VI AVSLÖJAR ALLT! www.vi-pr.com följ de många länkarna som exempel.

 

Så är affischer som spreds i Gävle under juli 2020 under mitt besök.

Det handlar om en familjetragedi som blev sådan pga. felaktiga lagar som än idag härjar i Sverige och som ger bort barn till en förälder istället för en rättfärdig lag som skyddar föräldrar och barns rättigheter genom beslut om ”automatisk vårdnad om barn för båda föräldrar” och ” rätten för barn till båda föräldrar”. Apropå det, finns ett lagförslag från mig i regeringskansliet från år 1999 och vidare tills idag 2020 som vid upprepade gånger skickades som påminnelse till socialministrar och justitieministrar samt politiker… men inget händer, i konkreta meningar att en sådan rättfärdig lag skulle användas under skilsmässor. Domstolar alltså fortsätter med att stödja i stort sett LÖGNERNA från en part och PARTISKHET från andra myndigheter som t.ex. socialmyndigheter samt andra organisationer eller privata personer. Min rättvisemening som politiker är att vid skilsmässa och vårdnad om barn, skall det inte finnas process i domstolar utan istället skall det räcka att fylla i en förberedd standardblankett med beslut att barn skall vårdas av båda föräldrarna.  Då, det är upp till föräldrar att ordna den nya livsstil och upp till att myndigheter agerar juridiskt för att rätta till den förälder som inte respekterar barns rättigheter. Lösningar kan vara via sociala myndigheter, psykologiskt stöd eller domstolar med strikta beslut t.ex. med bötfällande och allt det skall ske utan att man fråntar barnens rätt till båda föräldrarna.   

 

Googla

”Från en fjäder till en Gävlebock…  tragedi- FRÅN EN FJÄDER TILL EN GÄVLEBOCK

http://www.vi-pr.com/fjader_gavle_bock.htm”, vidare http://www.vi-pr.com/pazzesco_galenskap.htm och lägg till denna skriftliga fortsättning för att komplettera för närvarande tragedi som har pågått i minst 20 år!

 

KAPITEL ”…” 

2020 Under juli månad så blev det en resa till i Gävle från Boden med mening att på ett och annat sätt lösa familjetrassel. 

Mål var att knyta an med mina nu vuxna barn, till att börja med.

 

Knyta an kräver tid.

Psykologiskt vet vi som arbetar med dessa frågor är att knyta an oavsett ålder, så krävs minst ett års tid då människor beter sig på olika sätt vid olika årstider, dessutom i vårt fall ingår beräkning om de nya och svårare aspekter som väntar genom påverkan av dessa radikala händelser som påverkar individen vid denna makalösa konfrontation. Bara det var en gigantisk problematik då det krävde konfrontation som t.ex. barn mot lögnhalsar, mor, mannen som levt länge med dem och morfar. Det skulle göras med stöd av mina decenniers sparade och dokumenterade bevis följda med bredare samtal kring händelserna som jag kunde tillägga och som avslöjar till Adriana och Geir att de är offer till det som jag definierar ”laglig kidnappning” helt sonika! D.v.s. att enskilda lögner och olöst personlig problematik i samband med lagar som inte grundas på logiken och alltså faktabevis som drivs vid olika myndigheter har då skapat deras mentala tillstånd som är en frukt av en implanterad felaktig samlevnad. Allvarliga situationer som Staten i sin helhet med felaktiga lagar förvandlar i princip för att skydda sina medborgare, gör istället så att det blir självbevarelsedrift så att många medborgare blir offer till våld av olika typer och förvandlar medborgare som inte är våldsbenägna till att ta radikala åtgärder för att rätta till händelserna eller acceptera förtryck och ignorans och själv plågas till en förtidig död! Se vidare länk som avslöjar statens brottslighet http://www.vi-pr.com/brev_statens_brottslighet.htm

 

