LJUSET KOMMER FRÅN NORDEN (far)

TREDJE VÄRLDSKRIGET (mor)

VÄRLDENS UNDERGÅNG (son)

DEN NYA VÄRLDEN (dotter)

 

Introduktion

Skrivelsen nedanför är självklart ett föremål till självkritik och kritik i övrigt, men sanningen som framstår generellt ingen kan tas ifrån det. Realitet i högsta grad, symboliken, kommentar, retorik, metafysik, surrealistisk med framtidstänkande förekommer i meningar och det gör att läsare kan uppleva egna neutrala tolkningar så den kan vara med i virveln av information, reflektion, upplevelse, återupplevelse, nyfikenhet och självständiga beslut.

 

 

LJUSET KOMMER FRÅN NORDEN

 

Du som förstår innebörden av detta meddelande bidrar med allt som du kan för att förvärkliga VI-PR här och nu. Du får gärna flytta in i området där vi medverkar, där finns vårt säte så att du blir en del av den aktiva kraften för att sprida kunskap och medverka inom ledtråd för att rädda mänsklighet.

 

 

Här hemma i Sverige.

 

Svensk statschef.

 

Utan demokrati krångel, utan diktaturiskt tvång, använd ditt sunda förnuft (om du kan) och VÄLJ MIG som statschef eller kalla denna samhörighetsställning som bäst behagar dig som t.ex. problem lösare, väggvisare, ledare, rådgivare, statsekreterare, statsordförande, statspresident, filosof, politiker, tänkare osv. allt i en och lite till.

 

 

Den här är jag:

 

Introduktion för följande.

 

Missförstå inte denna sida, känn dig inte mindre värd än mig för det, känn dig inte heller bättre en mig för det, istället se sanningen i ögat! Var självkritisk i första hand och sedan kritisk i positiv mening. Se verklighet! Fast verkar vi ha det bra du som jag är med i helvete!

 

Strunta i mig om du vill. Strunta i att lyssna på dem s. K. specialister och dina överordnade. Börjar nu och här att ta din frihet och bli det som du vill vara. Mina ord är dina ord och inte heller det! Jag är med dig, läs om mig. Tillsamman går vi i detta liv på samma spår och tyvärr kan du inte undgå denna sanning… om inte du väljer döden så klart.

Strunta i vad dem andra pratar om dig eller om mig eller om andra, TA MIN STYRKA, DIN STYRKA istället och BLI FRI HÄR OCH NU… rösta på oss, välj mig i första hand! Sedan lyssnar jag på dig, sedan kanske det är din tur att leda eller råda, eller kan vara någon annan som har dessa kunskaper för att föra vidare klarhet i sinne, eller kanske alla människor kan står själva på sina fötter och går… utan någon som säger till dem vilken väg de skall ta… lycka till.

...mina ord sårar inte de är väckande...

 MIN LÄRA ÄR DINA ORD
Historien tillhör förgången tid, igår, eller stunden före och efter mina ord...
Realiteten, stunden här och nu är det som gör mig verklig, det som jag säger och gör. Här och nu är livet... och min sanning.
Jag skall leva i nuet, ingen skall erövra min individuella frihet.
Jag skall överleva allt förtryck, inte igår eller imorgon. Jag känner inget hat och jag vet inte vad hot är, rädslan har jag ingen vetskap om.
Jag bär inga känslor... jag är fri.
För DIG som bestämmer över andra eller mig, läs noga.
Jag är en härdad krigare... du gjorde mig sådan.
Jag har ett minne och jag kan jaga, du gjorde mig sådan.
Jag bär smärtan och nu kan jag känna fientlighet, du gjorde mig till en sådan.
Du... ni är många, men jag är den "absoluta".
Ni kan erövra mig endast med döden, men då blir jag ett exempel i historien som påverka fria och heta känslor hos de förtryckta.
Där folk har makt och pengar, där folk berusar sig, där finns intresse, där finns politisk lögn.
Ni kan förbjuda för ni är rädda, ni kan skjuta för ni är fega, NI är INGET för mig.
Det som jag har att säga har jag skrivit till DIG. Ta lärdom och lev det.
Lyssna på mig och lev i nuet.

 

 

Om kvalificering i den naturliga meningen.

Det finns medborgare som spottar på sitt land, det finns invandrare som avgudar det nya landet. Det finns s.k. nysvenskar, dvs. en invandrare som blev svensk medborgare. Alla är vi invandrare under förre generationen eller under sitt eget liv. Alla har samma rättigheter och samma plikt dvs. samma nationella identitet.

 

En blick på vårt land i dagens tid.

 

Att göra politik är att göra karriär och i vår tid innebär det skolutbildning. Livserfarenhet hinner man inte mycket med. Då, de år som vi har förtjänat via utbildning förlorar vi i livets konkreta sammanhang som t ex arbete, kännandet av andra kulturer, andra typer av kunskaper som kan vara t.o.m. avgörande för överlevnaden. Dessutom i dagens läge är det säkrare att utbilda sig i flera yrken och det innebär att du inte hinner erfara det faktiska livet.

 

Politikers personlighet.

 

De behöver livserfarenhet, och det innebär idealen, motivation, engagemang, intresse, kroppsarbete, personutveckling. Det är det som gäller för att driva en sann politik. Dessutom behärskar du maktens yra, pengar fixering, är du analytiker, har du intuition om saker och ting, kan du läsa händelser i framtiden… då är du den som jag önskar lyssna på och gör mig erfaren av dina råd.

