjer du då världssamfund FN och & Company. GLOBALISERING? Så gör dig hörd att lägga ned svenska gränser eller packa upp och försvinn!

 304. Man bruka säga, och det är sanningen för jag själv är bevis som Européer,  att när man blir gamla hamnar vi i en nyföd barndom då menar jag att hjärna splittras och t.ex. se saker en del tydliga, en del tror vi att det försvinner från den primära medvetet eller på annat sätt, vi skall dessutom som ett barn lär oss nya rön och ett bevis för mig som bruka man säga att barnsdomspråk kommer vi ihåg och kan talar om gentemot andra assimilerade. På traajadesiska t.ex. följande mening ”ja, ja jag förstår” är på på italienska ”si, si certo che capisco” men på min födelseort är det ”He he, kä me kapehe töt…”

 305. Här ni få en tankeställare gällande politik som motverka radikala och ibland kan det vara våldsamma sammandrabbningar som bara skapar hot, hat, hämnd och vidare virvel av våld.

 306. DET ÄR POLITISK VAL! Ja, idag genom valet är majoritet som ta över makten. Principen av min proposition, snilleblixt eller djup tänkt eller vad…? Är att varje slut period av t.ex. 4-5 år av politisk makt är nästa politiska parti eller rörelse som ta över de nya 4-5 år av rikspolitisk makt! Alltså, i tur och ordning ALLA politiska ideologier som grund skiljer från varandra ta över beslutfattade ställning.  

 307. MEN, vad händer då och vad menas om IDEOLOGIER då inte jag här inte nämner partiet?

 308. Första steg är mening att avvärja konkurrens bland olika fraktioner, partier som grundar sig på samma ideologi, annars ett sådant projekt kan utkastas pga. t.ex. alla vill vara först i kö och inte väntar 20-30 år före att själva bestämma ett social och ekonomisk riktning som de tänker sig vara bäst för!

 309. Andra steg då är att se närmare vad är fundament av Stats och icke stats politik. För att förkorta sammanhang och för att vara tydlig se vi följande länk http://www.vi-pr.com/akta_fyra_politiska_ideologier.htm  http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm här du väjer olika upplysande läsningar  http://www.vi-pr.com/ideologier_medvetande.htm och mer på http://www.vi-pr.com/

 310. Tredje steg är att alla politiska partier eller rörelse som deklarerat att de är sodan som de äkta ideologier socialister, kommunister, anarkister, kapitalister och alltså liberaler, dessa MÅSTE enas i en enda koalition, och det få dem göra på egna villkor! 4x4=16 år om man ha otur att varar den sista i skara.

 311. Vad tycker du? Vill du vara med icke våld politik?  Du måste först vinna din okunskap i fråga…

 312.  

 313.  

 314.  

 315. 7 VÅLD MOT KVINNOR och vidare LEDA

 316. citationer

 317. 1.       Jämlikhet

 318. 2.     Myndigheter är ansvariga för konflikter som inte får lösas!

 319. 3.     KRAV och RÄTT till beväpning

 320. 4.     VÅLD BEGÅS AV STATEN

 321. 5.     KOMPLEMENT LÖSNING… besök av lokala t.ex. kvarter kommittéer

 322. 6.     TVÅNG till personlig och gemensam bearbetning före eller under s.k. betänketid  och efter skilsmässa…

 323. 7.     föräldrar äger sina barn till 25 års…

 324. 8.     LÖSNING är mitt lag förslag om automatisk gemensamma vårdnad för barn…

 325. 9.     Vapen II av II

 326. 10.  TIPS! Bra att veta… ” JAG ÄR BEVÄPNAD!...

 327. 11.    Vad vill våra politiska makthavare? AVVÄPNA FOLKET - VAPEN GÖR RÄTTVISA! – RÄTTVISAN SOM GRUNDAS PÅ BEVISNINGAR…

 328.  

 329.  

 330. 12.  Våld mot kvinnor, våra äldre, våld mot barn och män!

 331.  

 332. Jämlikhet

 333. Jämlikhet då minskar våld? Hannarna i djurliv är färgarna i stor sätt, större och stärkare än hona. I människor är kvinna som glänser i stor sätt, för att attrahera den andra kön mannen. Historisk som vi vet på det sätt som vi fick veta är mannen som har ansvar för att skydda familj inklusive fru och barn i första hand och släkten i andra hand, kompisar blir de tredje och bekanta de fjärde sen angående uppfostrad och egna uppfattningar gallra man bland äldre, barn, unga, lika sinnliga vuxna, de handikappade elle sjuka. Det också mannen som i tusental år som var den valde krigare och död för det. Historian bevittna att har funnits också enstaka kvinnor som var duktig krigare. AMASONERNA ja. Idag finn sk. skvadroner och regemente av kvinnor i olika förbandet.

 334. Allt är som Darwins princip eller spel då den starkare överlever… en selektiv samlevnad.

 335.  

 336. Våld av män mot kvinnor är ofta fysiskt och män som ta till våldet går i egen fälla!

 337. Våld mot barn och våra äldre är ofta både fysisk och psykisk. Våld mot män är ofta psykisk avgjort av kvinnor.

 338. Idag lagen skyddar ingen, bara straffar och oftare än män som faller för kvinnas lögner eller evidens bevisad!

 339. Fråga är inte tydlig men siffrorna av kvinnor som faller offer för våldsmän och brister med livet talar sitt t.ex. att maskulin kön är än en genetisk primitiv krigare. Män är de som bär frö till livet när sexuell akten sker men det är inte krav för ägande! Män våld mott kvinnor är också en fråga om fortplantning som i grunden är undermedvetet (inte medvetet) konkurrens mellan män. Andra orsaker är lagar som vi människor har hittat på men som har ingenting med natur beteende att göta som t.ex. skilsmässor och vårdnad om barn. Allvarliga tragedier sker pga. ojämlikhet i fråga. Det är en politisk, justitiemord och STATEN kan inte fly från ANSVAR för min sanning som delas av många de som har upplevt kvinnornas eller mödrarnas kidnappning av gemensamma barn! Man äger inte sina barn i den meningen att en av föräldrar ha barnet och inte den andra. Vi kan säga att barn äger sina föräldrar till hen i stor sätt klara sig… samtidigt är min syn och föreslår att blir lag föräldrar äger sina barn till 25 års mognad för det är då vetenskapligt bevisad att barnen har sin identitet mogna som kvinna eller man och då kan de bestämma tom. Som igen en av mina lag förslag att då i den ålder barn som blivit vuxen kan staten fråga om hen vill vara medborgare i den länden är född!” Här är också fråga om medborgarskap för invandrare som är under 25 år som inte kan blir medborgare före det personlig mognad.

 340. MEN, har man av olika orsak bestämt sig för skilsmässa, har man följt egoism istället än förnuft, då bryter man vigsel löfte att vara tillsamman under goda eller dåliga förhållande. Det handlar då att vara med att bearbeta relation osv. det är den första steg för att inte provocerar! Myndigheter är ansvariga för konflikter som inte får lösas! Utöver olika råd, rekomandation och en massa andra favoriseringar, anklagelse, rappakalja som konstiga utredningar av familjerätten, domar i tingsrätten min räddnings förslag är att när paret bestämmer sig för skilsmässa det skall vara en TVÅNG till personlig och gemensam bearbetning före eller under sk. betänketid  och efter skilsmässa också bearbetning på ett år! Dessa krav är när man ha barn tillsammans. Idag än sådan del av socialöverenskommelse frivillig men känner vi till konsekvenserna om ett sjukt samhälle med traumatiserade barn och föräldrar och våld.  Varför hårdare krav? Ja, har du aldrig hört av att vi är olika? Jag menar att inte alla är väll bergart i skallen för det är lättare att göra barn, alla söker orgasm som belöning, men sen då när graviditet är på plats? LÖSNING är mitt lag förslag om automatisk gemensamma vårdnad för barn http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm och KOMPLEMENT LÖSNING som kan upptäcker problematik och arbeta för lösning är besök av lokala t.ex. kvarter kommittéer som livas med kuratorer, problemlösare, psykologer, erfarna medborgare osv. som möter sina medborgare ALLA i alla åldrar till man har stupat (!) Det handlar alltså om mental och fysisk hälsa bland medborgare i samhället och folk!

 341. VÅLD BEGÅS AV STATEN (vi alla skattepliktiga och betalare samt andra indirekta uttläsnka krafter som styr med kända och okända illegala påtryckningar) genom att använda sig av sina underordnade poliser, kronofogen, socialmyndigheter, vård, militära, partiväljare osv. DÄRFÖR ÄR VIKTIG HA EN OPARTISK APPARAT TYP ROBOTISERING SOM GRANSKAR KATALOGISERAD SYSTEMFEL HOS MYNDIGHET eller använder sig av lag typ TJÄNSTEMANNAANSVAR med hårdare prix som gäller i fråga!

 342.  

