Dagens hysteri

 

 

 

Dagens hysteri, jag kastar mig i ARENA!

 

VARFÖR KRIG

som t.ex. Ryssland och Ukraina och mer?

 

I USA blev i fördel för norra mot södra. Dessa invandrare främst från Europa, de vita, importerade svarta slavade afrikaner. Alla dessa mindre eller mer, direkt eller indirekt har från då tid till idag nästan utrotat hela urbefolkningen indianer (röda) och enligt källor på Internet skulle det uppnå siffra lånt över 100 miljoner!

USA i år hundrade har krigat i hela världen och hur många människor har dött för det?

Hur många blomstrande ekonomier har raderats? Hur mycket fattiga blev i dessa förstörde nationer och vidare våld uppstod då enighet splittrades?

Många av dessa nationer har aldrig återhämtad och lider än av USA pirat och imperialist girighet!

I USA finns otrolig fattigdom, tusen och tusental uteliggare, vagga till knarkhandel, ingen trygghet för individen eller familj. Fattigdom som driver till vansinniga domstolbeslut av flera hundra till några livstider för brott som många är oskyldiga till och hur många oskyldig blev avrättade? Fängelse som fungerar som gratis arbetskraft, vansinnig inhuman samlevnad där våld med förtryckt, tortyr, våldtäkter och mördande sker timmer in och timmer ut!

USA drivs av kapitalism som betyder mental sjuka pga. INGEN KAN BLIR RIK EFTER SIN EGEN ARBETSFÖRMÅGA än att UTNYTTJA ANDRA ARBETSKRAFT. Människor som kanske inte var mental störda eller helt sjuka av makten blir sedan debila och farliga individer http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm! Se vidare på http://vi-pr.com/varldens_problem.htm köttindustri och kampen för vatten osv.

 

ANSVARIGE till N.A.T.O., F.N. och myriad av dessa påhittade organisationer från norden till söder på vår planet, världens makthavare, hur många av dessa med deras väljare har bryt sig att informera oss vanligt folk med enklare ord via nyhetsmedia, möte och undervisning, osv. att syftet i moderna tid var och är att skapa en global ekonomi? Att det började med en hemlig koncensus (hemlig överenskommelse), medvetna att det är en utopi om inte vi alla har ett implantat i kroppens som provocerar smärta om vi inte lyder världens härskare eller elit i fråga!

KRIGET där är provocerad med handlingar eller hypokrisi, är en konkurrens om vem bli världshärskare. Alla dessa härskare går att skanna och bevisa att de flesta är varken utbildade för det http://www.vi-pr.com/politikerna_utbildade.htm eller har rätt att driva andras frågor för liv eller död pga. inte kan visa upp det fysiologiska och mentala ledarskap se t.ex. http://www.vi-pr.com/militar_elit.htm ! Just nu Joe Baiden har en fot i graven ungefär som jag men skillnaden är att utöver kvalifikation har jag kunskap och ork att fysiskt slår ut två fiendes angrepp, precis som Vladimir Putin kunskap och livs erfarenhet. Baiden skriker på hjälp som alla hundar som är rädda. Ukrainas president gömmer sig i bunker som Hitler, dessutom uppmanar folk att beväpnar sig för att göra motstånd och gömmer att vi inte är Europa år 1700!

Korrupta, fega och luringar makthavare använder folk som köttfärs om inte är det under arbetes exploatering är det i slagfältet och berättar inte att KRIG bland oss fattiga eller rika kommer att uppstår i oändlig med all risk av livets undergång!   

 

KRIGET har inte annat syfte än att underkasta oliktänkande, frihetskämpare, naturfolk som lever i diktatur stat eller i demokrati stat! NOTERA att en positiv diktatur håller enat olikhet i folkmängde och FRED bevaras. En positiv demokrati som t.ex. anarkistiskt direkt demokrati http://www.vi-pr.com/demokratier_democrazie.htm håller oss fria från dagens definierad våld och dvs. fria från provokation!

 

Har F.N. N.A.T.O. och följare med sin militära närvaro och deras ”Magna Carta (överenskommelse)” förbättra eller löst mänsklighet problem? NEJ, annars skulle inte finnas STOR krig igen!

 

KRIG Ryssland och Ukraina är i botten en politisk taktik med skrämsel propaganda där N.A.T.O.s styrkor figurerar som PROVOKATION mott RYSKA BJÖRNEN!

 

 

Svara själv på följande fråga:

 

Vem kan bevisa mig att kapitalistisk mentalsjuka påverkar ryss makthavare?

Vem kan bevisar mig att ryska socialistisk och inte minst kommunistisk tänkande är undanröjt?

 

Titta och försök att förstår lilla svensken att vår media styr oss genom att visa faser av ett krig men aldrig bjuda in i debatten de som är objektiv kritisk till våld, till makt och korruption, de som JAG representerar den andra sidan av medaljongen!

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com

 

Mer och definitiv kunskap om vad är politik, partier m.m. på http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm och http://www.vi-pr.com/akta_fyra_politiska_ideologier.htm vidare på http://www.vi-pr.com/