 

Dagens problematik och problemlösare.

 

En nysvensk kan ha lätt att förstå invandrare pga. att de själv varit det. Generellt kan han känna igen täcken av fattigdoms problematik, kultur, motivation till invandring och lätt kan lista ut vad invandrare egentligen är ute efter.

 

En person som har rest och varit bosatt i EU på olika platser har genererade kontakter och känner därför folkets oliktänkande från botten.

 

Strida för politisk, för naturens och mänskliga idealet. Konfrontera sig med olika stater och dess apparatur. Man lär sig arbetarnas och studenternas ständiga krav, naturens och djurens värden.

 

Blir häktat och fängslad för det mesta oskyldig. Har levt i undervärlden och varit på flykt. Inga hemlighet blir då om förtryckt och livets överlevnads nödvändigheter...

 

Tränar sig till krig, det är där att civilkurage brännmärks för all framtid.

 

Att välja själv sin nationalitet eller blir mentalt gjordens medborgare -(kosmopolit) är som att klippa navelsträng från påtvingade människors vilja och det är förståelse i sammanhanget av ett eget beslut.

 

Har varit fattig och rik… Får man veta skillnaden som aldrig kommer i glömska.

 

Uppleva religionens djupa rötter, propagerar för det, upptäcka ateism och gör därefter en egen syn på allt detta. Det är att upptäcka den som är mest värdefull i den här världen nämligen sig själv.

 

Att ta steget till samtal för att bearbeta livets upplevelser är att se problemet och åtgärda det.

 

Extremism kan vara en lösning för många företeelser, det gäller också för dem personliga och politiska aspekterna. Extremism kan alltså rädda liv. Men för den mesta är det som är lagom som generellt är välgörande. Dricka måttligt, röka ibland, äter gärna god mat då och då och ibland fasta. Bo i en lägenhet så att livet förenklas men samtidig sakna frihet och frisk luft av ett hus på landet. Åka med begagnade bilar är för den mesta alltid en spännande resa. Motionera konstruktivt som t ex tränar självförsvar och gå på överlevnads- och upptäcktsresor istället än springa efter en boll eller bli sittande på en soffa. Ta någon fri kväll i veckan och utöva kulturella sammanhanget istället för att sträva efter TV eller dator. Har en familj och det gör att man ser framtiden via barns ögon. Man lever i ett samhälle som bonar in oss som små fågelungar ute i den råa världen. Man kan inte klaga. Alltså, man lever med standard mod, man utvecklar sig i sin egen takt och man upplever frihet i vakuum tillstånd. Men, just det, denna måttliga extremism kan vara en fördel för personer som jag, så att det händer konstruktörer till detta livet i vakuum inte önskade sig, att det gjorde klick och sinnet öppnar sig bortom intet… Tillåter ser sig själv med andras ögon och viceversa och mer…

 

Tar vi detta resonemang i dagens problematik och problemlösare beteende på ett mer personligt plan, jag kan skriva som följande.

Jag har arbetat som bagare, kock, snickare, murare, billackerare, i tungmetallindustrin, skogshuggare, lärare, städare, dräng, dagisfröken, hantvärkare, väktare- ordningsvakt- hundförare- livvakt, konstnär och författare, m.m. Har varit bonde, egen företagare. Dagens politiska krav har tvingad mig till arbetsmarknadsåtgärder och än är jag långtidsarbetslös. Jag blev sparkat från jobb till jobb för jag kämpade för fackliga rättigheter. På statens sida är ”utfrysning” det hemliga mord vapnet för rebeller, revoltörer och upplysta medborgare som jag.

Det kan också vara mina gener som jag ärvt från den äldsta Europas prinsfamilj där inkluderar många eminenser som gör att jag kan det ofattbara… Jag pekas idag ut från olika rörelse som ljusstrålen… Det är inte ovanligt att uppleva mig med paranormala intuitionen om människor innersta… om saker och ting.

Att politiker har somnat in i rädsla och okunskap bevisas med blotta ögon genom mina politiska och filosofiska analyser som kan läsas i VI-PERSONRÖRELSE plattformen, dem kvarstår obesvarade av dessa politiker som i flera omgångar blivit erbjudna.

Jag lärde mig att frihet skrämmer de som har det bekvämt…

 

Det har man erfarit, det är jag.

 

Råd.

Råda och ge exempel är grunden till beteendet inom ledarskap. Det kan vi faktiskt göra inne i vår livstid. Vi är alltså alla ledare från början, intelligens och vår kropp är vårt redskap. Inom den politiska ramen av bredare mening i dagens tid är tänkbara att halvsekel livserfarenhet bara är en början på allt kunskap som krävs för att kunna leda andra till egna syften.

 

Ovannämnd berättelse speglar en god om inte enormt eller ovanlig livserfarenhet som troligen få av våra ministrar, chefer, statssekreterare, myndigheter osv. inte haft… och enligt min mening är jag en problem lösare, rådgivare, statsekreterare, samarbetare eller kalla mig det som mest behagar dig, faktum är att JAG HAR TJÄNAT MIN RÄTT TILL ATT LEDA LANDET, JAG STÅR FÖR DET! VAR MED MIG ELLER RÖSTA PÅ MIG.

 

Ljuset kommer från norden.

Med det vi vill säga.