 343. Vapen II av II

 344. Om jag låser vapen i säkerhetsskåp eller låser in det i huvudtaget MÅSTE JAG DÅ säga till BOVEN eller BOVARNA ”Vänta”… ”jag skall till vapenförråd…”? GALET va?

 345.  

 346. Citationer

 347. 1.       ansökan kosta 950 kr…  brev till Luleå polisen VAPEN ärende…

 348. 2.     TIPS! Bra att veta… skaffa… ett emblem… där står ”JAG ÄR BEVÄPNAD!

 349. 3.     VAPEN GÖR RÄTTVISA! Lagen är annat än rättvisa…

 350. 4.     … rättvise patos… barrikader väntar på oss!

 351. 5.     MENING ÄR ALDRIG ATT SKADA…

 352.  

 353.  

 354. Här med vi ta t.ex. utöver system (lagar och illvillighet som gör att människor hamna bland stolarna och behandlas fråga och konsekvenserna därtill orättvist!) En blick över REFORMISM system som råder i vårt land då allt går i långsamt takt: Riksdagen…

 355. Avskaffa formulering synnerliga skäl i vapenlagstiftningen!
  I vapenlagen förekommer sedan 1934 begreppet synnerliga skäl vid bedömningen av tillstånd för vapeninnehav. I de allra flesta juridiska sammanhang utgör formuleringen en mycket stark begränsning av möjligheterna att få tillstånd. I förarbetena till just vapenlagen samt i själva lagtexten framgår dock att det inte är så begreppet ska tolkas i detta sammanhang, utan i stället som ett sätt att kräva dels en viss uppnådd ålder hos den sökande, dels en uppnådd skjutskicklighet. Tyvärr har detta, trots flera klargöranden från lagstiftaren kommit att tolkas på ett mer restriktivt sätt. Detta är olyckligt och gör det svårare för enskilda skyttar att få tillstånd än vad lagstiftaren har avsett.
  Därför bör begreppet synnerliga skäl utmönstras ur den svenska vapenlagstiftningen och ersättas med en tydligare uppräkning av vilka krav som ska ställas. Detta bör riksdagen ge regeringen tillkänna. ”

 356. NY gäller NATIONELL FÖRTRYCK, ansvarige är våra politiker! VI BEHÖVER FRI VAPEN LAG som finns i USA OCH I MÅNGA ANDRA LÄNDER! Med det stoppas en mängd illegal vapen trafik och vid brott prickas vem äger vapen och är dels ansvarig till skada eller dådet!

 357.  

 358. Min fråga för pistol tillstånd var en Berätta 22 Lång Rifle… som vi kan se t.ex. på denna video bland många andra  https://www.youtube.com/watch?v=rSK1GMygp5k

 359. Notera att behandling för ansökan kosta 950 kr.

 360. Här är vidare brev till Luleå polisen VAPEN ärende

 361. Vad menas med det?

 362. Ja, jag är en medborgare som intyga sin status som ostraffad, betalat skatt i minst 40 år lever på en fattig pension och lite förvirrat hahaha! Jag är en krympling 100 årig som kan knappas ta mig fram i barnstolen, OBS! Menar jag rullstol eller kryckor. En stackars som halta sig framme. Men så är det min upplevelse eller öde som andra har bestämt skall det vara över mitt huvudet att utöver alla säkerhetsåtgärder om dörrförstärkning, kameror kopplade till säkerhetstjänsten osv. BOVEN klara sig komma i bostaden in via ett öppet fönster eller balkongdörr, via trädgård, branddörr eller med sofistikerad teknik komma in i bostad och ser jag lag förbrytare eller kriminell framför mig vad skall jag göra? Denna okända bov är beväpnad med kniv, pistol, machete, svärd, spjut, arbetsverktyg, ilska och vad…? MÅSTE JAG DÅ säga till henne, han, HEN eller de att ”Vänta” min herr, min dam, mina ungdomar, före detta… eller förtroende person typ invandrar hemtjänst som fick spark pga. placerade till ett jobb fast inte kunna svenska, arbetslös, missbrukare fullo eller narkoman, förrädare osv. vänta min kära för att ”först måste jag till vapenförrå och hämta min lilla skräms pisstol… är du överens? Så, sen kan vi slåss om vilken skall överleva konfrontation!” Andra händelse so t.ex. kan jag vara ute och promenerar eller på väg hem efter har handlad, var ute sent på kväll och springa, på väg ser jag en grupp av människor och det verka skumma typer men inte kan ändra min ritning osv. Varför skall finnas situationer som begränsar min rörelse frihet? Skapa rädslor eller omtänksamhet?

 363. Rädsla eller ansvar är inte fråga, principen är att som människan skall respekteras och inte utsättas till våldtäkt, till misshandel, rån och vad mer!  Eller bara ber boven vänt att jag eller vi kallar på polisen för står i lagen att man inte skall ta lagen i egna händer för det är polisen som skall uttreda… BROTTET! Va? Menar ni att vi skall utnyttjas genom att utsättas för våld som staten godkänner, staten och myndigheter som jag har underhållit med min svett och blod hela mitt arbetslivet så att vi barn, ung, mogen eller gammal, förälder, barn, släkt och kompisar skall hela högen blir OFFER till tvång och vansinne… SKALL VI till sista andetag var fångad, poppade i en falsk trygghet, torterade, slavade för behagar kapitalister, ignoranter, diktator så vi garanterar de vidare jobb som begravningsbyrå, polisen, åklagare domstolar, nämndemän, sjukvård och vad mer? Nej, nej och nej! Ni är ute och cykla i sällskap med folk som jag, vi och de som VET, kan hända att under färd vi har förstådd historian och fått NOG! Ny är revolution som gäller… är du med staten och munvigheter… du passiv medborgare eller förståndig som ändå inte våga?  Är ni redo? Goooo! Så spelet för frihet påbörjar!

 364. TIPS! Bra att veta om lag förändras i favör till medborgare att i samma veva man är beväpnad eller ej, kan intresserade OFFER som är DU… skaffa en tröja, en jacka, ett emblem som kan klistras eller sy på kläder, på sin rullator osv. där står ”JAG ÄR BEVÄPNAD! (En bil av ett skjutvapen och en stilett, el-pistol kan tilläggas!” Då, spelar ingen roll om du är handikappad pga. sjukdomar eller äldre för du mest utsatt kan väll ta en pistol i hand och oavsett darringar kan avlossa två skott (två skatt, så lärde mig på livvakt skolan IBA= International Budy goard) och andra center, så att i närstrid missar aldrig… Träffas av en hastighet av en skott som väger 450 kg vid inpackt det AVSKRÄCKER

 365. Vi går vidare med resonemang och bevis samt KRAV och RÄTT till beväpning. Svenska lagar om vapenhantering är min sagt GALET! EU som idag styr är värst!

 366. Vad vill våra politiska makthavare? AVVÄPNA FOLKET som i tiden och historia bevisat att VAPEN GÖR RÄTTVISA! Lagen är annat än rättvisa för RÄTTVISAN SOM GRUNDAS PÅ BEVISNINGAR står inte i lagen! Lagen underhåller sig med krav på åratal utredningar till domen ta s.k. laga kraft (godkänd)! Styckmördare eller mördare släps ut och är de turister, illegala, invandrare sällan gäller utvisning eller kallas ”persona non grata”! Vänta, vänta för finns en detaljer till! Skadar du en person eller fler som tränger sig på dig på gatan eller i din bostad DU BLIR DÖMD! Jag säger bara att galet en så inte kan vara och jag håller med dig… mig vill jag säga hahaha!

 367. Lagen görs av politiker som utnyttjar position för skydda sina rädslor då dessa politiker och tjänsteman inte ens blir straffade om de är ansvariga till skador, människor död, deras felaktighet i hantering av ena och den andra klagomål eller olyckor. Fråga och händelse som drabbar medmänniskor. De klara sig pga. använder sig av brännmärkta definitioner som ”integritet, stänga dörrar, möte i ett privat rum, hemligstämplad, riks säkerhet osv. ”som vi eller ni idioter skall svälja vill eller ej! Dessa tokiga som styr på det viset och det görs idag i alla möjliga kända och okända sammanhang, styrs själva av deras okunnighet, ignorans typ debilitet, eller värst av allt av maktgirig illvillighet…

 368. Nu räcker det, UPP TILL KAMP kamrater och bröder (systrar) med! Upp till kamp med ära och syskon band, stolta med vår svensk identitet, DU som har i dig s.k. rättvise patos… barrikader väntar på oss! Idag vill jag ha möjligheter att försvara mig, vara en legaliserad mördare för tiden har get mig rätt att försvar mig med egen fysiskt styrka om jag kan eller gör det på annat sätt anpassat i tid som t.ex. med granat, kanonen, skjutvapen, slangbella, sten, fälla eller svärd! MENING ÄR ALDRIG ATT SKADA ELLER DÖDA ANDRA MEDMÄNNISKOR men skrämma eller avlossa i försvar syftet är min rätt! Läs i mina skrifter på www.vi-pr.com.