Alla bevis som kan avslöja situationen blev alltså inspelade i ett USB minne som båda barnen vid vårt möte skulle vara med och se -(video) osv. Bevis var och är att i första steg veta om de skulle ha läst deras familjetragedi via nätet där allt redan är till allmän kännedom via VI-PersonRörelse och i så fall varför har de inte själva hört av sig till mig, då det fanns epost och telefonnummer publicerat, samt via sökmotorer google, facebook, eniro, hitta.se, birthday.se, gula sidor, kolla osv. Ett frågetecken för mig som krävde ärliga svar vilket skulle lösa en av många knutar som belastar mig vid den ständiga OVISSHET om vad som är vad. Samtidigt gör det oss förståndiga och befriar oss (jag och mina barn) från den psykiska belastning t.ex. gällande de, om varför de alltid skall gömma sig för far? Må dåligt av det och dvs. genom att uppleva att det skapas psykiska och i längden fysiska STÖRNINGAR. Bara faktum att de berättar varför de inte sökte deras far, så kunde de uppleva frihet från början av okunskap och hitta frihet i samtida fråga och svar och få klart för sig varför de som vuxna inte kan söka upp deras far och deras rötter.

Deras problem är att nyfikenhet och vilja till sanning är strypt med år av destruktiv påverkan från dessa 3 galningar och flera därtill som invaggar och underhåller mina barn genom att fly tillsammans, och de flyr konfrontation. Dessa tre och flera kriminella galningars strategi är att fly för att undvika konfrontation, konfrontation som skulle ge barnen uppvaknande och göra de ansvariga skyldiga!

 

BEVIS

Bevis av bilder när jag och mina barn hade umgänge efter skilsmässa, umgänget saboterades och vidare umgänge några år efter, men också följt av saboterande igen så att relationen bröts för andra gången. Domstolars beslut som bevis. Cirkus av oönskade anmälningar och motanmälningar. Brev som de aldrig fick eller tvingades att inte läsa som jag skrev till dem och som en del av dessa returnerades till mig. Påpekade hemsidor och följande youtube https://www.youtube.com/watch?v=TgNYa9V2bN8 om vår tragedi osv.

 

SLUTSATSEN

Slutsatsen till att jag bestämde mig att känslomässigt gå ifrån dessa två trasiga barn numera vuxna, utan att agera med radikala allvarliga gärningar som skulle gjort att många skulle ha farit illa, var orsakad troligen av att jag undermedvetet värnade deras andra små halvsyskon som har farit illa i min tredje och fjärde familjetragedi, oavsett att dessa kriminella medverkat till det! OBS! Familjetragedier som orsakades av skvaller från kanaljen morfar, mor och flera till, avundsjuka och rädsla… Rena nollor som inte vågat stå för konsekvensen till deras bedragarfasoner och så repeterar de med att gömma sig av rädsla, bakom väggar barrikaderade i deras bostäder och använder myndigheter och lagar för att styrka sin galenskap och skydda deras egen svaghet. En vanlig trygg svensk som lever i ett tryggt samhälle (så … som det skulle vara) normalt så beter man sig inte på ett sådant sätt som dessa… som detta jävla pack (som en del skulle säga)!

 

 

För det andra är att jag var medveten att båda barnen som upplevt denna rasering av nyfikenhet och intelligens är mentalt döda, som offer av ondas övergrepp!

 

Mina fysiska undersökningar och påfrestningar var först att vara på plats för att hitta barnens adress och att de denna gång stämde. Ingen svarade till ringklockan, ingen syntes vid olika tidpunkter för besök, inte heller när jag meddelade besökstid; och lämnade meddelande i postlåda eller dörrinkast med USB minne, skriftlig information och begäran om att ringa… men vare sig fysiskt möte eller telefonsamtal blev möjligt.

 

Under mitt uppehåll kom det fram saker om min dotter och son, som inte är till deras fördel (missbrukarkretsar och sexlägningar). Genom det kan man förstå att deras intelligens ligger på lågt IQ. Utan en hög utbildning bevisar det deras låga ställning i samhället, och för det skall de tacka sin mor numera Åsa Olsson som första ansvarige, Tomas Brodén som tredje offer och nuvarande Åsas fjärde giftermål och fjärde offret alltså Mats Olsson.

Båda barnen är inte svaga i sig, för de bär mina starka gener och min mening var att väcka dem för att stärka, rädda och ge dem en god framtid; väcka dem till livet. 