 

Kontakta mig tor@vi-pr.com Räddning kommer från norden. VI-pr (P.P.P)s hemsida politisk plattform är vår träff punk. Vi bilda oss till överlevare i en framtids världskatastrof och tillsammans arbetar vi för att kartlägga sanningen.  

 

 

 

TREDJE VÄRLDSKRIGET

 

 

ONDA MAKTER

 

Ond Tro/idé är när det påbyggs så att man anser det att vara det bästa och förneka därtill alla andra TRON och idéer. Denna tro, dessa idéer, blir onda när fysiskt eller/och psykiskt våld används för att propagera, realisera, förverkliga, presentera, går till vägar för att uppnå makten!

Makten är den högsta representant till våld och våldet förverkligas när dessa makter sätts i praktiken.

 

Härmed är inte syftet av att framföra doktorerade analyser av vad som är ont eller vad är som är makten osv. I korthet det måste finnas utrymme för att ha en blick om vad vi menar med ont och makt: MÄNNISKAN OCH ALLT SOM HAR MED DESSA INOM INTELLIGENTKOMMUNIKATION ATT GÖRA ÄR KÄRNAN TILL ONDA OCH SVARET ÄR ATT LÄRA OSS BEHÄRSKA MAKTERNA.

 

Vi ger i alla fall några exempel av den individuella onda makt rotat i individens beteende och som underhåller behov av våldet: knarklangare och drog producenter, hallickar och horor, tjuvar och köpare, misshandlare och mördare, tjänstemän och makthavare, präster och politiker, studenter och magnater osv. Allt som är ut för att behaga sig själva som lögner, lov, njutning, äcklandet, ger och förbjuda, att tänka bara på sig själva… EGOISM ÄR OND.

 

 

GODA MAKTER

Ha! Nu gäller det. Nejdå, nedanstående skrivelse ligger inte i fel mapp!

 

Som det skrevs i VI-partirörelse och som det relateras till utvidgat demokrati ”Ta makten för att förinta makterna” är i sig ett sätt att använda sig av en form av ”våldet”, det för att uppnå neutralisering till maktens styrka, dynamik, existens och politiska våldet i sin brutala aspekt.

 

Anarkisterna är dem högsta representanter inom ramen klassikt politik, som använder våld utan begränsning. Aktion styrs av individuellt sund förnuft med insikt för att neutralisera organiserade våld.

Nationalister är de högsta representanter till identitet för grupp och de slåss för sitt eget vällbefinnande.

 

Religioner har också sitt totalitära sätt för att neutraliserar våldet och det gör de genom långsamt men säkert mental programmering och det sker genom att psyka ned folk det s.k. bikta, ber, hopp av ett bättre liv efter döden osv. Dem flesta religioner talar om dagen, ljuset och kallar sig själva de goda. Denna tro, kyrkor, använder sig för den mesta av politiska makter för att garantera sin existens, men egentligen dessa samfund vill själva styra utan någon andras inblandning.

Religion som kallas mörka och som propagerar våld, onda har samma syfte som de goda, total styre.

 

Världs organisationer som t.ex. FN och andra framtida organisationer av samma typ är också representanter av s.k. organiserade makter för våldet med sikt av begränsning, bearbetning och lösning av dilemma våld.

 

Militära apparaturer med syftet av en värld invasion är i sig den konkreta befrielse våld mekanismen.

 

Inre sociala strukturer som t ex polisen, militära, bevakningsföretag, paramilitära grupper, hemvärnet osv. är en del av de organiserade makter som finns för de organiserade våldsbenägna och för att garantera maktens existens.

 

Den enskilde revoltör, rebell eller terroristen är också en befriare… bruka våld för kärlek och kärlek är alla eller den andra. EN ALTRUIST ÄR GOD.

 

Alltså, makten och våldet är inte ont i sig, inte heller om syftet är demokratiskt, autoritär, diktaturisk eller anarkistiskt eller annat som man kan hitta på under existens förvandlings yran. Sanningen finns i deras meningar: alla skall vara lika. Det är räddningen, det är den som är vansinnig, det är det som är konfrontation, slutgjort, den absoluta, detta jag… jag är alla… alla är jag… den goda. INDIVIDEN KAN INTE I DAGENS LÄGE ÖVERLEVA ENSAM, VI ÄR BUNDNA TILL VARANDRA OCH DÄRFÖR SKALL DET INTE FINNAS LÖSNINGAR DET ÄR BARA LÖSNINGEN SOM ÄR DET GODA!

 

”EN SKALL VARA VINNARE OCH DE ANDRA SKALL FÖRINTAS.”

 

Citat

”Goda makter.

Dessa får mig att leda ER som en ända block mott de ONDA:

JAG skall skaka passiva medborgare till LIV!

JAG skall ge blixten styrka till järvar medborgare!!

JAG skall ge TRO till dig som tvekar!!!

JAG skall återuppliva nationella martyrer och hjältars styrka till vårats folks ära!!!!

JAG skall erövra ONDSKAN från ditt blod, från ditt kött, från ditt hjärta, från din hjärna och gör dig helig framför världens feghet, rädslor, tyranni, galenskap!!!!!

TRO PÅ MIG, VI TILLSAMMANS VINNER STRIDEN FÖR TRYGGHET, FRED, FRIHET OCH IDENTITET!!!!!!

KOM MED, DU ÄR VÄRD VÅR STYRKA!”

