Boden 2020-01-09

 

Hej! Det är med ödmjukhet och som ansvarig far, jag vänder mig till Er.

 

Vill väcka de rättigheter som berör dig som hjältemodige i sanningens MEDIA ansvarig och reporter. För ditt yrke, din position, din arbetsplats och idealet ni har plikt att arbeta för att SANNINGEN grävs fram… oavsett konsekvenserna. Dessa, ER, Dig kallar jag ”de okända hjältarna”.

 

I ”Haparandafallet” är tiden knapp men än är det möjligt, att medverka, det, tills ANSVARIGA ännu lever. Meningen är att rädda fyra barn placerade augusti 2010 Era 05-07-29, Jarl 07-06-21, Joar 08-09-14 och 10-03-23 Enar (undantag).
Befria dem från deras vardagslidande och skydda dem från en osäker framtid. Det är möjligt OM vi agerar NU!

 

Första inställningen är att inte låsa sig blinda av vad privata eller ekonomiska intressefrågor, myndigheter med deras okunskap och medverkan, samt nämndemän- politiker i deras ansvariga position har i sin naivitet trott det som sagts i utredningarna.
Rättvisans princip är att en dom påverkar efter BEVIS och inte annat!

 

Med ett mycket enkelt sätt tills dess att jag som far till dessa barn lever, kommer möjligtvis medverka till att leda er till målet.

Försprång är som följer:

1) Icke godkända paret där det visar sig att barn felaktigt placerades. INTERVJUAS och KONFRONTERAS med MIG gällande frågor som berör deras påstående. Eller…?

2) Vårdnadshavare, enligt utredningar barnen 5 st. (en halvsyster till 4 biologiska syskon) ville inte till mor och ändå blev det ingen återförening eller permanent träff.

3) Kvinnan har utnyttjat 5 män för att fabricera (notera), barn på löpande band. Totalt är idag upp till 10-11 stycken barn, vilka ett av de olagligt bortfördes till Iran och nyligen efter 20 år återkommit till Sverige. Alltså, 6 barn LVU placerades och vansinnesfärden är inte slut ännu.

Hon KONFRONTERAS MED MIG i närvaro till sociala myndigheter, kompetent psykolog för svaret om vad det är som driver hennes destruktiva beteende m.m. Eller…?

4) JAG, med gott förtroende, är tillgänglig för att medverka så att rättvisan skipas!

Tack på förhand.

Tor Svärdtorp

Hellgrensg. 4A

96134 Boden

073-0678362 tor.svardtorp@gmail.com

 

www.vi-pr.com