 369. LEVA LIVET är ditt rätt!

 370.  

 371.  

 372. LEDARE

 373. citationer

 374. 1.      jag anser vara en god ledare

 375. 2.     Lösning. Vi börjar från roten till samlevnad.

 376. 3.     I skilsmässa är gemensamvårdnad som gäller för barn och dvs. barn har rätt till båda föräldrar automatisk.

 377. 4.     människor behov och beteende… SEX.

 378. 5.     FÄNGELSE ÄR INTE HELLER EN LÖSNING!

 379.  

 380. Jag vet inte än om jag ha mer gener som kvinna eller män, men jag leve i min naturliga roll som man! Som far! Min naturliga JAG sitter delvis vid min mognad av dryg 9 månade och då när jag föddes i Traajat fryttade vi i Brescia i Lombardiet från Italien där jag levde i 25 år före min utflyt! Den andra delen av MIG formades med ålder av vidare studier och livserfarenhet från olika länder av samma kontinent Europa den äldre.

 381. Utan pretentioner att vara ett geni, en utvald eller vad men rätt eller galet än så kan definieras än, jag anser vara en god ledare så som många andra som jag är. MEN i denna djungel av kaos och galenskap många av oss från mänsklighets beyummelse blev och är förföljda, fängslade, torterade, nonchalerade och dödade. Se på Giordano Bruno https://www.youtube.com/watch?v=OdgwYvxpQSA och se hur stater och kyrkans makt agerar mot högt tänkande (på italienska, vidare på engelska https://www.youtube.com/watch?v=7bw723HqkHY Jordano Bruno, Galileo Galilei m.fl. som Luther osv.  

 382. Dagens våld är stöd av de passiva massorna som säljer sin själ till demoniska medmänniskor (?) som med sofistikerade grepp av dagens vällstånd via s.k. representativ demokrati, diktatur, makthavarna rädslor och egoism. Svaga och normala människor konkurreras av de som mer ha i muskler än i gärna. Andra som vidare bestämmer över andra har mer materiella resurser eller mer i plånboken, mer än jag själv ha. Ibland vi drabbas och straffas med en icke känd eller godkänd förtidsdöd pga. vanmakt. Vår försvinnande bekostas som förlust för de drabbade och till slut drabbar de själva förföljare. Vi skall värna om varandra, skydda och stödja oss som din rätta familj och framtid, vi de goda. Kom ihåg att när vi är borta då är det försent. FÖR DIG som allt vill ha men inte är inte tillämpad vare sig för att ha, att vara eller att finnas, belyser jag dig med kristen sång som säger ”när du går över floden går du ensam och lämnas allt”! DÅ SOM NU säger jag till dig STOPPA DIN RIKEDOM och DIN MAKT i dig där solen inte når, ja, DIN GIRIGHET OCH ALLT DIN GALENSKAP NÅGONSTANS där finns då platsen som heter RÖVEN! Obs! den plats är inte menad vara som En liten plats på orten Njutånger i Hälsingland som heter Röven. (Rövberget ligger i närheten) / Hälsingetös!) så går att läsa på Internet.

 383. Lösning

 384. Vi börjar från roten till samlevnad. En familj skall skyddas. Nära våld som menas händer oftare vid släkt… finns en lag förslag som jag har gjort och som skulle avvärja orsak till våld när paret med barn upptäcker att inte går att leva tillsammans. Vårdnadstvist är svaret ”I skilsmässa är gemensamvårdnad som gäller för barn och dvs. barn har rätt till båda föräldrar automatisk. Är en förälder en fara för barn så skall det bevisas och sedan åtgärdas på det sätt att förälder kommer tillskott med egen personlighet efter anpassningsförmåga. Barnen ha alltid rätt till sin biologiske förälder. Idag några år tillbaka i Sverige uppfylls dessa principer o mänskliga och barnsrättigheter men de är klen… Se vidare mitt lagförslag som sopar bort onödiga nationella och internationella lag, för, mit lag förslag återinföra i vår helvete nation och i världen där tas emot en massa lidande och våld mott de svaga, kvinnor, barn osv…

 385. http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

 386. och https://www.youtube.com/watch?v=kv2rwcWk32k

 387. Förslaget ligger i regeringskansli från 2021 och skickade till olika ministrar osv. men annat prioriteras ständig och rättvisa för familjen nonchaleras.

 388. Provokation, svartsjuka, stress osv. är andra orsaker som jag se lösning med lokala kommittéer. Repeterar att kommittéer som rutinmässig varje invånare besöker för att få en blick av hans samlevnad mående med råd därtill. DET HANDLAR INTE OM PERSONBEVAKNING ELLER ANNAT DUMHET SOM KRITIKER KAN STÄLLA TILL MED FALSKA NYHETER och här ser hur fråga kan bredas ut, är djup och är del av människor behov och beteende… SEX. Varför skall man tro att sex är skam? En förbjd, livetut eller vid en del av vår liv? Allt som vi människor gör från att inte tänka, när vi tänker, arbeta, inspirera, fylla våra energi, undermedvetet lever fortplantnings drift, en del människor ta till våld, på samma premisser man gör det vid tillstånd av generositet som filantropi, medvetet eller ej finns beskyddarkänslor samt ägande, respektfull, ödmjk eller pretentiös narcisist och egoist? Repetoire är lång. Syftet är belöning i vårt gärna då underhåller vi och väcker samt släkts efteråt en del av vår “EGO” via stimuli som är en reaktion av natur grundpelare att “orsak gör effekt”. Det handlar om orgasm som är sex och beteende går inte att stoppa för det är som en drift i den eviga åtta! Se du vidare i min analys på italienska “Livet centrum”.

 389. Ja om banens rättigheter ja. Jag har kämpat decennier mot våld, om jag kan säga och innersta grundlig från min barndom att inte delad orsak till våld mott kvinnor och mot barn, våld i huvudtaget. En tankeställare, som just nu i vårt samhälle negligeras än är om direkt eller sofistikerade våld från kvinnor mot både man och barn! Var noga med utredningar och beslut era jävlar för jag vet vad jag skriver om som man, far och offer!

 390.  

 391. Vidare lag förslag för samhället bästa hälsa.

 392. FÄNGELSE ÄR INTE HELLER EN LÖSNING!

 393. Istället skall man skapa lokala byar delade i olika nivåer ungefär som dagliga fängelse 1 till 4 osv. Där folk de dömda skyldiga och oskyldiga än kan vara aktiva med arbete och ”kreation”, assistans angående beteende terapi osv. ha relation eller leva med deras familj och på det vis leva ansvar till en ANDRA CHANS som platser kan heta. By och området skall vara som en by, en federation med alla möjligheter till återhämtning ekonomisk och social. Dessa kanske vill tom. bosätter sig OSV.  Hård bevakat området precis som skulle gälla utohusförbud och under ett krig då luftrummet, terräng och gränser hård bevakas av beväpnade styrkor som inte ha kontakt med efterflyttade (inflyttade - intagna). Andrachansen hård okänd kontroll inifrån av utbildade personal utöver de hypermoderna möjlighet.

 394.  

 395.  

 396. 8 av 10 GENETISKA ARVET

 397. SKILLNADER

 398. 1.       citationer

 399. 2.     individuell frihet

 400. 3.     berättelse som följer.

 401. 4.     Alla ni passiva är ansvariga…

 402. 5.     Men som vanligt Staten straffade och straffar de revoltörer och revolutionär anarkister

 403. 6.     Ådalen

 404. 7.     Att vi invaderas av ILLEGALA och Q flyttningar

 405. 8.     hjälp till tredjevärden

 406. 9.     Korruption är enorm och det ända lösning skulle vara ordagrann OCKUPATION av dessa svaga ledda länder!

 407. 10. Andra fredliga lösningar existerar inte! RESULTAT?  Blir en fjärde världskrig

 408.  

 409. Skillnader? Ignorans (att inte veta) gör oss människor lika som grisarna, korna och andra flock djur som går på slakt! Också när instinktiv känner vi att vi tillhör en flock av gatuhundar, beter vi lika dessa desperata, farliga för varandra. Vi är förvirrade, osäkra, rädda pga. trauma att ha förlorad en vana, inte ha en ledare, känner vi inte igen vår plats vare sig som djur eller människa.  