Av mig, TOR

 

 

SÅ BÖRJADE MEDVETANDET

 

1960. Florerar alternativ odling med tanke på familjens överlevnad. Ha ett eget torp. Landet och urbans kollektivism påbörjade.

1970. Internationellt medvetande om statsförtryck.

1980. 60-talets aktivister lämnar barrikaderna för maktens skull med åtanke att påverka förändringarna i den positiva ritningen. Men de själva blev besatta av maktens yra, då försvann de medvetna krafterna.

1990. Världens politik talar öppet om multipla problem, gör insatser men det blir aldrig en lösning.

2000. Har påbörjat världens undergång. I tiden - (tempus) finns ristad de negativa krafterna, makten och pengar. Dessa negativa intressen gör att man inte ser den goda vilja och orsakar falska realiteter så att utvecklingen går vilse mot kaos.

 

 

INDIVIDEN

 

Den som är normal är fysiskt och psykiskt balanserad, dvs. att

  • denna individ är en lagom,
  • fysisk styrka är anpassat till kroppsform,
  • denne tänker och utför vad den tänker (intelligens),
  • ensam överlever länge i naturen och i städer
  • har inga behov av makt eller pengar,
  • denne är frisk och har förmåga att fortplanta sig.

 

 

De onormala

 

De onormala med kommentarer.

 

 

Mode.

 

Mode i sig är inget fel om det påverkar lokala enheter och inte den internationella massan. Dessutom, dessa s.k. konstnärliga kreatörer har förvandlat klädeuppvisningar till pornografiska shower med bisarra relationer till kläder som bara få i det högre klassamhället kan visa upp. Mode visningar är impregnerat av sex utan gränser, bordellaktig av hög klass, missbruk och utnyttjandet med allt människoförnedrande som man kan tänka sig.

Mode skulle som vetenskap ha en förankring till mänsklighetens nutid och framtid i den mening att skydda kroppen mot väderomväxling till extrema situationer där livet är i fara. Kläder skall vara funktionella, komfortabla och durabla.

Industri och maskiner tar över handverk och lokal skräddarkunskap, skomakare osv.

Stora ekonomiska intressen som finns i media reklam gör sitt för att påverka individens lust att konsumera, köpa, passa in i reflekterad tid av mode. På grund av att moden är allmänt lierad till den personliga ekonomin, gör att en del människor begår brott av olika slag för att kunna följa modetrend.

Det sociala behov att vara med andra är tät med skapade behov att vara som alla andra. Media tittare blir frustrerade kort eller längre tid (allt skall smältas) av reklam i högt tempo. Reklam av dessa slag är en direkt excitation i tittarens medvetande så att det indirekt provocerar undermedvetets känsla av frustration som kan översättas i en allmän plan ”att vara eller icke vara”. (http://vi-pr.com/logistiska_samhallspsykologin.htm)

 

 

Människor beteende:

 

Det är en trend att röka, dricka, använda lätta droger och tung narkotika (http://vi-pr.com/droger_nej_tack.html) inte minst sex från de normala till bestialiska upplevelser. (http://vi-pr.com/pornografi.htm)

 

Det är trend att gå med korta kjolar, korta tröjor som visar magen, byxor som hänger ned så att underkläder eller del av rumpan syns, trånga och trotsiga kläder. Klimatens omväxlande väder sopas bort och en fix idé av mode kvarstår utan gränser.

 

 

Djur och människor.

 

Djurägare. Man äger de djurraser som man har nytta av som t ex häst för transport och annat bruk. Hunden för vakt. Katten får jaga råttor och annat. Fiskar i akvarium för att sänka blodtryck osv. Vi matar och sköter dem, vi tjäna de och de oss. Men, när man förvandlar behov till nöje är det kört för oss. Det är då som mentalstörningar för människor visas som sådant. Bevis av mänsklighetens oro och störningar är t ex. att dressera djur för tävlingar som hästar, hundar, kaniner mm. Visa upp hunden i hundutställningar bland annat kallar dem barn… ”kom till mamma… jag klär på dig för vet du att idag är det kallt min lilla…” osv. Då, är verkligen mentalsjukan hos människan gått på ett högt stadium: människan förvandlar sig mentalt som i hundens exempel till ledar hona. På detta vis kompenseras hos människor kända eller okända behov/problem för en del sekund men konsekvensen är att dessa människor kedja fast sig i sin sjuklighet.

Egentligen skall djur finnas hos folk som har behov av det, men inte för sällskap. Och fast ett själskamp djur har sina terapeutiska funktioner, är konsekvensen att sällskapsdjur tar över människan.

Walt Disney är ett exempel om världens propagering av den här typen av mentalsjuka. Genom att ge olika språk, beteende till djur som dessa skulle vara människor. Djur fabrikanter för barnleksaker producerar t ex djur med människors liknad leende, klädsel till djur det samma människors liknar, t.o.m. djur som talar.

Mentalförvandling över gränser av allt detta, men värre kan det vara när människor parar sig med djur eller utnyttjar dessa för sexuellt syfte.

Rädsla för livet och andra frustrationer gör att människan flyr inom dessa typer av fantasivärlden, ett sätt att vara ett… grymt barn igen.

Steg till frihet http://vi-pr.com/fauna.htm

 

 

Spendera, köpa och konsumera.

