VEM ÄR JAG

 

 

VEM ÄR JAG?

 

Jag tillhör mig själv och inte någon annan som t.ex. andras religion, politiska parti eller vetenskaplig definition som materialister eller ateister.

Jag är varken rasist eller hyllar världssamfundet och egentligen är jag inte heller humanist, naturkär eller vad för livet. JAG ÄR INGENTING.

 

Mina ord, mina tankar kommer ifrån mig själv och så långt det går styr jag min erfarenhet och kunskap oavsett påtryckningar av olika slag. JAG ÄR FRI och därför vågar jag …  

 

Psykologiskt är jag inte heller en spännigssökare, jag är mer en ”försiktig ((lagom är bäst.. ?) ” som är en blandning mellan naiv, optimist, positiv, respektfull, snäll, omtänksam och utåtriktad, jag är i högsta grad anpassningsbar, jag har tålamod och tillåter saker vara eller ske den tid som det skall vara, men till en gräns att det inte skadar allvarligt mig eller mina nära och kära, alltså kan dvs. att jag är bestämd vid livsviktiga frågor som styrs av välplanering och utan rädsla agerar jag alltid utöver alla omständigheter med stöd av motivation för rättvisans skull. Tillägger att jag som jag upplever är intelligent… på mitt sätt, och du kan få en del av det, kallas altruist och tack för vad du med din personlighet ger mig. Jag är en sådan i första hand pga. genetiskt inlagd http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm och bland det uppfostran samt dels av det memetiska livet och med det menas i stort sett att jag är en som tittar var man sätter fötterna. Förkortat kan det definiera mitt sätt att vara mer som ”sökare” men också med klara beslutsfattade meningar och det kan man konstatera vid innehållet i hemsidan VI-PersonRörelse www.vi-pr.com

 

Jag negligerar ingenting vare sig religion eller vetenskap jag tittar på historia, lever i nuet och ser framtiden utan föruttfattade meningar.

 

DET ÄR JAG

 

VI är en del av VARANDRA.

 

Har jag glömt…? Missat… eller vad? Det får vi se… eller beskriv mig vad du trots allt tror att… DU är…?

 

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com