 410. Vi alla flock djur knutna till instinkt eller intelligens, det verka som vi beter lika när vi hamna i samma förvirrat tillstånd; vi stångar eller bits, revolterar, skrika och protesterar eller som judarna under sista världskrig och många andra etniska grupper, slav, martyr eller dödsdömda som går med pendeltåg i tysthet till egen förintelse… Skillnader mellan instinktiva djur och människor är att djur instinktiv känner till en del sk. natur händelse som inte är synliga omedelbart men som är farliga och instinktiv ta sig till räddning. Vi människor pga. långsamma mognad har vi utvecklat uppfattningsförmåga knuten till vilja, långsiktighet och tidsberäkning bland erfarenhet, vi har utvecklad kunskap som tillsammans är själva intelligens tillstånd. MEN varför då vare sig djur och människan är underkuvad av ignorans som driver massorna till självmord via okunskap och passivitet? Natur eller Gud har inte än besvarad problematiken som knyter oss till att vara allvetare och få svar till individuell frihet. Jag skrev om individuell frihet som innebär ett tillstånd av ”ICKE TÄNKANDE”, för vetenskap ger möjligheter till förändringar men som djur vi lever utan svar. Själv därför anser vara en SÖKA- RE.

 411.  

 412. Vi ta några exempel om passivsolidaritet som kräver tid och med det många offer hinner med floden i upprör. Vi ta en blick i nuvarande mänskligt historia grundlig politisk väckelse med t.ex. bland musik, skrifter och berättelse som följer.

 413. Störstrom imperiet https://www.youtube.com/watch?v=-HEoyhZ_6pY&list=RDMM&start_radio=1&rv=_KVRd4iny8E

 414. https://www.youtube.com/watch?v=_KVRd4iny8E  ”…la nostra patria è il mondo intero la nostra legge è la liberta…” - ”vårat fosterland är hela världen och vår lag är frihet…”

 415.  

 416. Alla ni passiva är ansvariga… kanske ni stångar eller väntar på bättre tider medan döden istället inte väntar tiden och vi av ena eller andra hand synliga eller osynliga som slår till då dör vi.

 417. Medvetande reaktion och aktion vägen till väckelse… https://www.youtube.com/watch?v=OoayhnuMdzw  

 418. De som vågar, mod, järv och martyr… han bet!

 419. https://www.youtube.com/watch?v=8xXj3AbNGIw Sante Caserio 20 år blev halshuggen i frankrike efter att han gjort rättfärdig domen mot högsta folkets förtryckaransvarig!

 420.  

 421. Men som vanligt Staten straffade och straffar de revoltörer och revolutionär anarkister precis 1969 efter bom attentat i Milano då 14 personer dog och anklagades anarkist rörelse medan sen framkom att det var italiensk Säpos i relation med höger extremister som avgjorde attentaten! Pietro Valpreda se på engelska https://en.wikipedia.org/wiki/Pietro_Valpreda och ”Anarkist förening Ponte della Gisolfa” Som del av dessa medlemman är idag domare, advokater

 422. https://www.youtube.com/watch?v=dbX3J6kswxI Fån förening Ponte Della Gisolfa med motto ”NE SERVI NE PADRONI! - Vare sig LAKEJER (servitörer) ELLER ÄGARE!”

 423. Ser nu som staten ljuger, använder dödligt våld… fru till anarkist Giuseppe Pinelli och döttrar intervjuas och berättar bland sånger och bilder samt bevis att anarkism är i sina grunder ickevåld politisk ideologi! Det var år 1969… https://www.youtube.com/watch?v=fglTcFStkR0

 424. Piero Scaramucci (Radio popolare - folk radio) berättar STATEN inblandning https://www.youtube.com/watch?v=byC41Y66Iho

 425.  

 426. https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85dalsh%C3%A4ndelserna Skottet i Ådalen 1931 (källa wikipedia)

 427.  

 428. Skillnader

 429. Att du är t.ex. patriot, nationalist, håller du med en kontinental politiker eller är du geopolitik förtrogne? Vad tycker du av blandade känslor för israeler eller s.k. palestinier under aktuella spänningar 2021-05-22 i mellanöster?

 430. Det samma när inte du gör någonting för att stödja lokal producerad för mat, kläder, arbetsredskap, egna oftare till semester lokalt osv.?

 431. Att vi invaderas av ILLEGALA och Q flyttningar, de sista som är en manöver för att tvinga lätt lockade nationer att integrerar sig till politisk och ekonomisk globalisering.  Dessa tvingas på oss och det pga. anser nödvändig för vi har större än fria arealer och lite folk. Tvång är inte hälsosamt pga. vårt folk och nationen för att överleva av ekonomisk själ, motverka fattigdom till extrem mening som misär, etnisk och klimat anpassning, välfärd, neutralitet osv. MÅSTE BEVARAS I DE GRÄNSER SOM NATUREN TILLÅTER FÖRSÖRJA FOLK I DE MÄNGDER som vi är HÄR och NU (vi är redan i en kritisk nivå!) Skillnader bland folk, svårigheter vid klimat anpassning är bevisad via hud skillnader t.ex. av vetenskap en av flera studier https://www.svtplay.se/video/31480226/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sommar-boosta-ditt-immunforsvar?id=KM39bny och vidare i våra fängelser överfulla av människor som har andra etniska och kulturella skillnader, kriminalitet på våra gator av ständiga uppgörelse med avrättningar från rivaliserade gängs, det är inte en svensk dimension. Utländska beteende är rotad i deras ursprung och det är bevisad att inte går att lösa med s.k. fria gränser! Än efter generation av samlevnad har vi i Sverige olösbara konflikter mellan urinvånare SAMER, TORNEDALINGAR eller folk av finsk obrå osv. med prioritering att vi har ett naturlig klimat anpassning som påverkar del lösningar om samlevnad.

 432. Bättre då lyssna och gör som röster skandera att hjälp till tredjevärden löses genom att skicka hjälp från välbärgade nationer och att materiel och volontärer delvis idag gör man det! Korruption är enorm och det ända lösning skulle vara ordagrann OCKUPATION av dessa svaga ledda länder!

 433. Ja, hela högen gör fel eller visas täcken att man lider av maktsjuksyndrom när vi individuell inte ta avstånd från vår tro som styr oss och att IDEOLOGISK FRI ÄR VI MED OCH AGERAR. Jag anser att i dagens läge gäller uttalande som t.ex. ”Andras problem till dess inte kan involvera vår status, säkerhet, vällfärd är inte vårt problem eller välja den andra motpolen med att vi måste vara med här och nu med globalisering spiral för att krossa spiralen och den vansinniga demografiska explosionen!  I fallet vill jag tillägga vad jag såg och varnade 1992 när jag och familj flydda i den nya schejk land NORGE… om ”GULA FARA” som dvs. Chinas invasion som nu bekräftas 2021 att Kinas ansvariga rättfärdiga tillåt föda bara ett barn per par, sedan blev 2 barn och nu den vansinniga 3 barn för var en familj! Räkna och upplev domdimpen!

 434. Lösning

 435. Lösning är svårt att genomföra och det tills finns intressen om makt, prestige, ras… osv.

 436. Alternativ? Så, RUSSLAND, EUROPA, USA, CHINA och vilka ”andra” som äger atom- neutron bomb, massförstörelse vapen på jorden och i rymden, va kommer att hända när domedagen konfrontation uppstå här på gjorden och i rymden?

 437. Andra fredliga lösningar existerar inte! RESULTAT?  Blir en fjärde världskrig om inte naturen reglerar oss via uppror som vi definierar av naturkatastrofer… precis som jag skrev i börja 2001 i följande länk  http://www.vi-pr.com/krig_fred_6.htm

 438.  

 439.  

 440. Kniv lag och rätt att bära vapen i huvudtaget!

 441. citationer

 442. 1.      Fortsättning av ovan nämnd ”Vapen II”

 443. 2.     När man gör lagar som kränker frihet skapar man galna rättigheter

 444. 3.     du lever i en tid som inte är din, du inbindas, programmeras, bevakas och styrs

 445. 4.     PROPORTION -(ALTERNATIV)

 446. 5.     man kan ha en kniv för man tycker att objekten har ett hantverk och konstvärk,

 447. 6.     Gen är inte allt för människor utformning.

 448. 7.     Ledare och tiden…

 449.  

 450. Fortsättning av ovan nämnd ”Vapen II” Hahaha skulle jag säga! Ignoranter dessa politiker som inte reflekterar på sammanhanget början och konsekvenser.

 451. När man gör lagar som kränker frihet skapar man galna rättigheter som FÖRBUD!

 452. Det är PROPORTION -(ALTERNATIV) som är det magiska ordet för att livet fortsätter och vi med!

 453. Allemansrätt och andra sociala lagar är uppenbara viktiga för rörelsefrihet och rättigheter som innebär. Lika viktig skulle det vara rätt att bära vapen oavsett att det är vita vapen (knivar, svärd, pilbåge osv.) eller eldvapen som pistoler, automatgevär kanoner om man orka bära osv.! Allt proportionerad till andras levnad och överlevnadsvillkor som begränsade eller förbud till att jaga, fiska eller plocka allmänt nödvändiga flora och fauna natur resurser som tillhör alla i safter för respekt för natur och överlevnad nödvändighet om KRIS framträder. För alla typ av nödvändiga åtgärder som t.ex. för balanserar hälsotillstånd för en eller flera naturkedja arter det är inte bara utsläpp eller skogar avsjövling, bygga på åker som skulle användas för mat produktion, inte jaga med fällor eller tömma med fiskenät… det finns redan en del av dessa livsviktiga beslut MEN bestämt fängelse straff skall äga utan tids spillo fördrivning. Ansvariga för sådana åtgärder skall vara de som INFORMERA, tjata, tvinga att lyssna och bevis av ”FATTA” vad det gäller för oss allas bästa… för vi är trötta på sterila utredningar och rekomandationer, vi som kräver laglig rätt till frihet och rättvisa!