 

Genom att köpa spenderar vi vår frihet. Här pendlar omedvetet om saken mellan glädje och sorg. Fast vi lever ständigt ser inte vi det fast det måste vara klart för oss att om man konsumerar måste också producerar, dvs. jobba och i slutändan minska vår frihet. Denna frustration skapar olika behov som t ex rökning osv. bland annat ett allvarligt större behov som man inte talar om, behov att äga.

Köpa, köpa och köpa! Familjer får ekonomiska svårigheter pga. denna mentala störning/behov… äga! Människor går i väggen pga. att de jobbar ihjäl sig, det gäller mest små företagare och då gäller terapi för sig och kanske för hela familjen som är inblandade i denna onda virvel om inte det värsta händer, självmord. Arbetsnarkoman, bekvämt för en capitalist kan vi säga. Men de är alla lika sjuka som spenderar och blir fattiga, som dem försäljare som blir rika, alla är låsta in i det stora problemet, behov att äga.

Vi ger en spark på traven med en kort kommentar.

Ett hus eller en stuga, en cykel eller en bil, en traktor eller en häst, en skruvmejsel eller en hammare, et flygplan eller en båt, en frukt eller lusten… vi äger inte dem, vi använder och upplever dem. Om vi så vill erkänna vår sjuka tanker att äga, vi kan säga att man äger saker och ting till dess att vi lägger eller ger ifrån oss saker och ting, för stunden eller för alltid. Det normal mentala tillståndet är när vi förstår och accepterar att andra människor kan ha nytta av samma saker och ting som just vi har använt eller upplevt. Fråga om en sådan sanning till våra förfäder… grottans människa.

Steg till frihet http://vi-pr.com/vi_samhallet_8.htm  

 

Sport, idrott och spel.

 

Stor skala idrott som t ex fotboll, ishockey, bandy, boxning och stora spel typ casino osv.… Alla dessa instanser är inget annat än en flykt från tidernas problem. Då som i dagens samhälle, grund orsak till dessa stora samlingar är inget annat än ett försök att dämpa fega känslor med andras mod. Rädslor, feghet, täcks under dessa timmar av en mantel som kallas ”massan”. En större människosamling och alltså ju större massan blir ju större känsla av styrka får man. Excitation till ”tävling”, ”bäst”, ”störst”, ”hyllning” till risk att bli huligan. Risken är ett fegt beteende och inte ställning till mod. Mod är tyst, undviker problem och söker sig för att leva vidare, medan skrik är spänning av rädsla och söker sig till självmord. Dessa råa primitiva beteende är lika allvarliga som i dagens arenor där det dödas djur eller då kända Colosseum där människor slogs med varandra till döds eller blev helt enkelt mördade av andra djurarter. Dessa realiteter smakar mördarbeteende hos dem som närvarar i sådana riter. Mördare, i vår mening döda någon utan provokation, är bevis av högsta rädsla för livet. Det finns värre, i spetsen av dessa upplevelser finns den högsta rädsla för döden och det är kannibalism.

Steg till frihet http://vi-pr.com/gon_munk_sjalv_forsvar.htm  

 

Spel är en längtan efter sorg, hopp som är en falsk bild av realitet lindar fast spelare så långt inne i beroendet.

  

 

Arbete

 

Arbetar dagligen 5 dagar i veckan 6–10 timmar om dagen och arbetar övertid, det verkar i sig normalt för vår tid. Men vad händer i vår hjärna när vi känner oss tvingat till jobbet dem gånger vi inte känner för det? Vad händer studerande som inte känner lust till åka iväg till skolan? Vad händer för barnen som inte vill gå till dagis? Det skapas frustrationer. Än i våra dagar känner vi den frihetskänslan som våra förfäder upplevde t ex i den tid vi var vandrare och bara plockade maten där vi viste det fanns årstid efter årstid. När naturen skapade svårigheter t ex om torka det var acceptans en realitet om inte maten fanns över huvudtaget just på den plats som vi viste fanns, alltså, acceptans till svält i det värsta fallet. Men dagens acceptans till ett liv med påtvingat, repeterar PÅTVINGAT arbete stipulerad i timmar, dagar, veckor, månader, år, eller som livs garanti för fortsatt att leva alltså pension, det är själva faktum om vi accepterar realiteten at anpassar oss till onormal samlevnad det är ingen orsak att vi kommer att må bättre för det. Frustration finns och det nya fenomen att arbetslösheten blir högre och av längre tid, stor osäkerhet råder kring att få ett jobb över huvudtaget i framtid, det förvärrar frustrationer som blåser upp till oro.

Steg till frihet som alternativ kan det vara t.ex.  http://vi-pr.com/vi_pr_partiprogram_7.htm  

 

 

Barnet

 

När barnen har de s.k. trots perioderna från födelse till puberteten, vad händer när uttröttade föräldrar inte står ut med det, skriker man till barnen eller distraherar det med aktiviteter, slår det eller t.o.m. dödas det? Allt kan hända som inte leder till ett harmoniskt liv som man hade förväntat sig. Vi vuxna, de barnen, blir frustrerade och en karusell av beteendeanomalier som hos vuxna växer och hos barnen påbörjar.