 

Som jag sade och skrev till barnen jag skulle inte ha haft nya fruar eller andra barn om modern inte svikit oss. Se vidare bild om genealogiskt träd och alla offer av en störd hjärna, deras morfar Olle Ljungbeck som t.ex. http://www.vi-pr.com/olle_ljungbeck.htm

 

Jag skrev också att jag var väldigt sjuk… men inte ens denna vita lögn som skulle skapa medlidande hjälpte till återförening! Vilka monster har dessa barn och svenska medborgare blivit!

 

Inte nog med det, barnen kallas i efternamn Brodén istället för Svärdtorp… Lätt och rätt eller fel att dra slutsatser och tycka att dom är svikare (som deras mor Åsa), förrädare (som deras morfar Olle), bedragare (som deras falska fadersfigur Tomas) och är en del av berget av skithögsidioter, svenskar som tror på deras lögner eller stödjer dem eller vad? Andra människors medvetna eller omedvetna korrupta och dels brottsliga civila-myndigheter-politiker som tillåter att barnkidnappning sker, som använder sig av barnhandeln som är förbjuden, grundar deras beslut än idag ständigt via felaktiga lagar och deras okunskap, att dessa auktoriteter är precis som mina två barn, passiva och motvilliga för att veta och agera, dessa myndigheter är offer av egen stödd statsapparat som håller dem FÅNGEN.   Vill säga till dessa att ensam vårdnad av barn är fel! Sätt in resurser till livsavgörande obligatorisk samarbetssamtal i skilsmässoproblematik t.ex. på socialkontor osv.! 

Svenska samhällets passivitet och ignorans har gjort mina barn till rena idioter.

OBS! Efter hemkomst Gävle-Boden, ringer en kvinnlig polis från Gävle upp mig för civila ärenden och sade att min dotter Adriana hade begärt besöksförbud för min del. Hahaha… går i samma fotspår som sin mamma. Länge har jag beskrivit felaktighet vid besöksförbud, hemlig adress osv. som inte grundas på LOGIKEN och som då gör att PROVOKATION som outforskad effekt genererar ett korrupt och våldsamt samt orättvist samhälle, där människor med starkt rättvisepatos inte kan bidra till en hälsosam samhällsutveckling.  

 

Besöksförbud eller kontaktförbud alltså, kom ihåg att de som försiktighetsåtgärder används av falska ännu, för att bedra och det leder ingen vart när det inte har fysiska begränsningar t.ex. fotboja eller liknande.

 

Tur och rättfärdigt för mig att kontaktförbud (besökförbud) och förtal lades ner !

 

För att avsluta denna GALENSKAP 2-två-II skall jag ringa till min sons arbetsplats på SJ och Robbin jujutsu kille som jobbar för närvarande som personlig tränare på  ACTIC (det var lika många svårigheter som SJ... inte lokal vx. os.) och som är sambo med min dotter Adriana-Lindis och höra… så det hela avslutas som det skall vara. Nyligen kontaktade jag Robbi via facebook: "

Hej Robbin! Jag gillar dig från den första inblicken som jag har har fått efter koll. på din person. Är super glad att du är med Adriana Lindis min dotter. Hon verka trygg i goda händer... det glädje mig. Du kan kontakta mig via org. som jag grundade 2002 www.vi-pr.com tel. och E-post finns där. Var i Gävle föra månad men omständigheter gjorde att vi inte kunna träffas personligen... MIN FRÅGA: har min dotter LÄST information som jag lämnade på USB? Nästa vecka kommer jag att sätta upp e länk på nätet och det gäller min sista resa till Gävle med mening att träffa mina barn Adriana och Geir... och därför är bråttom att DU svarar. DU nu tillhör FAMILJEN och du har rätt att veta om SANNING gällande skitsnack kring mig. Kolla bevisningar (dels på nätet via hemsida och youtube) och inte skvaller. Allt kommer att kunna lösa NÄR en konfrontation sker (gällande konfrontation nödvändighet se mer på länk gällande utdrag av mina psyko. studier) och gällande personutveckling om självdisciplin se mer på GMS min budo.  Ha det så BRA! Tor Svärdtorp"

Men än är det tyst som en grav... då vi går upp till moln... baserat på artificiella intelligens på Internet.