 454. Ja, passar på att definiera rättvisans princip i närbild och summas som följer ”när en dom skall falla det skall har framfört alla bevis i fråga… mot påstående om så du har gjort eller jag har aldrig gjort!”

 455. Ämnen om förbud att bära knivar bland folk, man kan ha en kniv för man tycker att objekten har ett hantverk och konstvärk, använder under jobbet och vad mer. Har man fiender är tryggare bära eller visa upp att man bära… i självförsvar mening skall man ha rätt till använda det utan någon formalitet för att skydda sig och familjen. Skada eller döda någon räcker en stikningsnål, en sax, en kniv som är godkände för att bära som inte överskrider 5 cm. en skruvmejsel, en hammare, en stekpanna, en sten, slangbella, en bit sopkvast med spets, en tung föremål som kan krossa människor huvudet osv.

 456. Varsågod och inspirerar er: Joan Baez sjunger frihets trubaduren Joe Hill född i Gävle i Sverige och emigrerad i USA och arkebuserades https://www.youtube.com/watch?v=l-JW4DKxwQM.

 457. Vidare sjunger hon om de oskyldiga italienare från Turin i  Piemonte Sacco och Vanzetti  som avrättade med elektriskstol. De sista sedan, stärks deras oskuld i fråga!

 458. Se här avrättning… https://www.youtube.com/watch?v=nY8uEYsFoJs och följande video på youtube där folk stödjer deras oskuld! https://www.youtube.com/watch?v=ttmVdwGtPPo

 459. Och i Sverige 2010-2021 vad skall vi säga om Haparandafallet http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm? Mild sagt som är min egen upplevelse där fyra av mina barn blev bortrövade med lögner, korruption och sen dess inte vi har inte kunna ses… POLITISK FÖRFÖLJELSE i högsta grad http://www.vi-pr.com/ !

 460.  

 461.  

 462. Importerar och konsumera.

 463. citationer

 464. 1.      Profit…

 465. 2.     MAKTENS DRAGNINGSKRAFT

 466. 3.     …konsumera bidrar

 467. 4.     …håller din gärna fånge

 468. 5.     handbojor…

 469. 6.     håller oss långt ifrån varandra…

 470.  

 471. Vad är det som är billigt som ofta av olika omständigheter är köpta produkter lånt ifrån garanti att det gäller en bra manufaktur eller produkt? Är det att stödja dagens politik oavsett land? Stödja med import de länder som tros vara fientliga, länder som du höjer i sjuorna, som du stödjer via att stödja s.k. Världssamfund - Fn- Nato – Globalisering – som är dragningskraft i tidens för Slavhandel – Naturs förstörelse pga. Profit- Ekonomier = Kapitalism diktaturer och demoner? Finns säkert en vilja att gör den goda men MAKTENS DRAGNINGSKRAFT gör att importera och konsumera bidrar till världskatastrofer, vidare fattigdom, du är med dem människor som stärker makter och som håller din gärna fånge i den som du tro är realtid som så det skall vara, d.v.s. att du lever i en tid som inte är din, du inbindas, programmeras, bevakas och styrs… att tänka och att göra som eliten kaos och makt vill! Människor idag har ingen riktlinje eller tro. Denna splittring är din personlighet som samlas med andra typ robot likna i en tids spiral av olika hastighet. Så, vi som är vakna och vet om det, har inte än idag frihet att rättvist komma med upplysningar av konkreta åtgärder; om vi drar oss tillbaka och bara blir åskådare få vi leva, annars förföljs oss och dödas… när makthavarna anser att vi är för farliga för eran medvetet och kamp! Elit politik, kaos, galenskap, självmord benägna är vi… som lyssnar och inte agera på rop om frihet och rättvisa! GÄLLDE då, nu och i framtid för DU ÄR FÅNGE i evigaåtta eller? Nu du måste veta och tro att du inte är ensam och att tillsammans med samma vilja och tro vi är starka och gör sönder dessa handbojor, kedjor, klor som håller oss långt ifrån varandra för det gemensamma målet… DE GODA!

 472.  

 473.  

 474. GENETISKA ARVET

 475. citationer

 476. 1.       Genet måste mogna...

 477. 2.     Den genetiska arvet skall underhållas för eget identitet...

 478.  

 479. Gen är inte allt för människor utformning. Gen är som dövt HEN och ljuset ser det tillsammans med daglig liv som grundar sig på evolution förutsätningar; det skall frächas upp, stimulerars, alimenterars och stärkas i sin forme för sitt eget liv.

 480. Har man undrad varför i kungliga seende när en kung dör går det naturliga arv till förstason? Det är makt, det är för en man forutsäts vara den starkare kön som innebär bära spärm som frö till livet och fysiskt grovt förklarad starkare än kvinna. Men prins behöver inte vara god eller ond söm fader sin osv.

 481. Det gentiska är att man skall leva i relation med kunskap erfarenhet som skapar intelligens och därtill en god förutsättning till makt och frihet. Genet måste mogna. Därför faller kungliga tradition om fortsatt makt via prinsen... Dvs. att folket son som har goda gener och intelligens kan lika väll vara han eller hon en LEDARE.

 482.  

 483. Den genetiska arvet skall underhållas för eget identitet och olikhet i gemnskap skull. Dvs. att där olika etninska behörighet som samlever vid begränsade ytor som natur området, nationer, kontinenter, geoplatser  skall dessa leva med egna medel och inte blir fodrad och fångade därtill i tid med omständigheter som gör dessa beroende av det. Allt integration som inte ha med natur anpassning för enighet och integritet för en överlevnad unicitet är våld. Det precis sär våld när individual beteende eller prularism styrs av lagar  då dessa är prekoniserade av människor och inte natur som sovran över intelligens.

 484.  

 485. Ledare och tiden.

 486. Citationer

 487. 1.       …ägande är en lögn…

 488. 2.     Vi analyserar djupare

 489. 3.     BYGGER som arkitekter… GER som bönder…

 490. 4.     Fundament… … familjegestalter föräldrar.

 491. 5.     internationalism… det talas inte mycket om idag…

 492. 6.     livlina är konkurrens, demagogi, profit och kapitalism så att är ordet GLOBALISM...

 493.  

 494. Det är tiden eller ålder som släcker lustarnas värden. Tiden är inne för att vara barn igen! Det händer mig och det kommer att hända dig och så som var för våra generationers i tid. Vad? Det handlar att här och nu allt som är mitt är ditt och motsats. Det handlar att ägande är en lögn, det handlar att vi använder saker och ting för att överleva. Det handlar att när du dör du kan inte ta någonting med dig där du går, där du flyter eller i huvudtaget om finns en där…

 495.  

 496. Att vara ledare är kunnande att vara kritisk. Att vara ledare i tid och ålder är också kunnande att agera fritt med eget samvete som grundas på bevis och erfarenhet dvs. ”jagar svar till rättvisa och upprätta den dvs.  inte blind gör som andra har sagt!

 497. Vi analyserar djupare.

 498. Alltså, att tjänstgöra som polis, militär, räddningstjänst, eller bara vara med föreningar som paramilitär, medborgargardet, nattvandrare, gransamarbete, gränsbevakare och dem som använder sig av civilkurage, är att vara en själ som är animerade av samma känslor som definieras ”föräldraskap”.

 499. Samma grund gäller syskon av andra yrke som räddningstjänst, vårdare, grov arbetare som äskar sitt yrke och stolt BYGGER som arkitekter, murare, förare osv. och GER som bönder, naturvårdare osv. medvetet utövar för allas vällbefinnande. Dessa tillhör levnadsvillkor i över ytan i samband med kanten av präster, psykologer i kontrats med domare, angivare, socialarbetare, betalda familjehem, fångvakter m.fl.

 500. I underytana finns forskare och alla typ konstnär, sökare som jag m.fl.

 501. MEN, grundpelare som stödjer väggarna, taket och fundament till gemensam bostad och alltså samhället är faktiskt familjegestalter föräldrar. På samma nivå i symboliska meningar är ledare och politiker valda eller som imponerade sig i rollen och det för de människor som lever fånga i nationer eller tro på en fritt och fredlig gemensamma världen.