 

 

De biologiska skillnaderna

 

Handikapp i olika former i den natur mening eller provocerade fram av människors utveckling och samlevnad. Alltså, att vara annorlunda gentemot massan i generell mening. Massan som är en entitet i skillnaden, där i massan ser alla ganska lika ut, de är fysiskt och psykiskt friska med lika beteende mässiga drag. Behöver inte för det tror att ”sanningen” bara kommer ifrån massan. En s.k. annorlunda människan som klär sig annorlunda, beter sig annorlunda, tänker annorlunda (http://www.vi-pr.com/aforismer_metaforer_dikter.htm) upplevt chock, depressioner, stor livs erfarenhet, stämplat som galen eller grovt handikappat, lika väll talar om, skriva eller visar vad det är som är rätt att göra för att mänskligheten kan leva vidare.

Egentligen skillnader uppstår inom den totala kommunikation som skapar samlevnadssvårigheter. Den person som är utanför massan är frustrerat p. g. a. skillnadens medvetenhet, omedveten om skillnaden med alla konsekvenser, tvingas till samlevnad osv. ”OM MAN LEVER MED GALNINGAR I LÄNGRE TID BLIR MAN SJÄLV GALEN.”

 

 

Trotsar lagar och sundförnuft.

 

Dagens samhälle är så splittrad och alltså så sjukt att det genererar en form av excitation att TROTSA SUNDFÖRNUFT, OCH DET GÖRS NÄR SAMLEVNADS LAGAR STIPULERAS. Det är via lagar i ett olösbar problematiskt samhället som MAKTEN SMITTAR medborgarna. Alltså LAG, moral, etik, tro osv. I DAGENS SAMHÄLLET GENERERAR ONDSKA!

Trotsa lagar är ett undermedvetet självförsvars beteende fast sjukan kvarstår men med rättvist slutsats… att man inte skall trotsar lagarna.

Politiskt övergrepp från diktatur eller demokratiska strukturer gör att individuell frihet är förnekat. Det skapar obalans i relationen mellan människor och vi är alla sjuka på olika sätt. Om inte vi tar t.ex. åtgärder för att skapa ett samhälle som är moget som i VI-PR plattform har presenterat (http://vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm) eller via utvidgad demokrati koncept som propageras i VI-partirörelse (http://vi-pr.com/vi_pr_partiprogram_7.htm) då mänskligheten går rakt i förintelsens stup. För att undvika att stupet förverkligas finns ett alternativ till, DET TREDJE VÄRLDSKRIGET.

 

 

 

TREDJE VÄRLDSKRIG

 

Hur gör man det?

Alla tänkbara metoder är möjliga, från ekonomiskt expansion, isolering med allt annan påtryckning, men det slutgiltiga och snabba sätt inräknad tidsmässigt för att kunna stoppa all förödandet som skapas med långsamma reformer är faktiskt konfrontationen!

 

Den klassiska krigsbilden som vi är van med där hjältar slogs med andra hjältar, svärd mot svärd, öga mot öga det är vägen… Nej, inte heller det, ett sådant sätt skulle ta för lång tid för att avslutas och blodet skulle lämna för många psykiska lidande väsen bakom sig så att det normala mentaltillståndet av alla drabbade skulle ta minst en generation för att upprätta sig.

Man skall kriga med vapen som är tyst och stoppar blod på träffen, precis som skulle det vara en science -fiction film… Fantasi finns och vi är nära till sådana metoder. Men, det är så, realiteten tvingar oss till anpassning och då skall man använda vapen som kallas traditionella som knivar, svärd, spjut, skjutvapen och massförstörelsevapen som t ex neutronbomber, skapa natur katastrofer osv.

Grymt men sant och än kvarstår dualism ”Vilja” mot ”Tiden.”

 

Alltså, det handlar om Vilja, en av självmord beteende som befriares front. Et tredje världskrig är som att säga mänsklighetens snabba självförintelse. Men klart att det inte behöver bli så, att atombomber och annat vapen förstör allt liv på jorden. Finns möjligheter att kriga så att en klick människor överlever i en möjlig miljö och vidare kunna fortplantar sig med en balanserad insikt om livet i sin mening så att bara de som tänker lika påbörjar ett liv i samförstånd utan behov av motståndare.

Eller, följer man Tiden i sin långsamma utveckling som vi lever idag, då gäller att uppleva en långsam plåga med den samma slutsatts som världskrig, mänskligheten självförintelse. Med Tiden finns olika blandade tankar som hopp (http://vi-pr.com/krig_fred_6.htm) eller att naturen fixar så att det löser sig, eller ett annat teknologiskt sätt eller en annan lösning man hittar på… att man räddar mänsklighet och rättar till så att de som tänker lika fortplantar sig vidare.

 

Problemet kvarstår.

I alla fall kvarstår ett problem: om överlevare är lika som dagens människa med t ex lust att fortplantar sig, frustrations mekanism finns kvar osv. hur kommer det då att bli i framtiden för dessa överlevare om problemet kvarstår? Det är det som är vi kan säga är den sista frågan.

SVAR:

1) Alla överlevare har samma tro om livet.

2) En generation som tids bearbetning för att fungerar.

3) En politisk dynamik så att livet i denna skapade balanserade form kvarstår.

 

Självklart VI-PR har eget politiskt proposition för en ny civilisation och det ser vi t.ex. på människans personutveckling som grundas på kunnande att behärska makten, individuell frihet, ett VI-samhälle som plattform.

 

Som sist.

Med detta korta inlägg avstår vi med polemik kring världspolitik, kontinenter samlade militärstyrkor eller nationella pakter och olika federation intressen. Det, för att resonemanget förblir lätt läst, lätt att förstår och räcker som information för att väcka lösningar och beslut.

 

 

 

 

VÄRLDENS UNDERGÅNG

 

Katastrof, hur uppstår livet efter tredje världskriget?

 

 

Efter tredjevärldskriget.

 

En av mina visioner.

På 70-talet under Bryssel tiden, grundade jag på Rue de l’inquisition i samband med andra politiska aktiviteter ett bibliotek och dokumentationscentrum med egna fler språkiga bulletiner. I en av dem skrev jag en vision som grundades av då världens politiska utveckling efter en globalt politisk analys av dåvarande ideologier och fakta. Kom fram till att framtiden vekar som om den skulle upprepa en tidigare epok i mänsklighetens historia, alltså en ny -medeltid. Idag kvarstår denna vision i vilket fall som helst före eller efter tredjevärldskriget. Det har vi sett av andra visionärer som t ex filmproducenter inom science fiction.

 

Svält och annat.

Svält pga. Krigs förödelse med ett för koncentrerande kemikalier och annat som förstör och förändrar… Uppvärmning på jorden med höjda vatten nivån att det täcker stora delar av jorden. Öken snabbspridning på andra stället än de redan drabbade. Smitta av olika sjukdomar kända och okända. Överlevare ensamma individer, grupper spridda i olika världsdelar med svårigheter till kommunikation osv.

 

Fattigdom och överlevnad.

Det kan vara så, att efter en lagom stor världs konfrontation med de nuvarande utvecklade länder hamnar i en sådan förödelse att det skapas en extrem fattigdom. Andra komplikationer kan uppstå så att medborgare i dessa länder dör som flugor medan de nuvarande fattiga i tredje världen överlever. I de moderna samhällena är människor tomma på överlevnads kunskap medan i tredjevärlden lever människor i överlevnads tillstånd.        

 

 

I dagens takt under världens utveckling.

 

Ekonomiska förändringar och det vill säga politiska förändringar påverkar hela balansen i den världen som redan är i kristillstånd.

 

Dagens media informerar om olika symtom av väldens tillstånd och med det menar jag att de här inte behöver påpeka vidare dessa informationer. Men, du MÅSTE vara kritisk och söka själv via andra vägar mer informationer som kan ha andra uppfattningar av samma spridda av ”godkända” media informationer.  Dessa godkända massmedia, pga. brist på tid, politiskt påtryckningar osv., kan ge otydliga informationer eller för detaljerade och ibland grundlösa. En information som upprepas för ofta under lång tid har ett syfte, det vill påverka dina tankar i den speciella ritningen. Massmedia är dagens massförstörelsevapen eller massköld för din hjärna och slutbeteende.

 

Straffet.

Dagens ansvariga för dagens plåga.

 

Makthavarna som är vid makten från politiker, vetenskap, media osv. som vet om dagens mänskliga problematik och tragedin men som inte propagerar sanningen, inte enas till en lösning för att rädda mänskligheten från framtida undergång är de högsta ansvariga.

 

Den enskilde medborgare som informeras om sådana saker och inte aktiverar sig i någon rörelse som t.ex. bli aktiv i en del av räddningsstyrkan, är lika mycket ansvarig som ovan citerade sittande makthavarna.

 

Du som läser dessa sidor och blir medveten om problematiken men inte gör något för att göra något av det i riktning för att lösa problematiken, du är lika ansvarig som ovan citerade människor.

 

Du Svensson, var vänlig och vakna från din passivitet, din egoism och ditt oansvar.

 

Det är inget snack om att ha milda känslor under smärta, det måste du förstå och känna! Du som är makthavare var vänlig och lämnar ifrån er makten och låt andra människor som är förespråkare till omedelbara åtgärder ta över så att mänskligheten kan räddas. Vi kommer att uppskattar ert mod.

 

Mer finns i ruttet beteende och hoppskrynklade hjärnor av ett stort antal människor och med dem behöver talas ett annat språk… om bara det skulle hjälpa!

 

Nu alltså, måste jag släppa fram andra känslor som är värd att läsa, lyssna, det är för dig som inte förstår mildare och vänliga yttryck:

 

NI ÄR VÄRDELÖSA INDIVIDER SOM INTE HAR RÄTT ATT LEVA, ER PLÅGA ÄR MIN ÖNSKA ATT DET SKALL BÖRJAR PRECIS NU:

 

Nu, precis som min närmaste vän dör i en arbetsolycka pga. arbetsgivare är en girig jäkel!

 

Ni som själv ändrar barn på rätt eller fel grund! (http://vi-pr.com/varning_for_socialtjansten.htm ronda bordet)

Precis som nu mina barn blir påkörda av en bilist där det gäller körförbud för privata bilister!

 

Ni politiker som har skapat arbetslösa medborgare dels av vilka hamnat under existensminimum och en del av dessa tar sitt eget liv!

Många av dessa döda kände jag till.

 

Ni som talar om solidaritet men bygger murar så att folkmängder lever i misär och andra går till döden!

Fler av dessa är mina bröder och systrar.

 

Ni som inför narkotika i Sverige och skapar tortyr beroende med dödliga konsekvenser för de omogna ungdomar som trasslar in sig i ert handlande. Och ni som tillåter att narkotika odlandet fortsätter.

Mina barn och barnbarn är nära döden för det.

 

Ni som driver köns krig och skapar höga travar av orättvisor och har med ert maktbehov skapat dödsfall i vårt land!

Ni är del av social cancer som pinar och dödar, offren är redan många.