 502. Utöver kaos och galenskap som vi lever i dagens meny vill jag analysera vidare och djupare mening till meningar genom att t.ex. framföra ett exempel om justitiemord m.m. som berör mig, mina barn och många andra offer i olika familjekonstellation av samma våld som staten, regeringar och delvis du som inte agerar efter kännedom om avslöjandet. Alltså, allt som jag citerade ovan som yrke eller känslomässig relaterar sig i konkret med varandra och t.ex. vid föräldraskap med äkta rena känslor se vi i fallet ”HAPARANDAFALLET” där fader inte släpper taget pga. hans ansvar och roll som förälder att skydda sina barn i de dramatiska villkor och mot stulna rätt att uppfostra sina åkommor. Det handlar om en lek för liv och död för sina barn som sväva i faran och för han som ansvarfull förälder.

 503. En förälder av des nivå är lierad med själar av människor som tar ansvar, älskar sitt land, sin familj är patrioter och vill försvara rätten att blir respekterade och rätten att DU skall gör rätt för dig att respekterar!

 504. Ordet

 505. När det handlar om ord internationalism och dess ideologiska innehåll det talas inte mycket om idag för det refererar klarare de politiska ideologierna. De revolutionära, socialism princip är idag undangömd för idag den ekonomi som mest är helvetes livlina är konkurrens, demagogi, profit och kapitalism så att är ordet GLOBALISM och med sitt trög reformism som innebär gradvis politik, som i sin tur med andra hemförelse betyder för dig som är anställd eller är egen företagare du skall slitas ut i vänta att lösningar till dina problem görs, ordet globalisering alltså tog plats över snabbare lösningar och social rättvisa som innebör ordet revolution! De är olika och inte vätig att citera för tillhör allt som inte är ovan citerat. Alla är ute på sniskan… hahaha!

 506.  

 507. VÅRA NACKDELAR OCH BEHOV

 508. Citationer

 509. 1.      Varför dödar man rovdjur

 510. 2.     Vill man en ständig frisk hjärna? Naturliga doftämne skall bevaras…

 511.  

 512. HAR MAN HA MAT PÅ BORDET SKALL MAN INTE JAGA, slakta eller flyttar vare sig tama eller vilddjur. Se att djur uppfödning håller i lagom skikt att de inte är en fara för de själva, vegetation, drickbarvatten, luften eller oss. Det samma i dem sista nämnda att luft håller rent, vegetation är inte invasiva, vatten räcker, havet är frisk med allt sin naturliga innehåll och dvs. att vi människor inte förstör koraller eller utfiska i huvudtaget.  

 513.  

 514. Vi människor måste ha kläder för att överleva temperaturer och den minsta skrap kan vara en dödsfälla, dessutom tar 25 före vara helt mogen.

 515. Djur förds med starkare hud och leds från några stunder, några timmar, några dagar, några veckor, några monader eller korta år till att försörja sig själva. 

 516.  

 517. Varför dödar man rovdjur, andra vilda djur eller människor som gör närgång? Varför inte nedsöva dessa och ta lämpliga åtgärder för att rätta händelse?

 518. Så gäller för människor samlevnad dvs. anpassade förebyggande åtgärder istället än straffar eller att döma andra till döden. Lösning är lokala hälsokommittéer istället ett obegripligt språk och kommunikation. Paralallelt  byar för fånga istället än sadisk vana till frihetsberövande. Se vidare på VI-PersonRörelse hemsida.

 519.  

 520. Vill man en ständig frisk hjärna? Naturliga doftämne skall bevaras sin ursprung doft som t.ex. Blommor som säljs i affärer och för allergiker göra separata avdelningar.

 521. Dofter eller lukter från kemiska framställda produkter och som görs i stora mängder från industri skall bearbetas så att arbetarna som arbetar i stor skala inte skadas med allvarliga sjukdomar som kancer osv.

 522. Dofter sensorer i oss ger signaler att t.ex. mat är förstört osv. Det är viktigt att vår hjärna inte amputeras!

 523.  

 524. UNDER ÅRTUSENTALET

 525. kunskap för att lösa… vändning och politiska konflikter… Kan vara så… sinne skapar reella ”abstraktioner”

 526.  

 527. Under årtusendet i vår tid t.ex. 2021-05-25 är transportindustri i en vändpunkt med sofistikerade kör mekanism till ex. självgående för privat och kollektiv trafik. Använder mer och mer drönar för att upptäcka och kontrollera som del av en nu- och ny framtids. Framtidsprincip medför risk redan beprövad att människor lobotomi och robotisera, förvandlar oss till partiklar i universum eller vad mer kommer människor att upptäcka och göra.

 528. Under min tid i franska staden Nancy under 1975 gjorde jag ett anarkistiskt program S:T:A: (Sistem Transitiv Anarchiste) i en storartad affisch och prydnader staden med det! I det var skriven att vi måste stoppa bilindustri för de är en stor bov för livet och höja istället kollektiv trafik, skapa hypodromer som kompenserar psykologiska behov för en del att uppleva hastighet osv.

 529. Ja, resonemang som stör programmet var de massorna av industriarbetarna som skulle ha blivit arbetslösa… kapitalistiska intressen och rädslor för makthavarna att inte ha kunskap för att lösa en sådan vändning och politiska konflikter bland olika tänkande. Lösning var från min sida den naturlig förändring med kollektivism så tänkte jag som anarkist att arbetslöshet inte var ett problem då proletariat (de som inte äger) klass i majoritet skulle deltar vid nyttig allmänt arbete i kommuner, regioner, deltar med kooperativt samarbete med små företag, bönder och dels andra industri bransch, egen engagemang och kreativitet osv.

 530. Med denna reflektion se att inte allt är gammal eller omöjligt att inte passar i tid som vi lever i, för en välfärd som kan rädda livet, vi är på väg till ett samhälle med högt demografi är oundvikligt en kommer att kräva högt centralisering i sina olika former… så att är dels på väg till ett gratis samhälle http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm som jag förespråkar.

 531.  

 532. Kan vara så att vår tro om vad vi inspireras för eller inspirerar oss kan det genom bön eller stark vilja kan sinne skapar reella ”abstraktioner” här på gjorden i universum eller annat tids skiva? Starka önskningar som förvärkligas, mirakel, intuition och framtid, vision som siare förespå det är bevis på olika dimensioner… vill jag säga.

 533.  

 534.  

 535.  

 536. 9 av 10 DAGENS STATS POLITIK

 537. Citatiioner  

 538. 1.   1 Under aktuella regering 2021 skapar man minister poster hit och dit…

 539. 2.     … misstroende röstning mot premier minister Stefan Löfen och hans regering fick framgång i riksdagen och fällde de.

 540. 3. Kniv lag som inte kommer att rädda någon…

 541. 4.                   Varför förbjuds skjutvapen?

 542. 5. Psykos på social nivå

 543. Att bo med hundar lär dig att skälla.
 544.  

 545. JAG ÄR FÖR DEN BEVÄPNAD REVOLUTION OCH GICK ÖVER KULTURELLA REVOLUTION NU ÄR JAG TILLBAKA TILL BEVÄPNAD REVOLUTION DÅ UPPMUNTRAR JAG TILL DET! Det, efter staten har behandlad mig och mina barn på ett så orättvist och vidrig sätt i över 10 år skadat mig och dem!

 546.  

 547. Dagens stats politik är som en cirkus att alla skall involveras till att skratta, gråta leva och dör! Under aktuella regering 2021 skapar man minister poster hit och dit för att köpa röster från åskådare men just nu mistruende röstning för premier minister Stefan Löfen och hans regering fick framgång i riksdagen och fällde de. Man gjorde lagar en del så knepiga och knasiga som få oss undra vad vi har att göra… t.ex. Kniv lag som inte kommer att rädda någon den dag snurra i huvudet till en medborgare som har fått nog eller en invandrar terrorist. Varför förbjuds skjutvapen? Det är för att dessa myndigheter skall skydda sitt skinn och inte för oss lydiga eller inte lydiga! De har tagit vår frihet att välja, vara fri, vara som vi tycker att det skall vara!  Kan vara så att de är rädda att vi skjuter varandra att på slutet har de inte så många invånare att ploga eller kolla att de skvättas för att de är rädda, bekymmersamma när inte finns mer blod att suga upp efter arbetarklass proletär eller ej, panik blir med skatter minskning som är der garant att de kan leva i elit med vidare makt och galenkap! Vi är deras föda… snacka om det är eller inte sant min teori om kannibalism!

 548.  

 549. Idag små snorungar från välbärgad familj kan köpa riktiga bjässar bilar och förvandlar de till EPA TRAKTOR så att en liten karamell kan räcka att locka detta farliga skräp unga för nästa politiska vall… stackars… farliga trafikanter!

 550.  

 551. Idag finns ministrar tom. som skall kolla hur många gg. skall man gå och skita, se om medborgare fly från ansvar att betala skatt i relation att så många gånger har man luftat locken på toa! Det kan blir snart?

 552.  

 553. Jag refererar mig till ovannämnd (Leda och Media) gällande lurenderi, manipulation, korruption, feghet, jag klia ryggen på dig och du på mig, maktmissbruk osv. av den mest negativa tänkbara ord som du hitta på… lägg det här i sammanhang.