 

Ni som vet om inbördeskrig som alltid har funnits håller det tyst!

Ni har trampat på min jämlika… till döden.

 

Ni som vet att naturen med sina djur och växter är del av mänsklighetens överlevnad i de naturliga formerna som vi är född för.

Människor dör för att de skyddar dessa principer.

 

Ni som inte går med på att omedelbart få stopp på förintelse av natur elementer som vatten, jord och luft.

Mina kusiner har redan dött av det.

 

Ingen idé.

Ingen idé att komma med kommentarer att alla i ett samhälle är ansvariga till våld, och det är därför som vi inte har dödstraff i vårt land eller inte heller långa fängelse straff! Ja, tack för det! Ni lever på lögner! (http://vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm)

Samhället som vi lever i är strukturerat på ett sätt att folk skall bli sjuka och dö så det går på detta vis att underhålla etablissemanget! Kärlek är sjuk, så sjuk att t.o.m. viljor till lösningar är fångna i Systemet. Det är massjälvmord som pågår till den sista människans andetag.

 

Du som sitter och bestämmer och ni alla andra citerade, du/ni rider på oxen -makt du/ni MÅSTE FÖRSTÅ fast ni inte kommer att förstå att du/ni kommer att stångas till döden när tiden kommer. Då kommer vår befrielse…

NU:

ALDRIG FRED MELLAN MÄNNISKOR, EVIGT KRIG, MÄNNISKAN MOT MÄNNISKAN! BEFRIELSESTRID FRÅN MEDVETNA KRAFTER LEVER ÄN! Partisan!!

 

 

 

Angående vårt land, SVERIGE

 

Vi kommer att sträva efter: 1, Samling av medvetna viljor. 2, Politisk makt. 3, Insatser för förverkliga överlevnad.

 

1)         Personer som är politisk knuten till VI-PR får allt företräde till vällbefinnande i vårt samhälle och i framtiden skydd mot katastrofer.

2)         VI-PR politiska plattform är i/med unison en enad oliktänkande som strävar efter makt för att omedelbart förverkliga beslutet!

3)         Vi kommer i Sverige med stark lokal förankring bygga anpassade skyddsstäder som står emot dem mest kända typer av katastrofer som natur katastrofer eller världskrig. Dessa städer och möjligheter byggs där det är möjligt som till exempel under vatten, under berg och under jorden, eller på annat sätt så att vårt folk överlever nu och med goda förutsättningar i framtiden!!

 

 

 

 

DEN NYA VÄRLDEN

 

Man kan inte förutse hur framtiden, den nya världen efter världskriget kommer att se ut. Inte heller efter långvarig plåga genom reformer med tanke att hela världen skulle vara en enda union. Man anar, man kan gissa och man kan se inom tiden som händer hos mig, men allt är så ofullständigt klart att man skall se dagen med de realistiska förutsättningarna till omvändning för allas bästa.

 

Ett världskrig som lämnar efter sig oerhörda mängder av kapital fix typ hus, bilar osv. skulle i första hand för de få överlevande vara en rikedom, men man får inte glömma det generella mänsklighets beteende som t ex lathet som kan tränga sig i med allt framöver konsekvenser.

 

Dagens realitet visar inte heller goda förutsättningar för vår överlevnad… Demografi problematiken är inte löst och det räcker att det sker en glapp mellan demografi explosion och senaste teknologiska IT -chips med bland annat andra vetenskapliga utveckling som genetik, rymd osv. Vetenskap som skulle t ex bidra till att bromsa demografin eller lösa plats för mänsklighetens expansion men som inte hinner med, då får vi fasansfulla konsekvenser.

 

Om tiden skapar vilja då har vi nått en hopp i tiden, dvs. en revolution. Fauna och flora förändras och människors beteende det samma. Intressant, spännande, kull att se och underbart att uppleva. Skönt…

 

Med VI-PR tänkande vi påbörjar så smått och gott en ny värld, en ny människa via VI-Samhället där människor har benämning viare (http://vi-pr.com/vi_samhallet_8.htm)

Att vänja sig till tanken att börja om som människan, att omvandla sig själv, att utveckla det som redan är så bra eller var dålig med mening att hitta sig själva, denna okända JAG som finns i vår skugga, det är en början.

Börjar du tro på fattigdom som ett framsteg, det är som att går på tre ben. Går du dessutom i sällskap med fred och frihet det är som att gå på fyra ben. Fast att just nu är du bara en gam, gam i den positiva meningen om nyttighet… du närmar dig och du har fått en svans. När du kan förverkliga omöjliga figurer som t ex finns i dynamisk konst av konstnär GAM måleri (http://vi-pr.com/konstn%C3%A4r_gam.htm) du är en viare. Vill du gå längre en fysiskt viare? Då får du vingar och ett horn för kunna flyga och öppnar själen till icketänkande (http://vi-pr.com/krig_fred_6.htm). När skatten är hittat förvandlas du till individuell frihet.

Överlevare, över-liv-are, som är den perfekta människan, är när du är livets ätare: när du blir äkta allt ätare som t.ex. äta floran och faunan i sin helhet går allt att smälta, äta sin jämlika levande eller död, äta jord och sand, stenar eller berg, dricka vatten och allt annat tänkbara likvid, andas gas och syre. Det är då som du förbli öde…

 

Av http://vi-pr.com/rosta_pa_mig.htm

 

 

Tor Svärdtrop

www.vi-pr.com