 554. COVID och överlevnad m.m. se vidare http://vi-pr.com/varldens_problem.htm

 555. Myndigheter ansvariga vid hälsovård ut att citera de som var för eller mot. DESSA är ansvariga för oerhört folk lidande och död! Dessa skulle ställas till rätta och straffas för deras ignorans, lyranderi och politisk statsmakt partiskhet! Till bååååål skulle det låta i medeltiden! Det samma idag för de domare och nämndemän (politiker) som gör fria illegala och kanske traumatiserade invandrare som har våldtagit, dödad, andra kriminella eller mentalsjuka som har styckat människor och svenska… vi lever i ett kaos och galet tid! Det veka som de goda dör i förtid och den elaka lever i evighet med gloria och glitter tom. gör de fel så få de en högre makt ställning eller om petas går de med s.k. fallskärm av miljoner som är i slutända arbetarnas svett och blod! 

 556. Jag tillhör de goda och har levt… ja om vi vänder 27 år så har jag mycket kvar att leva enligt statistik som peka att idag lever länge en förrrrr…. Hur går det inhopp?

 557.  

 558. Rättvist samhällets utveckling

 559. Det handlar att citera källa till kunskap så lång det går och inte minst står för källa av egna kunskap.

 560. I USA köpa och bära vapen är en natur rättighet. I Frankrike gula bilars ljus ha den fördel att vi inte blir bländade osv. Italiensk mat behandling som t.ex. ost parmesan och andra värds kultursammanhang som främja hälsa, säkerhet, människor livslängden osv. vi skulle dela med avandra och anpassar det på geo, kontinent, nationell, federativ eller lokal nivå utan begränsningar av patent eller vad! Det händer i Kina på sitt sätt i många sammanhang och det främja deras utveckling.   

 561.  

 562. Psykos på social nivå som drabbar många och i längden fördjupar de drabbade till att blir värstingar är IDROTTEN! Det är ungefär den psykiska påverkan som drabbar fängelse intagna ”kokförare” som blir INSTITUTIONALISERAD. Traumatiserade människor i synnerhet barn, national fantaster och extrem religiösa individer ofta kallas trogna följare redo att offra sig oavsett militärtjänst för att angripa eller blir martyr för lovade heliga liv.  Fanatism som grundas på att hat skapat av motstånd känsla som i sig är en fälla skapat i sin tur av konkurrens, dessa, alla de är del av mental instabila människor… alltid när det handlar om utterliggare, blindhet, okunskap, indoktrinering, påverkan osv. Som jag skriver i min citat på VI-PersonRörelse skinn framsida alltså: Citat-

 563. Känna dig själv och friheten i den eviga åtta.

 564. Att bo med hundar lär dig att skälla.

 565. Att bo med katter lär dig att jama.

 566. Att bo med människor lär dig att prata.

 567. Att bo med dina biologiska föräldrar lär dig att stärka dina gener.

 568. Att bo med dig själv lär dig känslor om makten som gör dig fri.

 569. Att bo med en typ av folkslag blir du en del av deras vanor som fångar dig.

 570. Att bo i frihet lär du dig om en kognitiv kunskap att intelligens är en mänsklig dygd karaktersdrag av individuell frihet som är den icke tänkande.”

 571.  

 572.  

 573. 10 av 10 Personligt

 574. citatiuner

 575. 1.       Vi är de som mor dålig... vi håller i trim…

 576. 2.     NUDISM… på våra gator och torg. … Sanningen är att vi inte är född med kläder…

 577.  

 578.  

 579. Är jag eller du som är född igår? Det är du som inte än har vuxit och det är jag som spricker av livserfarenhet, intelligens, mod och vad!

 580. Det är jag och andra som Jag som kan styra på ett rättvist sätt, ni få gömma vidare i er kista för när ni är vaken ni skadar och dödar oss. Vi är proletärer, slavar, nere i botten, förföljda, bespottade, utslagna, krympliga osv. ... Vi är de som mor dålig... (?) Vi eller ni få tro i er enfald på det, vi håller i trim anpassningsförmåga som är Darwings evolutionsteori men sanningen är att vi existerar inte och för jämlikheter skull skulle vi må bra om vi var med att spelar trummor på era galjoner!

 581.  

 582. Samhällets effekter

 583. Många som är med GAYparade är inte HBTQ i huvudtaget. De finns där för stödja en minoritet, de är där för få upplopp för deras lusta genom behov av belöning som kan döljas bakom solidaritet, minoritet, frihet, kärlek och vad mer! Det är ett sätt att vaja för extremism, förföljelse, fri beteende och tänkande; det händer idag!

 584. Lösning?

 585. OM VÅRA POLITIKER skulle fatta vinkel, frigöra och legalisera det naturliga beteende om finns i oss t.ex. mer om NUDISM idag kopplat till NATURISM på våra gator och torg. Frigör sig av onaturliga lagar t.ex. ofredande uppmeksammabeteende skulle då minska storlek av dessa gay parade. Skapar ett rättvist samhället för dessa lagar är i sig mot natur och gynna makthovare i olika avseende samt denna lag om ofredande otuglibeteende är en direkt diskriminering mot människor, heterosexuella, fri tänkande osv.

 586. Sanningen är att vi inte är född med kläder eller att bilister få tro sig har rätt till att stoppa gående trafikanter då människor inte heller födds med hjul! 

 587.  

 588.  

 589. BEVÄPNADE STYRKOR

 590. Citationer

 591. 1.      Våld mot kvinnor, mot äldre och mot barn. http://vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm enligt advokat vårdnad är de som har barn placerade hos!

 592. 2.      http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

 593. 3.     barnkidnappning

 594. 4.     LÖSNING …Fria beväpnade styrkor eller fånga beväpnade styrkor… Er livvakter som Säpo, polis, militärer de som bära vapen... de är inte alla dumma i huvudet som ni vill anförtro oss...

 595.  

 596. Våld mot kvinnor, mot äldre och mot barn.

 597. Statens myndigheter ( där finns inte staten finns inte heller myndigheter), de tjänstemän som missbrukar makten se t.ex. http://vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm där är aktuell fråga: VEM HA VÅRDNAD OM BARN? Pappa har stämt kvinna och rätt kräver gemensamvårdnad, ensamvårdnad efter att domslut efter stämning alltid att beslut går till godo till vårdnadshavare kvinna som inte vill ha sina barn och barn i utredning uttryckte säjs att barn inte vill träffar mamma! Den femte stämning är på gång och fråga är: HUR BESLUTET KOMMER LYDER OM?

 598. Pappa har inte haft kontakt med barn i drygt 10 år och det på grund av SOCIALANSVARIGA DÅ Maria mucka-Segerlund sade att ”Tills du inte ha vårdnad du har inte rätt att veta om barnen”. Pappa siktade vidare med olika stämningar om vårdnad då i den högsta instans som beslutar när föräldrar separerar som är i domstolen.

 599. Sista som är den femte stämningen om vårdnad om barn ingen advokat vill ställa upp för att stödja pappa, men framkom att en just advokat berättade att fallet är förlorad redan från början pga. fråga ställ fel. Alltså vad? Är det så att man skall rikta sig med begäran eller ansökan till Förvaltningsrätten, Länsrätten eller tom. socialförvaltning? För det måste dessutom ha ett personbevis till alla som är involverade här är föräldrar och barn! Problemet blev att skattemyndigheter pga. vårdnadshavare lever av okänd anledning under skyddad identitet lämnas då inte ut personbevis! Det strider mot vad advokaten sade att personbevis är en offentlig handling och man har rätt till! I varje vårdnadsstämning bad om det men han fick aldrig de personbevis!

 600. Fråga om var bar är bosatta framfördes igen rak på dagens ansvarig socialchef SUVI VALLO utan svar!

 601. Alltså vare sig socialförvaltning och domstolarna har lämnad i dessa 10 år svar till pappa om var barnens befinner sig och med eventuell förklaring om VEN HAR VÅRDNAD!

 602. Då, rätt till kontakt med egna barn och barn till deras pappa, umgänge mellan de, vårdnad… vare sig från domstol eller socialförvaltning km fram med information om vem ha vårdnad så att förälder riktar stämning eller fråga till rätta vårdnadshavare som enligt advokat vårdnad är de som har barn placerade hos!

 603. Är det så att man tvingas i cirkusen att för en vårdnadstvist och annat måste DU som JAG ha ett advokat, jurist och vad i dem svängar? Änlig lag man har rätt att själv vara representant för sitt eget sak! Det gjorde pappa två tidigare gång men beslut blev galet som är idag att vanmakt kryper på väggar och gör en sjuk och dör i förtid för dessa ignoranter, lögner, hemlighetsfulla (privat, stängda dörrar, hemligstämplad, nonchalerar folkets röst från roten http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

 604. Haparndafallet och många andra fall  https://www.youtube.com/watch?v=XvU2J2wDNYo är klart ett justitiemord via en barnkidnappning och som människan som vet nu eller viste det att DU som andra är kriminella (om inte ni agera genom att kontaktar MIG) precis som de föräldrar kräver ensamvårdnad och domarna, nämndemän (politiker) som forstsätta att döma FEL! I sammanhang skrev och berättade pappa att det INTE är stas institutioner som har haft sex med kvinna och skapad dessa 4 barn! DÅ, om inte pappa få rätt till vårdnad, kontakt eller umgänge med barn är då STATEN EN KRIMINELL ORGANISATION styrd av deras kriminella ministrar i olika regeringar, de opposition politiker med, och du som rösta vid GALET politisktkavall!

 605. Detta har en gemensam dynamik (oförsvarliga) då också styrda massmedia är med.

 606.  

 607. LÖSNING

 608. Fria beväpnade styrkor eller dem fånga beväpnade styrkor…

 609. Citationer

 610. 1.       Er livvakter som Säpo, polis, militärer de som bära vapen... de är inte alla dumma i huvudet som ni vill anförtro oss...

 611. 2.     homogensamhälle http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm

 612. 3.     VÅLD GÅR ATT LÖSA…

 613. 4.     blommor som man köper på marknad och inte ha egen doft…

 614.  

 615. Er livvakter som Säpo, polis, militärer de som bära vapen... de är inte alla dumma i huvudet som ni vill anförtro oss... idioter och kallmördare finn... men dessa kan tänka och för det välja det som är rätt eller fel och inte för de heter eller spelar sin roll vill, kan eller lyssna, lyder och gör som ni tro... de också dessa högre makthavare kan införtro er att ni tro...

 616.  

 617. VÅLD GÅR ATT LÖSA

 618. Våld mott kvinnor går att lösa ni har mitt lagförslag där ni har kastat i papperskorg och igen här AUTOMATISK GEMENSAM VÅRDNAD FÖR BARN, aktuell är ISRAEL sanning som ni manipulerar, vrider och vänder för egna rädslor om vad andra tycker om ni kan för en gång skull berätta sanning, om fattigdom som härja i världen NI ALLA som sitter och babbla en massa... och som våld mot kvinnor stödjer er av s.k. Fri marknad med konkurrens och dvs. KAPITALIST FASAN samt jama med andra diktaturer i världen oavsett politisk färg eller grad som Påven, mohamedister med deras okunskap om mohamed abbar .. ovs.

 619. Se t.ex. en enkel sak som lön prisskillnad och doften från blommor som man köper på marknad och inte ha egen doft, har samma syfte bestämma över andra, förstöra naturen men med det de tjänar mer pengar i princip.

 620. Att jag stå för alla skall ha en stat olika grupper är ungefär som jag står för att man skall ha sitt eget homogensamhälle http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm en identitetsfråga som är grunden till enighet för dem som väljer permanent bosättning istället än nomadisk. I israel skall rensa frän otrogna araber, palestinier och vem som inte vara tacksamt att de ha så bra som de har och sen om provokation uppstår det handlar om att invadera västbanken och gör det israelisk som första steg och sedan uppmana de som inte vill vara med hämnas islamister anger dessa terrorister och sen tillåta de valda som vill ha fred skapa eget identitet i en plats där de lever.

 621.  

 622. Nota bene: varför skriver man en sådan text med olika innehåll som ibland i sin tur innehåller andra tankeställare, länk osv.? Är det inte mer effektiv skriva kort, enkelt, fokusera sig bara på en subjekt? Innehållet skulle vara mer förståndlig, lätt att kommunicerar.

 623. Korrekt, som anarkisterna säger ”För att når folk med budskap skall man skriva enkelt, vid förklaring på den sociala och ekonomiska inte minst ekologiska ta naturen som exempel hur fauna och flora fungera.”

 624. Men, så snäll jag kan vara… idag och den här tiden är jag för ofta provocerad av ignorans och passivitet, sterila försök från en del medmänniskor som förstå men ständig manipuleras mot demokrati och fri vilja, jag är i uppror, är arg, så då.

 625. Kan vara också så att psykologisk och sociologisk som en annan anarkist skrev att allt som vi gör, gör vi för belönar oss själva vår eget egoism” och det är kanske det som jag gör?

 626. Makthavare och fri kämpare direkt i vår tid 2000 talet, direkt eller indirekt öser på oss en massa information som distraherar tankarna och beteende samt med det ger oss kunskap men som ständig skall repareras för att kunna se och leva i den rätta bana. Jag i min ödmjuk och lilla försök är att gör det samma som de för att motstå, väcka, visa vägen, men, jag själv troligen är fångad av samma distraheringsspiral så att som en känd klassiskt målar mästare sade ”om di gör på en duk många små olika färgarna pricka, sedan när du ser det i en vis avstånd, färg är borta och en grå utan uppstår!”

 627.  

 628. Mina tankar går till mina älskade barn levande eller döda som det kan vara… till DIG!

 629. Mitt förslag är följande http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm

 630.  

 631. DU TOR

 632. Du Tor som skriver en massa och som de många inte kommer att läsa, du har gjort dit men undrar jag vad du skulle göra om du var ledare, du visar en massa förslag som lösning som t.ex. http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm tom. För svårare samhällets frågor som fängelse.

 633.  

 634. SVAR

 635. Citationer

 636. 1.       BEVÄPNADE STYRKOR ta makten

 637. 2.     Ny gäller det samma!

 638. 3.     lag och ordning!

 639. 4.     … utan pardon mot olika individer och kriminella organisationer på fälten eller i regeringar…

 640. 5.     Kan vara så...

 641.  

 642.  

 643. Kalla mig vad du vill men jag kommer att köra med hård hand! BEVÄPNADE STYRKOR ta makten, blev en broschyr med 120 (?) sidor ”M.A.I.M.U.E.” min första politiska sammansättnings arbete då hade jag tid att tänka under ungdomstid som självständig aktivist i mitt födelseland, då landet härjade av korruption, intriger och maffia vidare upptrappning efter sista världskrig och då jag var bara 18 år!

 644. Ny gäller det samma! Medborgargard av olika slag, ordningsman av olika slag, poliser av olika slag, paramilitärer av olika slag, militärer av olika slag väljs som suverän över lag och ordning!

 645. De få gärna välja mig och leda de med järn hand utan pardon mot olika individer och kriminella organisationer på fälten eller i regeringar och med avrättning under konfrontationshändelserna. Liv eller död är lag och rättvisa! Jag vet att du tro på mig, du vill vara med och våga göra det… rätt att bära kniv samt alla andra vita vapen, bära skjutvapen https://www.youtube.com/watch?v=6Pq--wL9PgA  

 646.  

 647. Kan vara så att jag tillhör de äkta och vettiga revolutionär från 1960 talet och idag kan tycka att VI med vår kunskap och erfarenhet inte tillhör nu tid eller i framtid...fast jag kommer att finnas som spöke i din garderob eller osynlig som en skyddängel, men,  så vet du som jag, att det är inte SÅ... Den lilla smula som jar har skrivit i VI-PersonRörelse från 2000 talet efter blivit orättvist behandlad  har beprövat min tolamod tilll idag. Det är bevis av min inre styrka och hemsida www.vi-pr.com  som överstiger 700 sidor är bara en sus i tid för jag har lika mycke om mer att berätta, vittna, och efter läsning av denna resumé det är BEVIS att en som jag har än mycket järn att ger...

 648. I hela mitt liv har jag ALLDRIG som ALLDRIG förlorat ett krig oavsätt vad andra har framstäld mig som...  det var tyr eller vad i vilken fall som helst jag förbannar dig DU som har vetat att jag och mina barn blev skadade efter statens övergrepp, DU som varit med att angripa oss... MIN FAMILJ! Kriget kommer aldrig att ta slut och oavsett slutsatser RÄTTVISA är min mening!

 649.  

 650. Va? Vad då? Var realistisk Tor, du måste bära din “mjölne” och använda det genom att slå till i övervevnaddssyftet eller för att rätt kaoset bland de sömnade, korrupta, tröga eller passiva människor oavsett orsak eller deras ställning i samhället så att dessa vaknar till livet! Se t.ex. följande brev till liberalerna  http://www.vi-pr.com/brev_liberalerna_2019.htm och än inget händer för att dessa kan försvara deras rätt och identitet! Vidare se vi reaktioner och ny patriotism i självständighets mening  om vad det gäller https://www.youtube.com/watch?v=1qk4h5nyugM  Frågor om tarka, översväningar m.m. se mer på http://www.vi-pr.com/varldens_problem.htm Med det vi är tillbaka i den våldspiral som inte för det behöver vara evig OM DU AGERA!

 651. Men, just nu som offer är jag skeptisk... kom ihåg Tor, att i denna världen och i stora frågor är du alltid ensam så långsamt eller snabt du kan vara!...